Ako často bývate s partnerkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Ako často bývate s partnerkou

Príspevok od používateľa Rachman »

Ahojte v poslednom obdobi mam taky divny pocit akoby sa laska medzi nami zacala vytrácat....alebo len pocit zamilovanosti?
S priatelku sme spolu 2mesiace...no ale v poslednom tyzdni sa to medzi nami pomalycky ale isto trocha meni :(
Spolu byvali sme 4-5x tyzdenne volavali sme si takmer kazdy den, v smskach mi pisala ako velmi jej chybam a ako ma lubi.
No posledny tyzden tento to uz nie je take.
Ona mi strasne chyba, dokazal by som byt s nou aj kazdy den...
Nevravim ze to je nejaka kriza, ale chybaju mi te veci a hlavne byt snou casto.
Jasne zacne skola nam obom (stredna) no a casu bude tiez ocosi menej.
Preto sa chcem aj vas spytat ci sa aj vam taketo cosi stalo ze po urcitom case to zacalo byt trocha menej krasne medzi vami.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako často bývate s partnerkou

Príspevok od používateľa uplink »

4-5x týždenne je smrťák, to je ako manželstvo. Najlepšie je 1-2x do týždňa imo. Ináč chytíš ponorku, 4-5x do týždňa vydržíš len s rodičmi, alebo súrodencami a to skoro nikdy nie po dobrotky. Taktiež nie je od veci byť napr týždeň s priateľkou a potom mať dva až tri týždne pokoj atp. Proste v dnešnej hektickej dobe človek nevydrží denno denne s partnernom, ak chce zachovať plameň vášne a zaľúbenia.

Zamilovanosť, alebo zalúbenosť sa aj tak časom vždy vytratí, potom ostane len racionálna možnosť ostať s partnerom, alebo ísť ďalej. Osobne odporúčam ostať spolu. Ak to funguje, rozumiete si nie je dôvod ísť ďalej, alebo to skúsiť, ale čaká Ťa len to isté v iných farbách :)

Now it's Your call.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Veľmi často. Štádium zamilovanosti, tá prvotná eufória sa skôr či neskôr vytratí, ale je na oboch či zo vzťahu spravia rutinu... Mal by si ešte počkať nejakú dobu, nič nesiliť a uvidíš akým smerom sa váš vzťah uberie, ;-)

//

Uplink dovolím si nesúhlasiť, s mojou polovičkou som pomaly každý deň :P. Ale raz za čas príde obdobie keď nie sme spolu aj cez týždeň
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

KaptMichal - chalana trápi zamilovanosť, si si istý že si so svojou polovičkou rovnako zaľúbený ako prvé mesiace? :) resp. ako dlho si s ňou? :)
KaptMichal
King
King

Rok aj dva mesiace, :) Vieš, že niekedy je to také ako na začiatku? Hlavne keď ju dlhší čas nevidím...a niekedy to býva aj lepšie.
Neprečítal som názov témy tak prvý príspevok je nejaký divný. :D
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

toto aj ja potvrdzujem, s priatelkou som denno denne a je to praveze lepsie ako ako na zaciatku.sme spolu rok a tri mesiace ale vobec nemam pocit ze by to medzi nami vyhasinalo...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Len viete mna trosku zacina trapit ten fakt, ze dobre...to že už nie sme spolu skoro každy den ale 1-2x tyzdenne pochopim. Ale to ze uz mi nezavola, alebo neodpise na sms ma začína trocha strašiť.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Rachman napísal:Len viete mna trosku zacina trapit ten fakt, ze dobre...to že už nie sme spolu skoro každy den ale 1-2x tyzdenne pochopim. Ale to ze uz mi nezavola, alebo neodpise na sms ma začína trocha strašiť.
v pohode...mas problemy a zamyslas sa nad tym na com ja..preco neodpisuje a podobne...preco?...x moznosti, ktore vie len ona...uz ju to nebavi a nie je tak zalubena ako na zaciatku...ak ta to trapi, tak ta to bude vzdy...skus to radsej neriesit a nenarazat na to...lebo po pravde toto nici vztahy akurat...v podstate sa na to pozri tak, ze vsetky ine ako face to face komunikacne prostriedky zabijaju vztahy...myslis na veci na ktore by si inak nikdy nemyslel...porozmyslaj o tom
Rachman
Light Expert
Light Expert

No len tieto obdobia su pre mna krizove skutocne...prelom konec praznin/začiatok skolskeho roka....tu sa mi skoncili aj predošle 2 vztahy
Nemyslim ze su to letne lasky, pretoze pri minulych sme vzdy boli spolu takmer rok.
Ja nepozadujem od nej ze sa mi musi hlasit stale co kde robi skym je. Ale mam proste o nu strach.
Pri tich minulych babach som ho nemal, aj ked sme tyzden nekomunikovali tak som nepanikaril....a neviem preco u tejto sa bojim.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Rachman napísal:No len tieto obdobia su pre mna krizove skutocne...prelom konec praznin/začiatok skolskeho roka....tu sa mi skoncili aj predošle 2 vztahy
Nemyslim ze su to letne lasky, pretoze pri minulych sme vzdy boli spolu takmer rok.
Ja nepozadujem od nej ze sa mi musi hlasit stale co kde robi skym je. Ale mam proste o nu strach.
Pri tich minulych babach som ho nemal, aj ked sme tyzden nekomunikovali tak som nepanikaril....a neviem preco u tejto sa bojim.
Pretoze k nej vela citis...a to je prave ten najvacsi problem...ty k nej vela citis...preto sa o nu bojis...to je normalne...:)...len...vzdy to nemusi byt presne rovnake z oboch stran...nevravim, ze ta nelubi..ale ze to nemusi byt take intenzivne..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ak mas problem , zo zamilovaostou uz po dvoch mesacoch , nieco asi nie je v poriaku ...
Na druhu stranu , je to mozno , len v tvojej hlave , mozno su v tom starosti , stres ... nechaj to volne polynut nic nesil , a ked to vyhasne ako hovoris tak ste jednoducho nemali byt spolu ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja s mojou budem zachvíľu rok, ale párkrát som mal presne také pocity ako ty. Napísal som jej sms, no ona neodpísala. Zniesol by som jej aj modré z neba a ona na oplátku bola nervózna a protivná. Takisto som si vravel, že to už medzi nami asi pomaly vyhaslo a blíži sa koniec. Nakoniec som zistil, že mala určité problémy, do toho sa pridalo skúškové obdobie a tragédia bola na svete. Možno má skutočne nejaký problém a neuvedomuje si, že takýmto správaním ti ubližuje. Medzi nami to je občas tiež tak striedavo jasno-oblačno, raz sa ideme zjesť od lásky a niekedy sme radi, že sa nevidíme nejaký ten deň. Skús sa s ňou o tom porozprávať, či nemá nejaký problém, či sa niečo medzi vami zmenilo atď.

Čo sa týka toho, ako často sme spolu, tak každý deň. Občas sa stane, že kvôli práci sa mi nedá, ale väčšinou vždy sa pri nej zastavím, aj keď niekedy len na hodinku.

S tým, čo napísal uplink ja nesúhlasím. Predsa o svojej možno životnej partnerke chcem zistiť čo najviac a zistím to jedine tak, že budem s ňou tráviť čo najviac času a zažívať čo najviac situácií. Hovorí sa, že toho druhého najlepšie spoznáš, keď s ním bývaš. To, čo písal uplink sa možno hodí pre 15-ročných puberťákov, ktorým stačí ísť sa prejsť po sídlisku, posedieť na lavičke a rozhodne sa nezamýšľajú nad budúcnosťou.
KaptMichal
King
King

ccimo : Presne ták moja reč :) Len sme spolu o mesiac kratšie ;-)
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

pinco napísal:Ja s mojou budem zachvíľu rok, ale párkrát som mal presne také pocity ako ty. Napísal som jej sms, no ona neodpísala. Zniesol by som jej aj modré z neba a ona na oplátku bola nervózna a protivná. Takisto som si vravel, že to už medzi nami asi pomaly vyhaslo a blíži sa koniec. Nakoniec som zistil, že mala určité problémy, do toho sa pridalo skúškové obdobie a tragédia bola na svete. Možno má skutočne nejaký problém a neuvedomuje si, že takýmto správaním ti ubližuje. Medzi nami to je občas tiež tak striedavo jasno-oblačno, raz sa ideme zjesť od lásky a niekedy sme radi, že sa nevidíme nejaký ten deň. Skús sa s ňou o tom porozprávať, či nemá nejaký problém, či sa niečo medzi vami zmenilo atď.

Čo sa týka toho, ako často sme spolu, tak každý deň. Občas sa stane, že kvôli práci sa mi nedá, ale väčšinou vždy sa pri nej zastavím, aj keď niekedy len na hodinku.

S tým, čo napísal uplink ja nesúhlasím. Predsa o svojej možno životnej partnerke chcem zistiť čo najviac a zistím to jedine tak, že budem s ňou tráviť čo najviac času a zažívať čo najviac situácií. Hovorí sa, že toho druhého najlepšie spoznáš, keď s ním bývaš. To, čo písal uplink sa možno hodí pre 15-ročných puberťákov, ktorým stačí ísť sa prejsť po sídlisku, posedieť na lavičke a rozhodne sa nezamýšľajú nad budúcnosťou.
pinco tak toto ako keby si mi zobral z hlavy, nieco podobne som chcel napisat, skratim to na k+ :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Celkom ma baví keď tu ľudia píšu o životných partneroch :). Najväčšia prdel na tom je, že tak 95% párikov ktoré sa "zoberú" sa rozídu, niektoré dva, niektoré tri krát. Preto je to proste po tých pár týždňoch až mesiacoch len o rutine a o tom, komu sa chce ako "hrať" hru na frajera a frajerku. Je to o momentálnej nálade a chuti na to byť aktívny. Toto je imo fakt 21vého storočia. Ľudia už dávno nežijú pre hodnoty ako sú oddanosť, česť, skutočná láska, spravodlivosť, obetavosť a pod. Aj tí najčestnejší ľudia si v slabej chvíli povedia: "teraz ma nevidí, teraz môžem" a je to. Stačilo by keby ľudia boli úprimní sami k sebe, nie len k druhým na oko ;)

A ešte k tým čo sú so svojou partnerkou rok...až budete 7, alebo 10, tak sa ozvite :)...rok je len demoverzia ;)

A k tomu keď baba neodpisuje...skúste jej o tom povedať a nerozoberať to s treťou stranou. Hovorte so svojimi polovičkami o všetkom, otvorene, nehrajte tie stupídne hry na partnera a partnerku, budte úprimní a otvorení. Ak to Váš partner neznesie, tak s Vami nevydrží na štýl "happily ever after". Keď Ti chýba že Ti neodpísala, povedz jej to. Keď Ti chýba že sa Ti neozvala, povedz jej to. Totižto tieto veci sú obojstranné, s odlišnými hodnotami a vznikajú takto "hry" na vzťah. Ľudí to častokrát baví, toto pokrytectvo a dusenie emócií, nesplnených prianí a iných potrieb v sebe. Ale jediné čo tým dosiahnu je to, čo majú na okolí. Však si stačí pozrieť priemernú životnosť ľudského vzťahu, je smiešna. Len mizivé percento ľudí nájde a žije s tým, kto mu naozaj vyhovuje a dokáže naplniť jeho základné potreby, predstavy a túžby.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Hra na frajera a frajerku?! To si kde počul? Vravím, to je tak možno u 15-ročných. Presne to, čo som opisoval. Ukázať ostatným: "aha, ja mám frajerku, ale do budúcna neviem čo bude." Uplink, robíš z toho príliš veľkého strašiaka. Ja práve naopak poznám oveľa viac párov, ktoré sú spolu už niekoľko rokov, ako tých, ktoré skončia po pár mesiacoch.

S tým odpisovaním súhlasím s tebou.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pinco - kiež by si mal úplnú pravdu. Tých párikov je hrozne málo, čo sú spolu happy aj po rokoch. A narážal som konkrétne na vekovú kategóriu 30-40 rokov, práve z tejto oblasti mám najviac skúseností s takýmito trapasmi. A tá hra, aby si ma pochopil. Viackrát mi v živote "dospelá žena" [rozumej 30+ rokov] povedala že ju baví keď ju dobýva muž. Proste keď je vo vzťahu neustále napätie a akýsi druh neistoty. Mnohé ženy to paradoxne vzrušuje, tento pocit nestálosti a neustálejho boja, pre mňa je to dosť choré. Proste je dosť veľká skupina žien [sorry že stále len o ženách, ale tak to bolo/je moje zameranie :?] je taká, ako som práve opísal - a to mi príde totálne choré. Primárneho využitie vzťahu je, že má prinášať pokoj do života jedinca, alebo páru. V momente keď ho neprináša, treba s tým dačo spraviť, ak s tým druhá polovička nemieni nič robiť, lebo jej to nevyhovuje, treba ísť ďalej. Toľko ku tej mojej "hre" na partnera a partnerku. Hmm, asi píšem nezrozumiteľne v poslednej dobe, keďže mi nik nerozumie, my bad.
KaptMichal
King
King

Ja som sa teda nikdy nehral na "vzťah". Ak sme mali nejaký problém, riešili sme ho a obaja sme vedeli, že ak by sa nám to nepodarilo "išli by sme ďalej" - teda rozchod. Ani ja ani ona nasilu náš vzťah nedržíme, ani ho umelo neudržujeme bez problémov.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

A nie je to fajn , ked tak povediac dobivas priatelku ?
Nenazval by som to hrou na frajera a frajerku , ale skor genetickou predispoziciou ...

V neskorsej fazy vztahu to vzrusenie moze , nemusi opadnut a nahradi ho ten pocit istoty , ktory nemusi vsetkym vyhovovat ...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Ale ani mi sa nehrame na vztah, proste sme taky aky sme....nepretvarujeme sa a to sa mi paci na tom.
Ale dost ma zaraza na tom ten fakt ze cele 2 mesiace super krasne vsetko, a poslednych 10dni sa snu nedalo ani porozpravat - jej odpved? Nemam cas...no ale vzdy potom mi napisala sms ze nech sa nehnevam ze ma ma fakt rada...a podobne
Napísať odpoveď