Letná láska ??
Letná láska ??
Mozno potrebujem nejaku radu alebo nieco co mi pomoze sa dostat z toho.....
Tento rok sa my naskytla bajecna brigada do Nemecka, peniaze, partia ,praca...skvele moznosti....ale....objavil sa on, chalan ktoreho som si zo zaciatku vobec nevsimala, az po par veceroch ked sme sa trosku povzbudili vo vinku:) sme sa tak trochu zblizili, az do prerastlo do bozkov ay sme spolu spali par noci (nie sexualne). No ako skoncilo Nemecko, myslela som ze aj city skoncili, ale mylila som sa. Bezhlavo som sa zamilovala ako mala pubertacka do bajecneho chalana (23rokov) . Lenze on nechcel riesit ziadny vztah, koli jednak dialke (mesta su vzdialene od seba hodinu aj pol busom) a koli tomu ze by nemal na mna cas, pretoze chce venovat naplno skole.Do tretice mi to odporoval tym, ze mal vztah a ten mus nevysiel a ze prisiel si tam oddychnut a nie nadviazat novy vztah.
Po 2 tyzdnoch ako sme sa vratili z NDR bola som uplne v pohoda, ba co viac ziarila som stastim, potom sa to zacalo zhorsovat, dostavam sa do depiek, prestavam mat zaujem o travenie casu napriklad sportom a najhorsie prestavam mat zaujem o kamaratov...zacinam sa uzatvarat do seba, zacinam sa utahovat do samoty....
Vravim si ze to casom prejde, ale praveze naopak casom sa to iba zhorsuje, vraciam sa v spomienkach na tie chvile, aj ked si hovorim ze je to zle, uz si vravim ze sa z toho zblaznim....
Tento rok sa my naskytla bajecna brigada do Nemecka, peniaze, partia ,praca...skvele moznosti....ale....objavil sa on, chalan ktoreho som si zo zaciatku vobec nevsimala, az po par veceroch ked sme sa trosku povzbudili vo vinku:) sme sa tak trochu zblizili, az do prerastlo do bozkov ay sme spolu spali par noci (nie sexualne). No ako skoncilo Nemecko, myslela som ze aj city skoncili, ale mylila som sa. Bezhlavo som sa zamilovala ako mala pubertacka do bajecneho chalana (23rokov) . Lenze on nechcel riesit ziadny vztah, koli jednak dialke (mesta su vzdialene od seba hodinu aj pol busom) a koli tomu ze by nemal na mna cas, pretoze chce venovat naplno skole.Do tretice mi to odporoval tym, ze mal vztah a ten mus nevysiel a ze prisiel si tam oddychnut a nie nadviazat novy vztah.
Po 2 tyzdnoch ako sme sa vratili z NDR bola som uplne v pohoda, ba co viac ziarila som stastim, potom sa to zacalo zhorsovat, dostavam sa do depiek, prestavam mat zaujem o travenie casu napriklad sportom a najhorsie prestavam mat zaujem o kamaratov...zacinam sa uzatvarat do seba, zacinam sa utahovat do samoty....
Vravim si ze to casom prejde, ale praveze naopak casom sa to iba zhorsuje, vraciam sa v spomienkach na tie chvile, aj ked si hovorim ze je to zle, uz si vravim ze sa z toho zblaznim....
Re: Letná láska ??
ja som mal podobný problém, aj som sa tu zveril kúsok pod tvojou témou
a môžem povedať, že ma to už prešlo, proste čas všetko zahojí a hlavne som vypadol z bytu, išiel som von, medzi ľudí a to pomohlo.
1.napis mu toto co si napisala nam
2.respektuj jeho rozhodnutie
3.problem solved
2.respektuj jeho rozhodnutie
3.problem solved
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
1.grow up
2.problem solved
2.problem solved
-
bolek
Guru
Ja by som skúsila prekonať nechuť niekam ísť a vybrať sa do mesta, medzi ľudí, proste niekam. Možno sa aj zo začiatku budeš cítiť smutne a budeš chcieť ísť domov, ale uvoľníš sa a prídeš na iné myšlienky. 
vendo napísal:1.grow up
2.problem solved
myslim si ze je to dost krute s grow up, ja tu ziadam o radu, diskusiu medzi nezainteresovanymi ludmi
-
vendo
Guru
neviem o com sa tu da diskutovat
ty si vo svojom poste prakticky napisala problem, ktory sa neskor vyriesil, len jediny problem ostal, ze ty sa s riesenim nevies zmierit
ja fakt niesom psycholog takze ludom co neprijimaju realitu nedokazem poradit inac ako sa s nou proste zmierit, prijat ju a posunut sa dalej, ak sa to bude zhorsovat, mozno by si jedneho mala vyhladat
ty si vo svojom poste prakticky napisala problem, ktory sa neskor vyriesil, len jediny problem ostal, ze ty sa s riesenim nevies zmierit
toto su imo bullshity, lacne "vyhovorky", proste ta nechce, tam to konci, ci si sa mu "pacila" na brigade len preto ze sa s tebou chcel vyspat tu je zbytocne riesit, podstatne je ze uz sa mu nepacis, uz ta nechce ale ty to nejak nedokazes pochopitLenze on nechcel riesit ziadny vztah, koli jednak dialke (mesta su vzdialene od seba hodinu aj pol busom) a koli tomu ze by nemal na mna cas, pretoze chce venovat naplno skole.Do tretice mi to odporoval tym, ze mal vztah a ten mus nevysiel a ze prisiel si tam oddychnut a nie nadviazat novy vztah.
ja fakt niesom psycholog takze ludom co neprijimaju realitu nedokazem poradit inac ako sa s nou proste zmierit, prijat ju a posunut sa dalej, ak sa to bude zhorsovat, mozno by si jedneho mala vyhladat
Ale tak mohol si to napísať trochu citlivejšie, forma je rovnako dôležitá ako obsah...
-
vendo
Guru
niektore veci sa jemne povedat nedaju
-
zuzkazuzka
VIP
No, tu nepomôže nič iné, len zabudnúť a sústrediť sa opäť na realitu. Prežili ste spolu pár krásnych dní, ale to je všetko. Veď ti dal jasne najavo, že nemá záujem, tak načo to siliť? Čo by ti dával taký vzťah, v ktorom obe strany chcú niečo iné? Ty ho budeš uháňať a budeš od neho očakávať rovnakú dávku pozornosti, ale nič také nebude prichádzať. A keby aj - bývate ďaleko od seba a to tiež vzťahu neprospieva. Takže predýchaj to, vyplač sa a pomaly na neho zabudni. Raz príde niekto, kto ťa bude mať rád, takou mierou, ako ty jeho a kto ti bude nablízku 
on si chcel iba uzit, nic viac
Nerad to priznavam ale vyzera to tak ze si chcel len uzit a ked si mu nedala, tak stratil zaujem,
Ale zase keby si mu dala ukoncil by to este prvej mozno nie.
Najlepsie by bolo mu napisat a "vyliat si pred nim srdce" neviem ci by to nieco zmenilo ale mozno by sa ti ulavylo
Ale zase keby si mu dala ukoncil by to este prvej mozno nie.
Najlepsie by bolo mu napisat a "vyliat si pred nim srdce" neviem ci by to nieco zmenilo ale mozno by sa ti ulavylo
-
triple
Guru wannabe
tie depky si si navodila sama.. prišla jedna spomienka, pak druhá a ďalšia a ty si si povedala: „je to depka“.. Proste odstráň ten blok čo máš v hlave a zabudni na to.. 
Všetko ostatné (to, že ťa nechce) bolo povedané vyššie.. možno by si sa mu mala ozvať a uistiť sa či je to pravda alebo ni, ale skôr ťa nechce.
Všetko ostatné (to, že ťa nechce) bolo povedané vyššie.. možno by si sa mu mala ozvať a uistiť sa či je to pravda alebo ni, ale skôr ťa nechce.
plny suhlas niet co riesit..NEVO napísal:Nerad to priznavam ale vyzera to tak ze si chcel len uzit a ked si mu nedala, tak stratil zaujem,
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
alikishax napísal:Po 2 tyzdnoch ako sme sa vratili z NDR...
toz radu ti tu nedame, musis si to prezit a vyzrat. aj o tom je niekedy zivot. a vlastne za par dni, tyzden dva budes ok.
Aktualne,....sa musim vravtit k teme spred niekolkych mesiacoch:) Sme spolu:)
-
javatar
Hardcore addict
a ako fungujete? nadialku?
-
p4ra
Redeemer
Pekne. Gratulujem, nech vam to dlho vydrzi. 
Mozes napisat ako ste sa dali dokopy?
Temu som precital prvy krat teraz a vobec som si nemyslel, ze by ta chcel iba jednorazovo vyuzit. Viac som veril tomu, ze tie dovody boli naozajstne. Lebo by bolo uplne absurdne davat take dovody ako skola, inak ako keby to bola pravda...
Este napis, ze aj on si ta nevedel vypustit z hlavy
Temu som precital prvy krat teraz a vobec som si nemyslel, ze by ta chcel iba jednorazovo vyuzit. Viac som veril tomu, ze tie dovody boli naozajstne. Lebo by bolo uplne absurdne davat take dovody ako skola, inak ako keby to bola pravda...
Tak zatial je to v pohode, len teraz je skuskove tak nie sme spolu, to je take obdobie co musime pretrpiet.arcrue napísal:Mozes napisat ako ste sa dali dokopy?
Hej, nevedel trosku na mna zabudnu, chcel ma vidiet, ale neveril ze sa tak lahko opat stretneme. Ake si si ty myslel dovody?