Ludia však si uvedomte že Rubiki má pravdu. Som si prečítal prop.sk a zistil som že ešte existujú Slováci ochotní bojovať za Slovenskí národ. Keď už ani tá maďarská pesnička nepresvedčila Lesa o čo ide maďarom tak ja už neviem akí dôkaz o maďarizácii chce!
Rubiki napísal:No ja ked neviem ako dalej tak si priznam chybu a musim povedat ze som to uz spravil vela krat a mam vtedy taky dobry pocit ze som sa niecomu naucil
Počkaj my sme sa asi nepochopili .. ja hovorim ze heslo politikou je: Nevies argumentovat - vytiahni nieco ine
Les napísal:Myslim, ze ak na mna tak krasne spinia mimo inych aj Ikovan, ktory sa hra na najmudrejsieho- vysvetli mi ako si myslel toto.
NO vysvetlim "listuj" si stranu kde sa tento prispevok nachdza a pochopis moju reakciu. My sme kecali o niecom uplne inom a on tam odveci napise ze SMK. Neadi mi keby napise no tak ja by som volil SMK. Ale len tam tak pychnut blbost sa mi zda priam provokujuce..
bola to priama odpoved na otazku v nazve temy takze mal pravo to napisat.ide skor o to ze to bolo velmi neuvazene kedze tema sa zacala vyvijat inym smerom co podla mna treba zohladnit...
ikovan napísal:
NO vysvetlim "listuj" si stranu kde sa tento prispevok nachdza a pochopis moju reakciu. My sme kecali o niecom uplne inom a on tam odveci napise ze SMK. Neadi mi keby napise no tak ja by som volil SMK. Ale len tam tak pychnut blbost sa mi zda priam provokujuce..
Provokujuce mozno pre teba. Ja tam nevidim nic provokujuce. Odpovedal aku stranu by volil a nikde nieje napisane (pre holubara) ze diskusiu ma vobec citat.
Holubar napísal:bola to priama odpoved na otazku v nazve temy takze mal pravo to napisat.ide skor o to ze to bolo velmi neuvazene kedze tema sa zacala vyvijat inym smerom co podla mna treba zohladnit...
Uznavam, nebral som to tak...
Ale mohol to dat inac najavo lebo tema fakt sla inam..
2Les:ano mas pravdu nemusel citat diskusiu,ale predstav si ze by nikto necital prispevky pred nim a kazdy by len sucho napisal svoj nazor bez akejkolvek reakcie na ostatnych-tak by to nefungovalo-a k tamtej situacii:naozaj sa to v tom momente zdalo byt provokujuce vzhladom na polemiku ktoru si tam rozputal,takze nevidim dovod preco chces teraz za to ikovana sudit
Holubar napísal:2Les:ano mas pravdu nemusel citat diskusiu,ale predstav si ze by nikto necital prispevky pred nim a kazdy by len sucho napisal svoj nazor bez akejkolvek reakcie na ostatnych-tak by to nefungovalo-a k tamtej situacii:naozaj sa to v tom momente zdalo byt provokujuce vzhladom na polemiku ktoru si tam rozputal,takze nevidim dovod preco chces teraz za to ikovana sudit
ja nikoho nesudim, niesom sudca. Je to kazdeho vec, ci bude reagovat alebo nie. Tak ako nieje nikde napisane, ze musi citat prispevky pred svojim, tak nieje nikde napisane, ze musi aj reagovat este mimo svojej odpovede, ktora bola jasne dana.
Nymphested napísal:jan slota na čele pravičiarov ! SNS
môj človek! Slota je politik! Žilina je asi jediné mesto ktoré nieje zadĺžené + dokázal tam dotiahnuť zahraničných investor. Jednoducho ten človek má môj rešpekt!
MS FRANKY napísal:
môj človek! Slota je politik! Žilina je asi jediné mesto ktoré nieje zadĺžené + dokázal tam dotiahnuť zahraničných investor. Jednoducho ten človek má môj rešpekt!
+ nakradol a nahrabal pre seba peniaze...
+ Neodtiahol ho ON sam, prisiel investor za nim a ti kkti s pozemkami pekne vyuzili situaciu. V tom so Slotom suhlasim, tie mrkvy si mohli strcit..
Szentivanyi Laszlo napísal:
+ nakradol a nahrabal pre seba peniaze...
+ Neodtiahol ho ON sam, prisiel investor za nim a ti kkti s pozemkami pekne vyuzili situaciu. V tom so Slotom suhlasim, tie mrkvy si mohli strcit..
Povedz mi ktori politik si nic nenakradol? resp nevyuzil svoje politicke postavenie pre seba?