Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa h.olub »

urcite pozeraj po telefonoch s operacnym systemom(sama sa ale musis rozhodnut kt. to nakoniec bude)

-za tu cenu som tak narychlo nasiel tuto nokiu no nwm ci by som ja osobne do nej isiel aj ked vyzera celkom fajn, popripade nejake htc(napr tattoo-ale dizajnovo sa mi ze fakt nepaci :D )

http://www.alza.sk/nokia-5800-xpressmus ... 171694.htm

alebo tu som nasiel par telefonov po kope : http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... tegorie=15
-s toho si popozeraj tie dotykovky ale telefony typu samsung Jet alebo Lg arena rovno preskoc :D

-pockaj si ale este na nazory ostatnych a skusenejscih
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

neviete mi poradit nejaku alternativu na samsung monte v podobnej cenovej kategorii? nemusi mat vykonny fotak, OS tiez nie podmienkou, podmienkou vsak je wi-fi a aspon gps podobne ako u samsung monte.
bobula00
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bobula00 »

Jaky je rozdil mezi Mini a mini pro mimo klávesnice qwerty?
jurcomar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jurcomar »

Ja by som chcel opýtať, či náhodou neviete kedy bude dostupný android 2.1 na mini pro ?:))). Dovtedy by som to nechcel kúpiť.. neviete či existuje ešte súťaž????
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

aka sutaz? dostupny bude do konca roka
jurcomar
Amateur
Amateur

Už som to našiel :D:D chvála bohu :D Dám ti link: http://www.sonyericsson.com/catchlife/i ... nisspecial

Dá sa vyhrať 10 telefónov x10 mini pro. :D Musíš tam vytlačiť jeden obrázok, a potom cez facebuk si spustíš jednu webcam aplikáciu. Papier musíš držať tak, aby to tvoja webcamera videla. Hneď ti potom objaví na obrazovke vizuálny 3D telefón :D a musíš to otočiť 360° :D.. nie je to až tak lahké:D:D
jirinka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa jirinka »

Mě se to podařilo i bez Facebooku. Jestli nechcete abyste ve Facebooku museli cokoliv spouštět, tak klikněte na "pokračování bez facebooku" nebo něco podobného. Hra byla jinak Ok, sice se to trochu sekalo, ale dalo se to vydržet. Už jenom tak vyhrát ten telefon, a bylo by všechno víc než super! :)
jurcomar
Amateur
Amateur

Ahhaa už aj u mňa to ide bez facebuku:D. Hmm len kvôli toho som si tam zaregistroval:D. U mňa to neseklo, ide to super :D používaš internet explorer však??? lebo s firefoxom to vôbec neišlo. Ja stým hrám od rána do večera :D Aj ja by som bol rád, keby som ten fon vyhral.. aspoň jeden z nich.. nepotrebujem všetky :D
jirinka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa jirinka »

taky mi to nešlo s firefoxem, ani s chromem. Vypadá že to funguje jenom s Explorerem ale i beztak je to super :)
jurcomar
Amateur
Amateur

No vidíš už to bude v pohode, len pozor nestaň maniakom :D. Ja som najprv včera nenašiel ako sa dá vytlačiť obrázok, nezbadal som tisk :D:). INak celý deň kukám tú stránku a zabávam s 3D mobilom:D.
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

-lejla- napísal:chcela by som si kupit mobil s wifi, kvalitnym fotakom, dotykovy displej,popripade gps, ale nie je podmienkou. mohli by ste mi nieco poradit? kolo 250 eur
keby ti stačil 3,2 mp foťák bez blesku tak je pre teba dobrý výber LG GT540 optimus, sám ho mám a za tú cenu je to paráda ;)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

potreboval by som surne pomoct, mam na vyber z dvoch mobilov
-samsung monte cisto novy priamo od predajcu so zarukou za cenu cca 180€
-HTC touch pouzivany, bez zaruky za cenu 90€, s tymto prislusenstvom 2GB Micro SD karta, nabíjačka, autonabíjačka, kožené púzdro, stylus, nová fólia Screen Guard

co by sa viac oplatilo???
Shifty
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Shifty »

aughostino:

- samsung ma toho lepsieho velmi vela: displey, radio, 3.5mm jack, akcelerometer, GPS, A2DP, lepsi fotak (aj ked obydva telefony ho maju nanic)...
- HTC ma velku vyhodu ze ma OS

Pokial potrebujes od telefonu hore spomenute vyhody u samsungu a nevadi ti, ze telefon nema OS bez samsung, pokial ti zalezi na OS ber HTC.
Mne vzdy najviac zalezalo na OS, zalezi od toho ci ho vies vyuzit ale v tomto pripade by som volil samsung kedze HTC ma as prilis vela pre mna podstatnych nevyhod. zalezi co od telefonu ocakavas a naco ma byt vyuzity. to si nam nenapisal.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

bude to moj prvy telefon takejto kategorie, som viac nakloneny k tomu samsungu, OS nie je az taky potrebny, fotak tiez nie, ide mi hlavne o wifi a o prehliadac, cital som ze HTC ma primarne IE, je tam zle posuvanie stranok a Opera mini tiez nie je na tomto telefone velka slava,

vlastne som potreboval pocut vyhody a nevyhody hore spominanych telefonov, zoberiem ten samsung,
Shifty
Expert
Expert

myslim ze je java verzia opery (aj ked pomalsia) cize by mala ist aj na samsung. Vela ludi si praveze operu nevie viynachvalit. Aj pre mna to je najlepsi browser pre nokiu n 97 mini az na nejake musky.
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klemen »

Zdravim! Chcel by som kupit dual-sim telefon okolo 100-120€, nasiel som na nete tieto, nemate s nimi niekto skusenosti, ci su to nejake cinske kopie iphonu alebo sa daju aj realne vyuzivat? Popripade nejake ine tipy na tento druh mobilov v rovnakej cenovej kategorii, diky :)

http://www.supermobily.sk/supermobily/e ... iPhone-i68
http://www.supermobily.sk/supermobily/e ... /84-CPH806
http://www.supermobily.sk/supermobily/e ... /50-CPV706
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

daju sa vyuzivat len s nimi budes mat viac starosti ako radosti :D
Shifty
Expert
Expert

Pozrel som na nete nejake dual-sim telefony. Imho dual-sim je kravina a tie telefony su biedne ale ked uz chces, na alze som nasiel jeden:

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/myphone-8870-cerny-d163774.htm
Nemam s tym skusenosti ale mozno sa ti zapaci. V prvom rade nekupuj tie kopije iphonu to su poriadne kraviny. Co som pozeral dual-sim telefony tento jediny sa m ina tvoje poziadavky pozdaval (ten na ktory som daval link) aj ked tu znacku nepoznam vobec. Dual-sim by som nekupoval.
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klemen »

Preco nie dual-sim? Osobne s nimi nemam ziadne skusenosti a taketo riesenie mi prislo vhodnejsie ako nosit permanentne so sebou 2 mobily, ale ak by to malo byt ako bolo vyssie povedane viac starosti ako radosti asi by som radsej volil 2 tehly vo vacku
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pokial viem, tak Samsung mal par dual SIM telefonov (len neviem, ci boli predavane aj u nas) a ja osobne by som urcite doveroval viac Samsungu ako tymto "noname" spolocnostiam.
Napísať odpoveď