P: Nokia N70
P: Nokia N70
Predám mobil Nokia N70 s nabíjačkou, 1GB pamäťovou kartou, so slúchadlami, s dátovým usb káblom, je tam nový čierny kryt iba tlačidla sú tam nevymenené a kryt na pamäťovú kartu kvôli štýlu aby lepšie vyzeral. Na mojom mobile je jedina chyba a to že analog mi nefunguje do pohybu hore, dole, tlačidlo na fotenie a do stredu ale to sa da lahko opravit za tych 10€ preto ho davam tak lacno za 40€. Nemá už záruku vrátenia, osobný odber v Strážskom alebo pošlem na dobierku ktorú hradí kupujúci. + 3€
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2010, 9:32)
up
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2010, 9:32)
up
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Nokia N70
Fakt sorry za OT, ale 40€ za N70 je podľa mňa mega veľa. Moja bola v 90% stave a predal som ju za 20€ ledva ledva.. Ten telefón v dnešnej dobe nemá takú hodnotu ako pýtaš.
Každopádne veľa šťastia pri predaji
Každopádne veľa šťastia pri predaji
tak sa pozri na bazos.sk a uvidis najlacnejsie je to za 40€
-
mr_margera
Medium Professional
Ale toto neni bazoš. A tu pýtať 40€ za starý telefón, ktorý má ešte chyby a treba to dať opraviť neni moc výhra...
Ešte raz, veľa šťastia pri predaji, nechcem ti tu písať názory do témy, aj tak so to nemá
peace
Ešte raz, veľa šťastia pri predaji, nechcem ti tu písať názory do témy, aj tak so to nemá
no ked myslis tak dobre a podla teba kolko by mal stat ?
-
mr_margera
Medium Professional
Ja neviem, ale 40€ je veľa.. možno na bazoši ok, ale tu isto nie. Ak má chyby aké si napísal ja osobne by som ti za neho dal max 15€. Prečo nedáš ty tie chyby opraviť keď sú tak ľahko opraviteľné? Mohol by si za neho pýtať viac. To že má nový kryt, je síce pekné, ale ten telefón sám o sebe nemá v dnešnej dobe hodnotu 40€.
Ja som tu ponúkal moju N70, ktorá bola plne funkčná bez jedinej chyby, len kryt bol dosť ošúchaný a za 20€ som mal záujemcov dosť.. Po tebe tu nikto ani neštekol..
Poznám ten telefón 100%-ne, ešte jeden mám tu na poličke ako náhradný. Je to dobrý telefón, ale už dosť zaostalý, predsa má nejaký ten rok za sebou.. Ja som tu však neni od toho aby som ti kázal, len som ti chcel poradiľ, že tu asi ťažko dostaneš za neho 40€..
Ja som tu ponúkal moju N70, ktorá bola plne funkčná bez jedinej chyby, len kryt bol dosť ošúchaný a za 20€ som mal záujemcov dosť.. Po tebe tu nikto ani neštekol..
Poznám ten telefón 100%-ne, ešte jeden mám tu na poličke ako náhradný. Je to dobrý telefón, ale už dosť zaostalý, predsa má nejaký ten rok za sebou.. Ja som tu však neni od toho aby som ti kázal, len som ti chcel poradiľ, že tu asi ťažko dostaneš za neho 40€..
ved ja nevravim že ho nedam opravit len teraz na to nemam peniaze treba tam vymenit alebo vyčistiť tlačidlá.
up
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2010, 19:49)
tie tlacidla su uz opravene len niekedy len fakt niekedy do prava nejde len fakt niekedy cena je 40 eur neznizujem !!! nepisat komenty !!!
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2010, 19:49)
tie tlacidla su uz opravene len niekedy len fakt niekedy do prava nejde len fakt niekedy cena je 40 eur neznizujem !!! nepisat komenty !!!
pane bože 40 eur za hento ? A ked uz si spomenul ten bazos - http://mobil.bazos.sk/inzerat/5158687/p ... iu-n70.php
http://mobil.bazos.sk/inzerat/5148331/P ... KI-N70.php
a to aspon ide klavesnica bezchybne
boze max 20 eur !
http://mobil.bazos.sk/inzerat/5148331/P ... KI-N70.php
a to aspon ide klavesnica bezchybne