Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

Príspevok od používateľa hughito »

Akože Luboš, ja tiež neviem, prečo máš ty a niektorí iní stále potrebu popierať všetky iné skúsenosti alebo vedecké štúdie o iných dopadoch marihuany, ako ste zažili vy alebo vaši známi.

Ja tu nebudem trávu démonizovať, ale zase o nej hovoriť ako o zázraku, že nemá pomaly žiadne vedľajšie účinky, že sa na nej nedá vypestovať istý druh závislosti, je scestné a sú na to dôkazy.

A nepoužívajte už alkohol ako defenzívny argument ohľadne marihuany, veď to nemá nič spoločné.
Frankie
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frankie »

Zas s týmto súhlasím...
,nikto z nás nemôže vo svete, kde je 6 miliárd ľudí a ani si netrúfam odhadnúť koľko vzoriek trafky, že môže robiť nejaké nepriestrelné závery. Len usudzujem zo svojich skúseností a.. takto nejako by utváranie názorov malo fungovať. Tiež som sa napočúval kecy o "haluškách" aké kto videl (aj keď.. že sa tu oháňaš "lietajúcimi šmolkami"... nič proti, ale to je trocha naivné, čo povieš), ALE.. musím povedať, že všetko to boli detinské typy ľudí, ktorí zjavne predpokladali, že ohúria dredáča čo "najhustejším" zážitkom. A každá z tých historiek bola proste výmysel, lož, pi*****. Preto usudzujem, že aj tie ktoré predkladáte vy budú len chvástaním poriadnych gangstas, alebo výmyslami, ktoré sa tak rôzne podávajú až nikto nevie kto to vlastne zažil a či vôbec.

Ak by mi ale seriózne, človek ktorý som si istý, že nemá potrebu takýchto srandičiek povedal, že nejaké také vizuálne stavíky mal- beriem to na vedomie a môj názor sa automaticky pozmení. No len tuto z fóra nejaký "Kapitán" s báchorkami o šmolkoch... toto ma fakt nedostane. A nakoniec vidno, že za rozsiahle povedomie o halucináciách môžu sprostí zasrani, a ďalší, ktor ich sračky podávajú ďalej.. K tomu sa pridajú médiá a "nebezpečná rastlina, ktorá spôsobuje halucinácie a tie môžu mať tragické dôsledky" je tam. Nie som samozrejme človek, čo by nehuličom vyvracal ich názory a vnucoval im špeka, len aby som im to dokázal... Ak mi niekto povie, že sa bojí toho, že niečo uvidí a prepne mu... usmejem sa a zopakujem svoju tisíckrát hrachom o stenu hádzanú reč ako tieto riadky a.. tam to končí, rešpektujem že si niekto proste nedá.

A k tej "závislosti".. NAOZAJ je to tak, že ak niekto dopadne bez zmyslu života, iba sa túlajúc vydymený.. tak to je preto, že je to lenivý čurak, ktorému to vyhovuje. A keby nebolo ganje, skončí rovnako na čomkoľvek inom.

A práve nedostatok osvety robí s ľuďmi to, čo robí.. Na jednej strane kopa normánych ľudí trávu demonizuje, práve rpe takéto kecy... a na druhej kopa debilov povýši špeka na svoj zmysel života, čo je samozrejme oveľa horšie... Preto tráva nie je ani démon, ani zázračný liek a recept na štastie... je to zázračná rastlinka, ktorú ak chce človek pochopiť, musí ju spoznať. ALE iba ak chce, život je krásny sám o sebe, či niekto hulí alebo nie je plne jedno. Je to hobby ako každé iné, hulič nie je ani lepší, ani horší ako nehulič- všetko je o človeku samotnom
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale kdezeby to nemalo ziadnu spojitost s alkoholom. Ma a velku, lebo to, ze chodite isto aj poniektory z Vas chlastat kazdy piatok to nevidite, to predsa nevadi, ved je to len chlast...to, ze ti to doslova prinasa vacsie 'stavy' ako trava to tiez nikto nevidi.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Argument "Ale aj alkohol..." je na urovni argumentu "Ale aj Fico...". To su potom debaty :? .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vy si uvedomujete o com tocite? Jednemu nevyhovuje taky argument, druhemu nevyhovuje statistika, dalsiemu zas hento a tamtomu toto...no a ked to dame dokopy, nemam pravo povedat nic, alebo mam, ale bud ma budete mat za debila, alebo proste budete mat aj tak pravdu...staci sa zamysliet....clovek s IQ nad 90 by to mal zvladat...s tym alkoholom to je pravda, je uz len vas osobny komplex, ze to nedokazete stravit, a vacsinou to nedokazu stravit prave ty ktorych sa to osobne dotkne, cize sa hned ozyvaju ludia ktory piju dost pravidelne....co viac chcete pocut?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale ty si stále nepochopil, čo tu píšeme. Ako môžeš ospravedlňovať jedno zlo druhým zlom ? Presne ako napísal Vigor, my tu napíšeme, že marihuana robí to a to zlé - ty zareaguješ: Ale alkohol to a to...je to nezmysel, nemá to s tým nič spoločné..

Tá analógia s Ficom padla ako riť na šerbel.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Lenze my sa vam snazime vysvetlit, ze marihuana v podstate nic zle, okrem toho ze ti vytiahne z penazenky poje**** 10 euro za gram, ktory v rukach konzumenta gram nikdy nebol, nerobi. A ja si tiez nepamatam na ziadnych smolkov a ine vizualne halucinacie...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

nemal si pouzit slovo "nepamatam", lebo este na teba vytiahnu okno [ze si vdaka mary jane stratil pamat] :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak ani okno si nepamatam :D
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Vizualne halucinacie po fajceni marihuany? :D Chlapci, ide vam...
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

A každá z tých historiek bola proste výmysel, lož, pi*****. Preto usudzujem, že aj tie ktoré predkladáte vy budú len chvástaním poriadnych gangstas, alebo výmyslami, ktoré sa tak rôzne podávajú až nikto nevie kto to vlastne zažil a či vôbec.
Zas tu je nejaké popieranie skúseností iných, možno ten jeden si to vymyslel aj keď dosť o tom pochybujem ale pri tom chalanovi, ktorý jedol fastfood a mal pocit, že je plastové či aké guličky som bol. A ten nevedel kde je, jedol a odrazu začal len kričať, že nechce, že to je hnus, že to nieje jedlo, potom keď sme šli po meste hovoril aké pekné mrakodrapy tu sú, že ako v NY.Ale ja si to vymýšľam čo? To samozrejme viete lepšie vy, lebo ste tam neboli...

Neviete si len priznať, že nie na každého tráva pôsobí rovnako. Ten chalan si od vtedy ani raz nedal (predtým mal 3-4x). :smt098
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No, tak podla toho co vravel tak nemal v ustach speka, ale trip pod jazykom.
KaptMichal
King
King

Dal si trávu tak čomu nerozumieš? Bol som pri ňom, viem ako vyzerá človek, ktorý ani nevie kde je... (BA si zamenil s New Yorkom)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak si proste namyslal stavy, deti to bezne robia... a aj ludia, ktori maju brko v ustach prvykrat. Alebo mal nejake XTC popripade iny "marihuanoheroin".
KaptMichal
King
King

"Tak si proste namyslal stavy, deti to bezne robia" :D A ty ako vieš koľko mal on rokov? Mne to príde ako keď v druháku na strednej skupinka tých "vyspelejších" hovorí : "deti nepite, keď to neviete". Na tom som sa vždy dobre pobavil, a tuto vidím to isté.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ano moosha, popieraj, popieraj, hadaj sa, presviedcaj ako to bolo....vsak Ty si tam bol, Ty vsetko vies :) . Na niektorych ludi to ma aj taketo vplyvy, tiez som to zazil u znameho. Je tak tazke si to priznat?
KaptMichal
King
King

Je lebo by tým padlo všetko čo tu dookola omieľa, a nielen on.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No proste tomu neverime, vacsina ludi co ti odporuje v zivote takyto stav nezazila a ani nikoho, kto taky zazil nepozna, tak sa nam to zda velmi nepravdepodobne.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

To, ze si to nezazil, alebo to, ze sa Ti to zda nepravdepodobne vsak nema ziadny realny vplyv na to, ze sa to stalo.
KaptMichal
King
King

No proste tomu neverime, vacsina ludi co ti odporuje v zivote takyto stav nezazila a ani nikoho, kto taky zazil nepozna, tak sa nam to zda velmi nepravdepodobne.
Teraz aspoň vidno čím tak veľmi argumentuješ.
Napísať odpoveď