Stavkovanie
Re: Stavkovanie
na Doxxbet bola raz akcia, ze ked som si vlozil peniaze, dostal som bonus 100%..vlozil som 5k, na ucte som mal potom 10k ale bolo treba to otocit..
tak som daval vzdy na tenis, vyrovnane zapasy, kde mali obaja tenisti okolo 1.7-1.8..
vzdy napr. 500 na 1ku, 500 na 2ku, stavil som tisic, vyhra okolo 850..cize po otoceni 10k by som mohol mat teoreticky okolo 8500(vravim teoreticky, kedze som daval aj ine stavky, tak som mal len nejakych 7000
)..bal som sa aby nato nedosli, keby som mal vacsiu odvahu a viac prostriedkov, mohol som is natom pekne zarobit 
tak som daval vzdy na tenis, vyrovnane zapasy, kde mali obaja tenisti okolo 1.7-1.8..
vzdy napr. 500 na 1ku, 500 na 2ku, stavil som tisic, vyhra okolo 850..cize po otoceni 10k by som mohol mat teoreticky okolo 8500(vravim teoreticky, kedze som daval aj ine stavky, tak som mal len nejakych 7000
Však vyhrať 7000 eur - to sú pekné peniaze 
teraz je nieco take na bwin ale max 30 euro takze ked chce niekto zarobit nech sa paci 
zabudol som spomenut, ze to bolo este za cias SKKPilifo napísal:Však vyhrať 7000 eur - to sú pekné peniaze
Moje typy na zajtra: Nemecko 19 - Belgicko 19 - 1
In.Porto Alegre - Chivas Guadalajara - 1
Hokej: Česká rep. 17 - USA 17 - 2
Švajčiarsko 17 - Slovensko 17 - 1
Co si myslite vysli by mi tieto typy? Mozete mi napisat svoje.
In.Porto Alegre - Chivas Guadalajara - 1
Hokej: Česká rep. 17 - USA 17 - 2
Švajčiarsko 17 - Slovensko 17 - 1
Co si myslite vysli by mi tieto typy? Mozete mi napisat svoje.
Prosim ta aka to je stavkova kancelaria? dikyPlasmon napísal:
interwetten.com 
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
rozmýšlam že dám toto http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... /ZbVfxY%3D
-
Sovjet
Expert
To je v pohode. Akurát na Tottenham by som dal X2. Teraz prehrali v LM vo Švajčiarsku. Aj ja rozmýšlam, že tak dám!
Red Bull Salzburg vs. Hapoel Tel Aviv FC - 1
Berrer Michael (GER) vs. Gasquet Richard (FRA) - 2
Benneteau Julien (FRA) vs. Wawrinka Stanislas (SUI) - 2
Verdasco Fernando (ESP) vs. Fish Mardy (USA) - 2
Berrer Michael (GER) vs. Gasquet Richard (FRA) - 2
Benneteau Julien (FRA) vs. Wawrinka Stanislas (SUI) - 2
Verdasco Fernando (ESP) vs. Fish Mardy (USA) - 2
ja som dal X2 ten totenham ale vykompenzoval som to cele arsenalom proti blackpoolu samozrejme arsenal som dalDanielDevil napísal:rozmýšlam že dám toto http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... /ZbVfxY%3D
-
DanielDevil
Addict
tak ale blackpool vyhral prvé kolo 4:0 možno trošku náhoda a možno nie, ale tak bodaj by to vyšlo
Ako funguje zostavenie kurzu na Betfair? To akože teraz vyhrávajú Brémy 3:0 nad Janovom a ja si môžem zvoliť kurz 3.00 na víťazstvo Brém, či ako? 
-
DanielDevil
Addict
nie je to náhodou live stávka a ten kurz je že vyhrajú zvyšok zápasu?
Pilifo:Môžeš si nastaviť vlastný kurz aký ty chceš. Väčšinou ti ho ale neschvália a stávku nepríjmu a vrátia ti peniaze späť.
Inak v Betfair sa nedajú obyčajne podať hocijaké zápasy do kombinácie, ale iba vybrané, čo? Tzn. nejaké zápasy z futbalu, dostihy, atď...
Mám pravdu?
Mám pravdu?
Presne tak ako hovoríš. V Betfair väčšinou každý stávkuje iba na jeden zápas.