LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
Space5800
Medium Professional
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
nasrať... prišiel mi mail od lockerz... môj 25$ bol zrušený a snáď každy kto použival lrc pro dostal potvrdzujuci mail... Nech nekecaju koľko botov "chytili" keď ľudom s lrc pro ktory redeemnu do 10s všetko prejde a mne čo to trvalo minutu pošlu pekny email s tym že som porušil podmienky...
//LRC PRO som NEPOUŽIL
//LRC PRO som NEPOUŽIL
lol.. v june redemption som ja redeemol posledne 25$ co boli na sklade..
mal som tiez lrc pro ale aj tak cancellation..
mal som tiez lrc pro ale aj tak cancellation..
-
Kok
Light Professional
Chlapi, ja som pochopil asi pred 2 mesiacmi ze aka to je chu*ovina cely lockerz .. robia si co chcu, poctivy redeem ti zrusia a boti frcia dalej. uz som tam nebol odkedy som sa dostal presne na redemption a nic tam nebolo .. snad to pochopite aj vy .. coskoro
ja tam budem pokial nieco neredeemnem lebo tam mam 10 k ptz...
To:Space5800 : ja som pouzil LRC PRO a dostal som cancellation email..nemohlo to tvoje byt tym ze si
si vytvaral fake emaily ?
lebo ja zopar ano.
To:Space5800 : ja som pouzil LRC PRO a dostal som cancellation email..nemohlo to tvoje byt tym ze si
si vytvaral fake emaily ?
lebo ja zopar ano.
-
Space5800
Medium Professional
dEn00: Posielal som im mail že prečo mi zrušili, bolo to kvôli fake mailom 
Ano ... Lebo aj ja som si urobil takych 150 fake mailov :DDD a potom poslali ze verime v druhu sancu a nehali mi account ....
Len dufam ze na buduci redeem ked nieco redeemnem nech to je cokolvek len nie wallpaper ze to Acceptuju...
Len dufam ze na buduci redeem ked nieco redeemnem nech to je cokolvek len nie wallpaper ze to Acceptuju...
plz what does it mean redeem more ?
;D
chcem sa spytat, na zaklade coho sa vlastne dozviem kedy mozem ocakavat ze bude Redeem??? Mam tam nejakych 1700 bodov, za co by som si aj nieco vybrala...len to bude vlastne aj prvy krat.
Redeem je vzdy niekedy koncom mesiaca ( od 25. do 31. moze byt redeem.. v kazdom mesiaci )
teraz bude redeem 17 - steho cize zajtra.Bude pre vsetkych. A je velmi mala pravdepodobnost ze nieco redeemnes lebo kazdy dostal email ze zajtra bude redeem.
A za 1700 toho moc nevyberes. Kukaj videa a naspor aspon 10 k.
teraz bude redeem 17 - steho cize zajtra.Bude pre vsetkych. A je velmi mala pravdepodobnost ze nieco redeemnes lebo kazdy dostal email ze zajtra bude redeem.
A za 1700 toho moc nevyberes. Kukaj videa a naspor aspon 10 k.
Mám už body postačujúce na MacbookPro a teraz by som si ho rád objednal, ale neviem ako.
Všetci tu píšu ako majú rôzne alarmy a podobne.
Chcem poprosiť niekoho, či by mi bol schopný objednať MacbookPro. Ak áno a skutočne by mi prišiel, určite by som sa finančne odvďačil.
Díky
Všetci tu píšu ako majú rôzne alarmy a podobne.
Chcem poprosiť niekoho, či by mi bol schopný objednať MacbookPro. Ak áno a skutočne by mi prišiel, určite by som sa finančne odvďačil.
Díky
-
Space5800
Medium Professional
libra4po: Budeš potrebovať určite LRC Pro alebo niečo na ten spôsob, bez toho na macbook nie je ani najmenšia šanca
jj uz som mu napisal spravu. 
Ja by som si chcel objednat Ps3 a nejaku hru .. Ale mam strach ze to bude Ntsc , ked je to z Ameriky
-
bakusgabor
Light Professional
da sa uz kupit v shop? poslu do slovensko?
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nie ešte neposielajú na Slovensko. Ale ako už dávnejšie avízovali majú v pláne ho tam v blízkej budúcnosti zaradiť.bakusgabor napísal:da sa uz kupit v shop? poslu do slovensko?
-
bakusgabor
Light Professional
ale teraz mám tam 1400TPZ tak teraz bude 2011 tak to nebudu vynulovat?Chester5 napísal: Nie ešte neposielajú na Slovensko. Ale ako už dávnejšie avízovali majú v pláne ho tam v blízkej budúcnosti zaradiť.
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nie nenulujú sa po novom roku, ale pokiaľ viem tak po roku od tvojej registrácie. Veď aký by to malo zmysel keby sa tam niekto registroval v decembri a po novom roku by mu vynulovali PTZbakusgabor napísal: ale teraz mám tam 1400TPZ tak teraz bude 2011 tak to nebudu vynulovat?
-
bakusgabor
Light Professional
aha dikyChester5 napísal: Nie nenulujú sa po novom roku, ale pokiaľ viem tak po roku od tvojej registrácie. Veď aký by to malo zmysel keby sa tam niekto registroval v decembri a po novom roku by mu vynulovali PTZ
Chcel som sa opýtať ako funguje zasielanie veci pri vyhre z redeem alebo 24/7 aukciji. Cez akého kuriéra to ide a čo sa platí za poštovne atd. ďakujem za odpoveď.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ako je to teraz? Posielajú niečo keď som sa stal z-listerom? Som ním už skoro pol roka a stále nič.