o2 mms problem
o2 mms problem
mam se satio, operatora o2 a aktivovane mms zadarmo. Problem je v tom, ze denne poslem napr aj 50-100 mms a vsetko funguje bez problemov. No asi tak raz do dna mi pride sms od o2, ze mi prisla mms a ze si ju mam pozriet na internete. Stretol sa s tym niekto? Volal som 2 krat operatorovi, no ten si nepripusta chybu zo svojej strany...
Re: o2 mms problem
mojej mame to prislo od orangeu... ale myslim ze to hodilo link pre pripad ze mobil nema farebny display... no na satio by ti to malo ukazat priamo v mobile tak neviem
ale ved ja som pisal, ze mne mms chodia. Len sem tam nedojde a pride ta sms od o2 ze mam mms na internete a mam si ju tam pozriet
Skus ist do O2 mne sa toto iste dialo na W995 daco tam museli nastavit
http://www.hojko.com/o2-slovensko-a-ich ... t=o2%20mms
asi mala fotka nad 100kB
asi mala fotka nad 100kB
Momentalne som mimo Slovenska no ked sa vratim tak tam zajdem. Inak robilo to aj ked som bol na Slovensku.
aj mne sa to minule stalo a tiež tomu nerozumiem prečo ...síce som si tu mms prečítal potom na nete ale nechápem nakoľko mám profily pre mms od O2. Ale ináč to fachá v poho. Lenže kamarátke som všetko tiež nastavil na O2 profily a teraz prišla do Chorvátska a nedajú sa jej prijímať ani odosielať mms a nechápem prečo...tiež jej príde len sms že dostala správu mms a že si ju môže vyzdvihnuť na stránke O2. Ako má niekto pre to neaké logické vysvetlenie ?