co dalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: co dalej?

Príspevok od používateľa ithory »

Ja v tom sice/lubit,milovat/ziadny rozdiel nevidim,ale neva..
A kazdy kto sa zahrava s citmi ineho cloveka je u mna obycajny parchant..Inak ju fakt musi bohovo "lubit,ked jej so zeleznou pravidelnostou predhadzuje kazdu caju o ktoru sa potkne ..ach
kuriatkoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kuriatkoo »

Noo, takze teraz vlastne zasa neviem, co si mam mysliet..:-)
Takze, poziadanie o ruku som neodmietla, len to bolo cele dost nerealne, lebo som mala este 3,5 roka skoly pred sebou a to bolo pre mna na 1. mieste. A nakoniec sme sa rozisli- to bolo kvoli mne, lebo v tom case ma miloval najviac na svete, ja som sa sustredila na skolu a neprezivala to tak ako on a strasne ma mrzelo, ze ma miluje viac...Nevedela som, co chcem, bola som na neho zla asi, tvrda...a sem tam som sla von s chalanmi, ze sa ujasnim nejako a on mi len chudak vzdy volal, ze si mam dat pozor a tak. Neviem preco to tak bolo, potrebovala som asi pauzu, inak som to asi nevedela..a tak dlho netvalo a rozisiel sa so mnou. Asi som si myslela, ze este niekoho ineho potrebujem spoznat, lebo som si nevedela predstavit byt cely zivot s jednym chalanom. No hned na to som zistila, ze si neviem predstavit byt bez neho a teraz som verna svojnu byvalemu 5. rok..:-) Zo zaciatku som vedela, ze ma lubi, teraz posledneho roka fakt neviem. Ja som sa spravala ako som citila, volala mu, pomahala, bola tu pre neho, vyznavala lasku a on mi nemal co na to povedat, len ze ma teraz neriesi, ze nevie. No a urcite mu to riadne zdviha ego, lebo si dovoluje na mna cim dalej tym viac. Ma asi pocit, ze ma nestrati, tak ked nema naladu, len mi vynada, ze co mu vyvolavam, ze je s chalanmi, alebo ma lepsiu spolocnost. Krutia sa okolo neho baby a uziva si to, pricom predtym sa na ziadnu ani nepozrel. Vobec si ma nevazi, sprava sa ku mne zle, ako by ho to bavilo ma natahovat. Ale Neviem, ci sa vie dat toto este do poriadku. Tak na jednej strane je mimo teraz uplne, stretava sa mladsimi ludmi, nic neriesi a uziva si, sanca na uvedomenie sa a dozretie tam mozno je. Ale co ja? Uz mi tolko poublizoval, ze by sa asi fakt musel velmi snazit, aby som mu verila. A okrem toho, som urobila vsetko, co som mohla. Co mam este urobit, aby som to nevzdala. uz je to fakt len na nom. A on nerobi nic. Tak neviem. Nechcela som to vzdat nikdy. Ale co ak nie je ziadna sanca? Fakt sa budem len trapit?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Je k tebe arogantný? Tak už ťa neľúbi.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

begbeee napísal:Je k tebe arogantný? Tak už ťa neľúbi.
begbeee ma pravdu..
Ak si ta nevazi..
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ešte by som k tomu pripojil : Ak sa o teba nebojí, tak ťa už neľúbi...
Napísať odpoveď