co dalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kuriatkoo
Novice
Novice

co dalej?

Príspevok od používateľa kuriatkoo »

Chcem Vas poprosit o radu..
Mala som 6 rokov vztah, potom sme sa rozisli a dalsie 4 boli v podstate spolu, aj ked sme spolu oficialne nechodili..Ja ho stale chcem a on sa stale tvaril, ze nevie, ze mozno budeme spolu, mozno nie, ze neriesi. Postupne to preslo k tomu, ze ked nema istotu, ze chce byt so mnou, skusi to bezo mna. Tak sa zacal stretavat s babami a teraz sa stretava asi so 4. v poradi, hlada svoju rozpravkovu princeznu, na kazdu babu sa namota, prejde to asi do 2 mesiacoch..S nikym vazne nechodil, iba sa stretava. Ma 27 rokov. Ja sa tvarim, ze ma to preslo, ze som rada, ze sme super kamosi, stretavame sa, volame si. Ale ja som ta, co je aktivnejsia. A nie vzdy sa mi lahko pocuva koho zasa riesi. Neviem, ci ma teraz nejaku pubertu a prejde ho to a mozno sa vrati,alebo ma fakt nelubi a kym sa nezalubi poriadne do niekoho ineho, bude takto riesit vsetky baby. Neviem, ci sa mam s nim bavit a byt tu stale pre neho ako kamoska, alebo by viac prospelo, keby sa vobec nebavime. Musim podotknut, ze o to som sa snazila uz velakrat,ale nikdy som nevydrzala. Mate niekto podobnu skusent? Poradte. Vdaka :-)
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: co dalej?

Príspevok od používateľa Waldo »

Z toho co pises mi pripada, ze tie 4 roky po "rozchode" ta mal len ako docasnu nahradu (predpokladam ze to bolo "nechodenie" se vsim vsudy), kym si nenajde inu. Reci ze sa nevie rozhodnut ci s tebou chce byt alebo nie su totalna blbost. V takom veku sa neoplati viazat sa na niekoho, kto nevie co so sebou (ked taky zivotny styl nevyhovuje aj tebe). Imo najlepsie riesenie by bolo najst si niekoho ineho. Tento tu sa ocividne nevyburil a nechce sa viazat. To je ale len moj nazor. Najhorsie je pre teba byt stale totalne naviazana na neho. On to v pripade nudze (ked zrovna nikoho mat nebude) podla mna velmi rad zneuzije a zbytocne ta znovu oblbne a budes znova v tom zacarovanom kruhu.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Vybodni sa na to,prerus kontakt..Hlupost plytvat city na niekoho kto ta ma total v pazi..
kuriatkoo
Novice
Novice

To sa lahko povie..:-) Podla teba ziadna nadej?Myslis, ze chlapi vedia, co chcu? Predtym ma poziadal o ruku, chcel mat so mnou deti...Fakt myslis, ze mama v pazi?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Nic netrva vecne..ani laska k jednej slecne hehe ..A co sa ludia nerozchadzaju/nerozvadzaju aj ked maju uz tie deti?Podla toho co pises,uz to prenho nic neznamena..On sa teraz vrhol do buducnosti plnej skwelych zazitkov s inymi zenami a ty si prenho minulost..len si to pripustit ..
Resp mozes urobit este posledny pokus,prestat sa pretvarovat a povedat mu na rovinu,ale pre istotu necakaj od toho nic pozitivne ..Skus si niekoho najst,niekoho kto ta presvedci ze v pripade tohto muza,nebolo ani v skutocnosti o co stat:)

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2010, 14:47)
Inak kuriatko,odhliadnuc od hornej reakcie..aj tak si myslim ze by bolo pre teba najvhodnejsie sa prestat s nim kamaratit"..Fakt to sprav,a sama uvidis ako ta rychlo nahradi zase niekym inym-kto mu bude masirovat ego:)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Prečo sa tváriš že "ťa to prešlo" a že si rada že ste len super kamaráti ?
Normálne mu to povedz a ak začne že nevie sa rozhodnúť a také dristy je to pre teba len strata času ;)
Viem e sa mi to píše ľahko, ale zbytočne sa trápiť pre niekoho kto ťa neľúbi, nemyslíš ? Ak o už spomínali predomnou len by ťa v budúcnosti mohol využiť...
kuriatkoo
Novice
Novice

No tvarim sa tak preto, lebo sa s nim bavit chcem. Strasne mi chyba, ked sa vobec nerozpravame. Pedtym som mu stale hovorila, ze ho lubim a chcem, ale nevedeli sme sa normalne bavit, stale si daval pozor, aby mi nedaval nadej, ze on je teraz inde, teraz riesi nieco ine, teraz mi na to nema co povedat, lebo ma neriesi. Ze uvidime ako sa to vyvinie. A tak. Zacal byt negativny uplne, bral to tak, ze na neho tlacim, ze on sa musi rozhodnut a mojim pristupom nic nevyriesim. Tak sa tvarim, ze som kamoska a bavime sa normalne. Asi mate pravdu, ze ma len vyuziva. Ale aj tak viem, ze ma ma rad a tiez mu chybam, ked sa spolu nebavime. Len asi trosku inak :-(

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 10:30)
A inak, ithory :-) problem bude mozno v tom, ze som strasne naivna a myslela som si, ze by to mohlo vyjst a ze existuju vztahy na cely zivot..Poznam ho ako seba, viem o vsetkych jeho plusoch a minusoch, 10 rokov sme kazdy den v kontakte..A stale ho lubim a chcem byt s nim, chcem mat s nim rodinu...Myslela som, ze len nepripustil ze sa to mozno zmenilo a nie je to take ake na zaciatku..A krem toho je asi normalne, ze clovek po takom acse zacne rozmyslat..ze ci nie je niekto lepsi...Neviem. HEj mozno by som si mala najst niekoho ineho, ale s tym mam velky problem, asi som moc vyberava.. :-)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

To je ťažko po 10tich rokoch hľadať niekoho iného keďže ste začali spolu chodiť zrejme ešte pred tým ako ste obaja dospeli, chápem. Na druhej strane on z teba chce mať len kamarátku pretože ak by ťa ľúbil, tak by nebol dôvod nebyť spolu, lebo ako píšeš, ste spolu skoro stále.

Takže moja rada : Na rovinu sa s ním porozprávaj ale snaž sa nesadnúť mu na lep. On podľa mňa veľmi dobre vie čo chce, a aj to momentálne robí. Takže ak zistíš, že to nemá budúcnosť, tak hľadaj iného. ;-)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 10:30)
A inak, ithory :-) problem bude mozno v tom, ze som strasne naivna a myslela som si, ze by to mohlo vyjst a ze existuju vztahy na cely zivot..Poznam ho ako seba, viem o vsetkych jeho plusoch a minusoch, 10 rokov sme kazdy den v kontakte..A stale ho lubim a chcem byt s nim, chcem mat s nim rodinu...Myslela som, ze len nepripustil ze sa to mozno zmenilo a nie je to take ake na zaciatku..A krem toho je asi normalne, ze clovek po takom acse zacne rozmyslat..ze ci nie je niekto lepsi...Neviem. HEj mozno by som si mala najst niekoho ineho, ale s tym mam velky problem, asi som moc vyberava.. :-)[/quote]

Heh to aj riesim ci existuju vztahy na cely zivot,no skor mi vychadza ze nie:)Ono by to bolo krasne byt s jednym muzom raz a navzdy,ale realita je ina..chlapi totiz nekooperuju vies :lol: ..Ak sa nedokazes odosobnit-radsej presekni.Ja viem ze desat rokov sa neda len tak vymazat,niekedy staci aj podstatne menej aby clovek nemohol zabudnut cely zivot,ved kedysi ste si boli dve najblizsie osoby na svete,lenze vidis ze on uz hodil za hlavu a tvoje pocity ignoruje..tak
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

ithory napísal:
Heh to aj riesim ci existuju vztahy na cely zivot,no skor mi vychadza ze nie:)Ono by to bolo krasne byt s jednym muzom raz a navzdy,ale realita je ina..chlapi totiz nekooperuju vies :lol:
ufuf...len niekedy zeny nekooperuju...ja to vidim tka 50:50...aby sme sa nehadali...

ale k veci...

to musis citi, ze ci ta lubi alebo o co mu vlastne ide...podla toho sa zariad... :wink:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

presekni.... ak mu budes za to stat pride sam....
kuriatkoo
Novice
Novice

Noo, asi to vidim tak, ze ma ma rad ako kamaratku, a pritom dobre vie, co ma urobit, aby ma namotal..Horsie je, ze potom pride studena sprcha a zasa sa pohadame, ako napr. vcera..:-) Lebo som zacala riesit a on neriesi a to ho strasne vytaca. Neviem posudit presne, co citi, myslim, ze ani sam to nevie. V tomto stadiu sa to u neho dost meni, raz sa sprava, akoby ma lubil, na druhej strane ma niekedy zaskoci reakciou, ze ho otravujem, lebo je s kamosmi. Asi ma chce mat stale v zalohe.. Momentalne je namotany na niekoho ineho- zasa na chvilu, takze viem, ze mna neriesi, skor som dufala, ze ked to vsetko prejde, zisti, ze lubi mna. :-) A pytat sa ho nieco momentalne nema zmysel, iba bude nastvany a povie mi, ze ma TERAZ neriesi, ze je niekde inde. :-)
No myslim, ze akokolvek an to pozeram, je to asi celkom jasne, ze by som sa mala odosobnit a ist dalej. Uz len jeden problem, ze ako to uskutocnit? :-)

//autoeditácia príspevku (13 Aug 2010, 11:02)
javatar napísal:presekni.... ak mu budes za to stat pride sam....

toto fakt funguje? aj ked je tvrdohlavy a strasne hrdy? skusim asi...uz som skusala, ale vypisovala som mu stale..neviem to nejako vydrzat :)
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

Inak kuriatko kolko mas rokov? :-)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

chlapec ta ma totalne na haku, zazil som podobnu situaciu, jednoducho si treba povedat ze si vazim sam seba a debila zo seba nenecham robit a nech si on/ona robi co chce
treba ist za kamaratmi, ty su tu na taketo situacie aby pomohli
lahke to nieje ale treba to riesit takto ina cesta nieje
kuriatkoo
Novice
Novice

Mam 27 :-) Dost, ze? :-)

//autoeditácia príspevku (13 Aug 2010, 13:30)
Inak velmi pekne vsetkym dakujem, ste zlati..:-) A mate pravdu...:(
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

kuriatkoo napísal:

toto fakt funguje? aj ked je tvrdohlavy a strasne hrdy? skusim asi...uz som skusala, ale vypisovala som mu stale..neviem to nejako vydrzat :)
na vztah treba dvoch, pokial mu za to nestojis tak mozes robit co chces a neziskas ho, pokial ta chce len vyuzivat - nahravas mu do karat
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Dajte si obidvaja pauzu vo vzťahu, bude len na ňom, či mu budeš po čase chýbať. Mala by si byť trochu ľahostajná k nemu a ak to mu nebude vadiť tak mu na tebe nezáleží vôbec. Drž sa.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

No len aby za nou nedoliezol z ineho dovodu,vies?:)
Kurna ved je nad slnko jasne,ze ju ten typek nelubi".Ked niekoho clovek skutocne miluje,ci uz to s tymi dvomi ma vyznam alebo nie,vzdy postavim jeho stastie na prve miesto,to jest necham toho cloveka ist..utrum..koniec,uzavreta kapitola..over,aby mohol stretnut niekoho ineho.. kto ho stastnym spravi..Ale tomuto este lichoti-navysuje si s tym ego,ked sa mu podsuva.Obycajny alibisticky parchant,ked pride na lamanie chleba,vzdy jej moze splechnut do ksichtu,ze jej nic nesluboval..asi tak..
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

toto fakt funguje? aj ked je tvrdohlavy a strasne hrdy? skusim asi...uz som skusala, ale vypisovala som mu stale..neviem to nejako vydrzat :)[/quote]

funguje :!:

vidím problém práve v tom ako ho bombarduješ svojou pozornosťou. Tiež by som ťa bral ako samozrejmosť...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ithory napísal:
No len aby za nou nedoliezol z ineho dovodu,vies?:)
Kurna ved je nad slnko jasne,ze ju ten typek nelubi".Ked niekoho clovek skutocne miluje,ci uz to s tymi dvomi ma vyznam alebo nie,vzdy postavim jeho stastie na prve miesto,to jest necham toho cloveka ist..utrum..koniec,uzavreta kapitola..over,aby mohol stretnut niekoho ineho.. kto ho stastnym spravi..Ale tomuto este lichoti-navysuje si s tym ego,ked sa mu podsuva.Obycajny alibisticky parchant,ked pride na lamanie chleba,vzdy jej moze splechnut do ksichtu,ze jej nic nesluboval..asi tak..
lúbiť a milovať sú dve odlišné veci. Podľa mňa ju stále lúbi, a je veľká šanca že časom to znova prerastie do milovania keď si uvedomí že pred 4 rokmi bol šťastnejší ako teraz. Slečna si to už uvedomila, on potrebuje viac času. A neviem kto ti dáva právo nazvať niekoho parchantom, keď o ňom hovno vieš. 6 rokov je veľmi dlhá doba, a možno by sme sa mali pýtať prečo kuriatko odmietlo požiadanie o ruku. Alebo prečo sa rozišli. Prečo vidíte problém v ňom? Niečo sa tam stalo, sú 4 roky rozídení ale nemyslím že by tam už nebola láska. Sama povedala, že si myslí že aj ona chýba jemu, tak na jej mieste by som stále bojoval. Po 10 rokoch je to už boj na život a smrť, už neexistuje len tak odísť z ringu :)
Napísať odpoveď