moosha napísal:audio, je pod vodou aj Bjornsonova?
Záplavy | Potopa | Povodeň | Zaplavuje nás voda
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zaplavuje nas voda...
-
moosha
Darca
To zas Melisko vypicuje Bodnara 
-
audiotrack
VIP
hej hej, o meliškovi sa teraz veľa hovorí. Už som aj počul že môže ísť pozerať TV na rieku Nitru, teraz to nemá ani ďaleko 
Ale to je humor ktorý mi teraz nepríde moc vtipný. Našťastie ja som z inej časti Prievidze, a u nás to nie je také hrozné ale každopádne je to dosť nepríjemná situácia. Hlavne keď zase počuť hrmenie
Ale to je humor ktorý mi teraz nepríde moc vtipný. Našťastie ja som z inej časti Prievidze, a u nás to nie je také hrozné ale každopádne je to dosť nepríjemná situácia. Hlavne keď zase počuť hrmenie
-
Andi_Cibula
Addict
Meliška som stretol a vulgárne sa vyjadroval o zaplavení Lídlu, v tej dobe bolo na Bjornsonovej ešte sucho, ale neskôr sa voda dostala aj tam.
Prinášam inak jeho exkluzívny portrét
Prinášam inak jeho exkluzívny portrét
omg LUTILA
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 18:57)
btw: vidite ten cerveny dom? tak tam je voda pol metra v obyvacke.. a voda sa furt valí s terasy..stastie v nestasti 1 tyzden pred tym sme ten dom predali...keby sme to teraz predavali tak by sme to nepredali //20 kilový stol z dreva zobralo,kosacku,kamenny plot rozbila ta voda atd
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 18:57)
btw: vidite ten cerveny dom? tak tam je voda pol metra v obyvacke.. a voda sa furt valí s terasy..stastie v nestasti 1 tyzden pred tym sme ten dom predali...keby sme to teraz predavali tak by sme to nepredali //20 kilový stol z dreva zobralo,kosacku,kamenny plot rozbila ta voda atd
-
Scorpion90
King
Aj ja som bol pomáhať
) Na severnej časti slovenska, 10 dní.. bola to hrôza..
Hlavne rozpadnuté domy..
-
audiotrack
VIP
Tak co, zasiahli niekoho aj tieto záplavy ? My sme mali záplavy pred 2 rokmi (Častá, Píla) , hlavne že sme mali "protipovodnové" námestie 
Tento rok to vyzerá že to našu oblasť minie.
Tento rok to vyzerá že to našu oblasť minie.
U nás na východe, chvalabohu, nič, máme vodnú nádrž Starina, ktorou to krásne regulujú a ovplyvňujú prietok Cirochy. Akurát pozerám, že Dunaj v BA na dlhodobom maxime, 9.92 a stále to nie je vrchol, tak držím palce, nech to zvládnu.
-
Yos
Professional
Vcera som sa bol prejst na novom moste do petrzalky. Pod mostom bola akurat lod, namojveru medzi mostom a lodou bol priestor 1,5 m. Este zrejme casnik z lode nam vravel a ukazoval, ze to bude fakt na tesnotku. Zabradlia museli dat z lode dole, inac by uz siahala po most. A to bolo vcera pri cca 960-970mm
Blavaci by vedeli popisat, povynna vybava gumaky, CZ,GER,AT tam sa clnkuju jak v benatkach
Bratislava je na väčšine miest až prekvapivo dobre chránená voči vode, až som prekvapený, že to neboli prehajdákané peniaze.
-
drop
Medium Star
to sa zase budu predavat vytopene auta. 
-
Soviet
Darca
No mam aspon den volno v praci. Teda mozem kvoli tomu robit z domu. Je to zaujimave sledovat, ale tak zajtra by to uz malo byt kludne vecerom 
Vzdy sa da vec spravit kvalitnejsie, vid:
Vzdy sa da vec spravit kvalitnejsie, vid:
-
Scorpion90
King
-
audiotrack
VIP
Re: Záplavy | Potopa | Povodeň | Zaplavuje nás voda
rakusanom to tiez isto preteka rovnako ako aj nam funguje. Len vzdy treba vybrat najvacsie kontrasty. Usek kde je to pekne s usekom kde to preteka.
A k povodnam samotnym - kde boli tieto zabrany doteraz? Kazdy rok nas vytapa, dva roky dozadu sme boli aj my pod vodou, vid foto. Niektore dediny su kazdorocne. Ale ked ide o blavu, zrazu sa vytiahnu nejake zabrany o ktorych nikto nevedel ze mame.
A k povodnam samotnym - kde boli tieto zabrany doteraz? Kazdy rok nas vytapa, dva roky dozadu sme boli aj my pod vodou, vid foto. Niektore dediny su kazdorocne. Ale ked ide o blavu, zrazu sa vytiahnu nejake zabrany o ktorych nikto nevedel ze mame.
-
uplink
VIP
audiotrack - problém je že tie zábrany čo sú v Bratislave sú zapojiteľné ako lego len do takých štupľov na zemi, aspoň to tam vídavam keď chodím na biku ku nábreží. Tam kde nie sú, nie sú ani zábrany. Nie sú mobilné. Takže to by malo zodpovedať Tvoju otázku, že kde sú.
-
audiotrack
VIP
pozri foto co dal pipo. To mi chces tvrdit ze v lese su nejake stuple v zemi? A v takej dialke od rieky ako sa prave hodi?