toto pisem uz 2x krát lebo sami pc sam reštartne a ked uz ma nabehnut plocha tak sa znovu reštartne a potom už ide zas ako tak pokial sa znovu nereštarne. Toto začalo robit potom ako bol pc vypnuty na zdroji asi 8 dni, predtým toto nerobilo , v pc som vsetko zkontroloval je to ok .
Rad by som bol keby ste mi to objasnili alebo vyriešili.
a dnes vypisalo aj toto (foto) aj 2x.
blbne pc
Re: blbne pc
Neinštaloval si pred tými 8-9 dňami nejakú hru, program alebo aktualizáciu ?
nič som neinštaloval. ani neviem kedy davno som niečo inštaloval. a hru už vobec nie lebo je to 5 ročný pc.iba obvykle aktulizacie opery a avast. tento týzden som aktulizoval operu ale to reštartovanie začalo hned ako 1.som chcel zapnut pc po 8 dnoch.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
daj sem minidump skusim sa ti nan pozriet.
sorry ale neviem co je minidump.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mojmu bratrancovi toto robilu ked som mu zapojil nokiu N70 a tahal som cez telefon net 
-
vikko78
Medium Professional
len tak náhodou. máš v biose a vo wine aktuálny dátum a čas? neskúšal si vymeniť bateriu na základnej doske?
u mna je to jedno nemusi byt pripojene nič ale robi to aj ked som tam mal kluč, takze s tym to nebude mat nič spoločne.
Dnes neblbol, záhada ale možno zajtra, o hodinu, 5dní ktovie kedy.
PS : dnes akurat len tolko ze ked som ho zapol tak nenabehol (pc hučal ale obrazovka nič nedavala) tak som ho reštart a potom už ide. TAK Toto robi hádam už aj pol roka
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 23:34)
ale že by to robila baterka, pochybujem lebo 8dni držala info bez zdroja
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 23:52)
a v tej zložke je od 8.8.2010 do 15.8.2010 9 suborov .dmp je na mysli to????
Dnes neblbol, záhada ale možno zajtra, o hodinu, 5dní ktovie kedy.
PS : dnes akurat len tolko ze ked som ho zapol tak nenabehol (pc hučal ale obrazovka nič nedavala) tak som ho reštart a potom už ide. TAK Toto robi hádam už aj pol roka
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 23:34)
datum a čas mam a baterku som nevymienalvikko78 napísal:len tak náhodou. máš v biose a vo wine aktuálny dátum a čas? neskúšal si vymeniť bateriu na základnej doske?
ale že by to robila baterka, pochybujem lebo 8dni držala info bez zdroja
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 23:52)
no dal som hladat v pc minidump a našlo složku.caesar1987 napísal:daj sem minidump skusim sa ti nan pozriet.
a v tej zložke je od 8.8.2010 do 15.8.2010 9 suborov .dmp je na mysli to????