Pomoc so sekanim webu
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Pomoc so sekanim webu
Ahojte,
mohol by som niekoho poprosiť, keď bude mať trochu času aby sa mrkol na tento web http://pckocka.isgreat.org/? Lebo okrem opery, nám to všade laguje (seká). Iba v opere to ide normálne a nevieme nájst chybu.
Ďakujem.
mohol by som niekoho poprosiť, keď bude mať trochu času aby sa mrkol na tento web http://pckocka.isgreat.org/? Lebo okrem opery, nám to všade laguje (seká). Iba v opere to ide normálne a nevieme nájst chybu.
Ďakujem.
-
halabaster
Darca
Re: Pomoc so sekanim webu
Co ti tam laguje-seka? Mne ta stranka ide plynulo v Google Chrome 5, Firefoxe 3.6.8 a IE8 rovnako ako v Opere 10.61.
// Rad som pomohol
// Rad som pomohol
-
weroro
Flash coder
Zrejme si nato klikol vo chvili ked sme to skusaly opravit. Vyzera to tak, ze to robý Border-Radius (je ich tam vela), uz sa na tom pracuje. Dakujem.
Aj mne to robi nwm preco ... web je OK ?
Môj Firefox je dosť "citlivý" na rôzne chyby.. a musím uznať, že pri Tvojej stránke mi Firefox totálne zatuhol, už-už som šiel zrušiť celý proces, ale nejak sa mi podarilo zatvoriť kartu.

-
weroro
Flash coder
Asi to nie je OK, ak Vam to stale seka. Ak sa najde niekto, kto by vedel pomoct (aspon analyza), bol by som rad. Ja osobne za to ziadne financne ohodnotenie nemam, tak Vas tymto sposobom neviem motivovat.
btw: To nie je moj web a ani ho nekodim. Iba ma poziadali o pomoc, o ktoru teraz ziadam ja Vas.
btw: To nie je moj web a ani ho nekodim. Iba ma poziadali o pomoc, o ktoru teraz ziadam ja Vas.
Mne to prestane sekat ked odstranim z #content ten border-radius a z #container, #content, #content img ten shadow. Ten shadow tam pritom robi najvacsiu neplechu.
mozno v IE6 seka ale mne nie 
-
weroro
Flash coder
eMPiko: preposlal som tvoj post koderovi a on mi odpisal: "viem
este v ten den som to zistil. kym je radius a shadow na malych divkach tak je to ok. ale na vacsich to uz riadne laguje. uz som to okresal. len zaujimave ze v Opere to islo v pohode
"
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
mas u mna aspon
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
mas u mna aspon