Neviem ci tu uz tema o tejto hre je, ak hej tak sa ospravedlnujem.
Hra vyzera dost dobre, nieco na styl WoW aren a DotA. Su to hlavne rychle PvP boje za pomoci bloodlinov(herov), ktori sa delia do roznych skupin ako healer, tank ,meele damage a ranged damage kazdy hero ma 7 skillov. Hra je zaujimava hlavne tym,ze je bez many a skilly su brzdene iba cooldownami a taktiez tam nefiguruje "luck" faktor teda ziadne critical strikes ani passive skilly.
http://www.bloodlinechampions.com/
Prave prebieha beta test a ak by mal niekto volny beta-key a nemal snim co robit tak by som bol velmi vdacny za jeden do PMky. Vopred dakujem.
Bloodline Champions
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bloodline Champions
Úprimne? Vyzerá to ako odpad, aspoň podľa gameplay traileru. Ale tak uvidím aká bude realita. Trochu ma hnevá že všetky a tým myslím všetky mmorgp čo sú klonmi WoWka a DotA, sú robené v tom priblblom engine s rozprávkovou grafikou. Kedy spravia konečne niečo kde bude krásne cítiť dopady zbraní, penetráciu zbroje a budú tam ako také efekty na úrovni a nie všetko na úrovni Lineage 2 efektov z Chronicle 1 a postavičiek z WoWka?
Jediné mmorgp ktoré sa líši herným štýlom a je založené na skilloch a nie skille hráča je práve mnou spomínaný Lineage 2, preto som ho hrával najdlhšie zo všetkých mmorpg. Ostatné sú len klony WoWka. A keďže vo WoWku som dosiahol svojho času endgame + Tier6 armor, tak som sa ho istým spôsobom prežral a hry ktoré ponúkajú WoWkový "feeling" mnou nejako nehýbu. Avšak toto je len môj subjektívny názor.
-
lekoklatik
VIP
Je to celkom dosť zábavné.
Veľmi sa mi páči systém menu, ktorý je veľmi svižný a zatiaľ bezproblémový.
Zatiaľ hrávam 3v3 arénu a je to v skutku zábava. Hrám tanka (Guardian).
Veľmi sa mi páči systém menu, ktorý je veľmi svižný a zatiaľ bezproblémový.
Zatiaľ hrávam 3v3 arénu a je to v skutku zábava. Hrám tanka (Guardian).
-
maracigana
Expert
tiež sa mi ta hra pozdáva