LED TV
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: LED TV
Preco sem nedas znacku a presny model TV???
OT: nová hra.. Uhádni TV na základe jeho parametrov.. 
-
Michaelo105
Light Professional
Je to model od LG 26le3300
ospravedlnujem sa... presne tak je to model 26" LG 26LE3300 LED
pokial to chces do kuchyne alebo kupelne tak hej ale inak je to hlavne strasne malicke, ja mam 82cm mama 106cm a ked som prisiel k starej tv s 70cm obrazovkou ktora kedysi pre mna bola obrovska tak som neveril vlastnym ociam ake malicke to je, nekupoval by som taku malu telku pokial niesi obmedzeny priestorom, radsej by som nekupil led ked je problem vo financiach
dnes uz sa nemozes pozerat na elektorniku ze mi bude sluzit 20rokov jak stare pracky, televizory, dnes to ma zivotnost 5 rokov a potom treba kupit nove, technologia ide dopredu tak rychlo dopredu ze je jedno co dnes kupis lebo uz zajtra je to zastarane vid prichod 3DTV
dnes uz sa nemozes pozerat na elektorniku ze mi bude sluzit 20rokov jak stare pracky, televizory, dnes to ma zivotnost 5 rokov a potom treba kupit nove, technologia ide dopredu tak rychlo dopredu ze je jedno co dnes kupis lebo uz zajtra je to zastarane vid prichod 3DTV
lenze ja som obmedzeny priestorom lebo mam malu izbu a vecsia telka mi do nej moc nevojde
no ked myslis
vela ludi na LG nadava, ze nie je dobre, ja nechapem preco, za tu cenu za aku som kupil LG ja, by som podobne vybaveny TV nezohnal
obraz som porovnaval len v obchode a nevidel som rozdiel v kvalite medzi Sony, LG, Samsung, Panasonic
mna zaujala moznost prehravania filmov z USB co ma maloktora telka(ani ta tvoja to nema)
TV najlepsie vyberies v datarte alebo podobnom obchode kde ich maju vystavene(nemusis to tam aj kupit) a tiez vyberaj podla toho na co to chces, ci k tomu chce pripojit komp, ps3(xbox), video ...
vela ludi na LG nadava, ze nie je dobre, ja nechapem preco, za tu cenu za aku som kupil LG ja, by som podobne vybaveny TV nezohnal
obraz som porovnaval len v obchode a nevidel som rozdiel v kvalite medzi Sony, LG, Samsung, Panasonic
mna zaujala moznost prehravania filmov z USB co ma maloktora telka(ani ta tvoja to nema)
TV najlepsie vyberies v datarte alebo podobnom obchode kde ich maju vystavene(nemusis to tam aj kupit) a tiez vyberaj podla toho na co to chces, ci k tomu chce pripojit komp, ps3(xbox), video ...
ja to potrebujem na bezne pozeranie tv a pripadne napojim dvd prehravac a mozno aj pc
-
Ryan Giggs
VIP
Určite kupuj minimalne 32" aj do malej izby (skus to tam nejako vpratať). 26" modely su dosť kvalitativne chudobne (maju nekvalitne panely) a v tejto cene sa vyhni LCD s led podsvietenim. Radšej obyčajne katody. Aby malo led ako-tak kvalitny obraz, treba dosť priplatiť.
tak aky televizor mi doporucujete do tych 400€
-
Ryan Giggs
VIP
Napr: SONY KDL-32EX302, SHARP LC-32FB500EV, LG 32LD450, Samsung LE32C530.
lenza ja si myslim ze fullHD televizori nevyuziem lebo mame len obycajnu kablovku co nevysiela HD
-
Ryan Giggs
VIP
Nejde o to, či to využiješ, nie je to o rozlišeni ale o kvalite panela. A tie full HD su kvalitativne na vyššej urovni ako HD ready (tam sa na ich kvalite šetri, preto aj nižšia cena). Navyše pri 32" je to uplne jedno (v zmysle rozlišenia nie kvality), rozdiel v rozlišeni z 1,5 metra aj tak nespoznaš.
takze radsej kupit fullHD s obycajnym podsvietenim ako HD Ready s LED podsvietenim???
-
Ryan Giggs
VIP
Jednoznačne. Ako som pisal, kvalitny lcd s led stoji podstatne viac.
diky za rady. dnesk idem nejaky kupit ak bude
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 10:27)
kupil som si tento: LG 32LD350. Aky je podla vas??
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 10:27)
kupil som si tento: LG 32LD350. Aky je podla vas??
si dostal na nu nejaku brutnu cenu? preco si nesiel radsej do 32LD450? aspon v alze je o 100kc drahsia ale parametrami je trosku inde
ja sa vtom moc nevyznam... mne to postaci na pozeranie tv
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 10:48)
teraz som ho docasne napojil miesto monitora lebo ho nemam kde dat este a chcel by som sa spytat ci by sa to nedalo nejak spravyt ze ked som napr na nete aby som vedla v okienku vedel pozerat aj tv.
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 10:48)
teraz som ho docasne napojil miesto monitora lebo ho nemam kde dat este a chcel by som sa spytat ci by sa to nedalo nejak spravyt ze ked som napr na nete aby som vedla v okienku vedel pozerat aj tv.
nemyslim si ze to ma PiP
potom jedine ze by si mal TV tuner v kompe
potom jedine ze by si mal TV tuner v kompe