P: Battlefield Bad Company 2
P: Battlefield Bad Company 2
Predam BFBC2 novu,kupovanu asi pred 10 dnami,tato hra neni styl pre mna......Samozrejme aj s acc.pre multiplayer.Cena 40eur.Novu som kupoval za 50eur.
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: P: Battlefield Bad Company 2
hm on asi kupoval zo steamu za 50e....
Nie.ja som to kupoval z brlohu priamo z predajne.OK za 30 eur ju predam.
aj kamarát kupoval v brlohu hned prvý den ako tam došla dal za to 50€ a prestalo ho to baviť po týždni a predával to tu za 25 a ani tak nemal nikto záujem (predáva to ešte stále ak tak SS
)(sorry za dosť OT)
ale aj tá tvoja cena zlacnené o necelé 3€ Good luck v predaji.
ale aj tá tvoja cena zlacnené o necelé 3€ Good luck v predaji.
19,5€ s postovnym. Nova krabicovka, na sklade, do 5 dni dorucena.
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 48632.html
Ludia, co si kupuju originalky hier, ako ja, nikdy nekupuju na Slovensku, kde je to predrazene.
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 48632.html
Ludia, co si kupuju originalky hier, ako ja, nikdy nekupuju na Slovensku, kde je to predrazene.
Ja sa vam do toho nechcem nijako pliest.Vacsinou sa nechcem miesat tam kde nemam co povedat-typu kupa a predaj,ale icefiresre dufam,ze to niak nenastrbi nase vztahi.Avsak ta cena ktora tam je,je v librach ak dobre vidim a tie by sa mozno niekto cudoval su o dost vyssie ako euro ci dolar..
PS.: Kazdopadne GL v predaji ja si myslim tiez,ze zlava 3eura nieje prilis vela.
PS.: Kazdopadne GL v predaji ja si myslim tiez,ze zlava 3eura nieje prilis vela.
roiko aktuálny kurz je 0,818 15 libier / 0,818 = 18,337 eúr + dajme tomu 2 eura poštovné tak nech to bude 20 eúr
nežijeme v roku 1887 kde libra bolo 50 sk
nežijeme v roku 1887 kde libra bolo 50 sk
2eura postovne asi nebude.kedze on vypocital sumu 20eur aj s portovnym,takze mi to vychadza na takych 5-pricom sa,ale jedna o libri to znamena,ze to bude takych 23-24eur ?.Urcite je to aj napriek tomu zlava a nie mala,ale ja mam napriklad zle skusenosti z takychto zahranicnych game shopov a to preto,ze ked som raz objednaval,tak mi prisiel zly kod,poslali mi dalsi mailom zase zly a ten dalsi bol zase zly a az na 4x to bolo vporiadku.Pricom druhy raz ked som objednaval mi doslo nieco uplne ine ako malo.Objednaval som UT gold ediciu a dosiel mi quake..Takze som to zase musel riesit..
PS.: Po tom ako som si to checkol aj na nete,tak vela ludi ma podobne skusenosti.
PS.: Po tom ako som si to checkol aj na nete,tak vela ludi ma podobne skusenosti.
ja si objednávam neaké hry každý mesiac a nikdy mi nič zle neprišlo
Roiko o com tocis?Roiko napísal:2eura postovne asi nebude.kedze on vypocital sumu 20eur aj s portovnym,takze mi to vychadza na takych 5-pricom sa,ale jedna o libri to znamena,ze to bude takych 23-24eur ?.Urcite je to aj napriek tomu zlava a nie mala,ale ja mam napriklad zle skusenosti z takychto zahranicnych game shopov a to preto,ze ked som raz objednaval,tak mi prisiel zly kod,poslali mi dalsi mailom zase zly a ten dalsi bol zase zly a az na 4x to bolo vporiadku.Pricom druhy raz ked som objednaval mi doslo nieco uplne ine ako malo.Objednaval som UT gold ediciu a dosiel mi quake..Takze som to zase musel riesit..
Ad1: pozri si aktualny kurz.
Ad2: sprav si kosik a skus si tam nieco objednat, uvidis ceny sam.
Ad3: je to jeden z najvacsich eshopov v U.K. s DVD, hrami atd.
Ad4: uz som stadial XY krat objednaval.
Ad5: ty si si objednaval Key z nejakej pochybernej stranky v snahe usetrit, tvoja chyba, mas objednavat zo serioznych kamennych obchodov ako Zavvi, Gameplay.uk, The hut, game.co.uk atd., co predavaju aj cez internet
Ad6: Uz dlhsie zijeme v EU, co okrem negativ prinieslo aj pozitiva
Realna cena BC2 je okolo 13-15€, kazdy, kto si chce kupovat originalky, to vie.
spravi si kosik a skus si tam nieco objednat, uvidis ceny sam. ,- Najprv to chcelo aby som sa regol a to sa mi nechcelo..Ja som chcel upozornit iba na tie libri.
Konkretne z toho game.co.uk co je dokonca podla mojich informacii jeden z najvacsich hernych shopov v Anglicku,som mal problem prave s tymi kodmi - Objednaval som si GC na predplatenie WoWka a takto to bohuzial premna dopadlo.Vtedy som sa dokonca rozpraval aj s niakym riaditelom,alebo priamo veducim ci kto to vlastne bol-mozno manazer.Kazdopadne mi to na ten 4x poslali s tym,ze mi oznamili ako strasne ich to mrzi a ospravdlnuju sa mi,pretoze sa im ozvalo viacero ludi a mali zlu varku vadnych game card-asi 100 pisal a dufaju,ze uz to bude v poriadku a aj napriek tymto zlym skusenostiam zostanem ich spokojny/verny zakaznik blablabla dadidadida..
Ten druhy mas bohuzial pravdu bola moja demencia,ze som objednaval to UT cez niaky pochybny rusky shop,ale na druhu stranu aspon som sa poucil a teraz si davam vacsi pozor.Slogan of the year:,- Opatrnosti nado vsetko..
Konkretne z toho game.co.uk co je dokonca podla mojich informacii jeden z najvacsich hernych shopov v Anglicku,som mal problem prave s tymi kodmi - Objednaval som si GC na predplatenie WoWka a takto to bohuzial premna dopadlo.Vtedy som sa dokonca rozpraval aj s niakym riaditelom,alebo priamo veducim ci kto to vlastne bol-mozno manazer.Kazdopadne mi to na ten 4x poslali s tym,ze mi oznamili ako strasne ich to mrzi a ospravdlnuju sa mi,pretoze sa im ozvalo viacero ludi a mali zlu varku vadnych game card-asi 100 pisal a dufaju,ze uz to bude v poriadku a aj napriek tymto zlym skusenostiam zostanem ich spokojny/verny zakaznik blablabla dadidadida..
Ten druhy mas bohuzial pravdu bola moja demencia,ze som objednaval to UT cez niaky pochybny rusky shop,ale na druhu stranu aspon som sa poucil a teraz si davam vacsi pozor.Slogan of the year:,- Opatrnosti nado vsetko..