SAMOVOLNE ZAPINANIE NOTEBOOKU
-
qwerty-xyz
SAMOVOLNE ZAPINANIE NOTEBOOKU
No ludia taky problem. Mam Acer Extensa 5620G.
Ide o to ze pokial zavriem notebook tak mam nastavene na stand by. Teda klasicky sa vypne a blika mi len svetlieko na oranzovo ze nie je celkom vypnuty. V takomto stave dokaze byt ten notebook dost dlho na noc ho tak "vypinam".
No problem je v tom ze pokial ho v tomto stave dakde prenasam a velmi sa s nim hybe pricom ostane zavreny on sa zapne sam. Normalne je zavrety a uz pocujem ze ide,uz mi huci Cd rom ka, Uz pocujem vsetko. Dakedy mi tej hajzel este aj spusti ostatne veci. Potom ho musim otvorit a vypnut normalne alebo ho dat do hibernacie.- niekedy to po chvilke co bol zavrety a zapnuty zvladne aj sam. Ale dakedy nie co ma dost stve ked a mi v taske ked ho prenasam sam zapne. 
-
qwerty-xyz
Senzor je mechanicky teda ked ho zavriem tak napsiem to blbo ale pritlaci sa mi taky kolicek maly a neni mozne to zavriet bez toho aby som ho nepritlacil dole take v senzore to asi nebude. A pre kolegu co sa pytal preco ho nevypnem normalne tak preto lebo sa mi nechce cakat kym ho zase zapnem normalne aj ked je to celkom rychlo tak rychlejsie sa dostane zo stavu stand by.bloodko napísal:Nie som odbornik na to ako funguje princip rozoznavania otvorenia/zatvorenia notasa, ale nemoze to byt tym, ze ked ho prenasas sa nejako pohne dispom a senzor, ktory snima to otvorenie, na to zareaguje a kedze to je prilis rychle nestihne zareagovat, ze sa opat vratil do tej istej polohy?
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Si si isty ze to je otrasmi? Funguje ti hibernacia? Pretoze mne nie vzdy funguje, takze ked dam hibernaciu tak niekedy sa pokusi hibernovat ale nenacita mi ten progress bar ale hodi do windowsu s errorom. A to sa stava aj pri standby, pokial je zapnute hibernovanie pc pri necinnosti (takze ked je standby nastavene po 5 min. necinnosti a hib. pod 10 min. tak po standby sa pc este hibernuje po tych 10 min.). A to sa da nastavit rozne pri mode na baterie a pri AC power. Takze ak je to tak ako myslim, tak chod do power managementu v ovladacich paneloch a zmen hibernaciu pri necinnosti na baterie na never.
Re: SAMOVOLNE ZAPINANIE NOTEBOOKU
pouzijem tuto temu, naco zakladat novu..mne sa notebook zapina samovolne zo spanku tiez a popritom ho ani nepotrebujem prenasat. stalo sa mi to asi 3x za ten cas co ho mam(coskoro to bude rok). stalo sa to vzdy v noci a neviem ci je to nahodou, ale vzdy v nejaku presnu hodinu(3:00,2:00...). ako som uz napisal nestava sa to skoro vobec, ale je to pekne neprijemne, ked vas v noci zobudi startovanie notasu. neviete na co by som sa mal pozriet, resp co to moze spustat?
Re: SAMOVOLNE ZAPINANIE NOTEBOOKU
M142 napísal:pouzijem tuto temu, naco zakladat novu..mne sa notebook zapina samovolne zo spanku tiez a popritom ho ani nepotrebujem prenasat. stalo sa mi to asi 3x za ten cas co ho mam(coskoro to bude rok). stalo sa to vzdy v noci a neviem ci je to nahodou, ale vzdy v nejaku presnu hodinu(3:00,2:00...). ako som uz napisal nestava sa to skoro vobec, ale je to pekne neprijemne, ked vas v noci zobudi startovanie notasu. neviete na co by som sa mal pozriet, resp co to moze spustat?
Tento problém som mal aj ja vyriešené cez Ovládacie panely > Systém a zabezpečenie > Windows Update > Zmeniť nastavenia