CS 1.6 Server hojko.com
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Psychos sa učí hrať dotu aby sa mi mohol vyrovnať (raz
) 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja ked si chcem zahrat tak nerozlisujem ci je niekto admin alebo hrac...cim viac ludi, tim lepsie...roman3338 napísal:Naco je preboha na classicu tolko adminov, je ich tam pomaly viac ako hracov...
Pigi usli sa mi prava len na GG server. A ten mam rad takze chodim viac menej len tam. A som tam kazdy den. Tam si ma mozes prist uzit vo vecernych hodinach. A tomaska nepocuvajte on len zavidi.
-
Pigesko
King
aha, no skoda
ja som hral na GG ledva 3-4 krat a pokazde ma zacala bolet hlava, takze my sa tam moc casto nestretneme
btw a pritom ma to docela bavilo 
//este ma zaraza pristup niektorych adminov z WH...mozno by si mohli uvedomit, ze nie len my sme pre nich novi hraci, ale aj oni su pre nas novi admini...takze troska trpezlivosti z ich strany by neuskodilo, kedze my prejavujeme trpezlivosti az az...ak by sme naozaj screenovali a nahravali kazdy preslap ako nam povedal Betarik, tak uz polovica z nich nema prava, a to bezia servery ledva dva tyzdne...
//ArkanoviTigrovi: podobne
napr v nedelu bolo na clasiku cca 12 hracov, z toho 6-7 adminov, a vsetko bolo v pohode, aspon bola sranda...
//este ma zaraza pristup niektorych adminov z WH...mozno by si mohli uvedomit, ze nie len my sme pre nich novi hraci, ale aj oni su pre nas novi admini...takze troska trpezlivosti z ich strany by neuskodilo, kedze my prejavujeme trpezlivosti az az...ak by sme naozaj screenovali a nahravali kazdy preslap ako nam povedal Betarik, tak uz polovica z nich nema prava, a to bezia servery ledva dva tyzdne...
//ArkanoviTigrovi: podobne
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mimochodom, co takto sa nejak zmobilizovat na classic kazdy den na urcitu hodinu nech sa to nejak rozbehne?
-
Pigesko
King
no to nie je zly napad...mozeme si urcit nejaky konkretny cas, kedy sa na clasik napoji kazdy kto si chce zahrat
proste tak aby sa stretlo co najviac hracov naraz...radsej si zahram za cely den jednu mapu aspon 5vs5, ako sa napajat kazdu hodinu a hrat 2v2 
piges sak ked hras gg tak si vypni zvuk alebo si pusti hudbu...
no a mohli by sme dat na classicu nejaku akciu
.:Sust0:.
no a mohli by sme dat na classicu nejaku akciu
.:Sust0:.
-
Pigesko
King
no to som spravil...teda prvy krat som hral normalne...potom som uz hral s mp3 alebo nosound, no hlava ma asi zacala boliet pre unavu oci...ked je full server tak sa treba dost obraciat
oci pracuju, migrena nastupuje
proste des...
//btw mne od vcera zobrazuje len DR a PB...nemam nahodou ban ??
resp. su vobec ostatne servery pustene ?? Betar nieco spomynal ze bude "udrzba"...
//btw mne od vcera zobrazuje len DR a PB...nemam nahodou ban ??
udrzba uz bola samizda mne idu vsetky okrem hns ten ale stavaju...
///ban pls
///ban pls
- Prílohy
-
- ray.rar
- (188.45 KiB) 35 stiahnutí
-
ABzV
Medium Expert
som klesol v rankingu na GG som bol druhy a teraz ani neviem kde som..
-
Red_Scorpion
Amateur
podte na classic 
-
Pigesko
King
pozerame futbal 
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 17:32)
na klasiku opat mrtvo
mozno preto ze sa clovek musi predrat X krat votovanim, aby nasiel normalnejsiu mapu...odporucam vymazat vsetky mapy ktore sa nehravaju...resp. nechat len d2,inf,nuke,train,mill,snow...
//a v momente podte hrat, lebo vam "haxnem" ftp a nahodim si na klasik botov...
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 17:32)
na klasiku opat mrtvo
//a v momente podte hrat, lebo vam "haxnem" ftp a nahodim si na klasik botov...
S tym obmedzenim map suhlasim
Ak to ma byt fakt klasika, tak d, d2, inferno, train, nuke, snow a... a mozno 747 / assault
Ak to ma byt fakt klasika, tak d, d2, inferno, train, nuke, snow a... a mozno 747 / assault
-
Betarik
Professional
obmedzim to .... rozmyslam ze dam na gungame klasicke mapy ako dust2, inferno , nuke ... dnes som len tak nahodil d2 a hned bolo plno len musim zrusit bombu 
-
tm_a.s.
Light Professional
bude riadny odvec hrať normal mapy v GG
Nahodou by ani nemuselo byt.. Ked tam hodi 2-3 normal mapy,nevidim problem... Ja osobne by som tam dal de_dust a de_nuke, to by stacilo. Ale d2 by som tam nedaval, to fakt patri na classic 
-
Pigesko
King
no mna osobne d1 moc nepritahuje...uz len z toho dovodu ze sa to nehrava, resp. nehrava na turnajoch...nikdy som tuto mapu nehral viac ako 5 min niekde na pube
no skusit sa to moze...747 nikto hrat nebude, assault a celkovo tieto mapy su len o tom ze si CT cupnu a cakaju co bude
...okrem map ktore som spomenul nizsie by som na klasik nic ine nedaval, mozno este tuscan 
tak preto chcem dat na GG ten d1, lebo sa moc nehrava, tak to bude take... odlisne? 
-
Pigesko
King
jaj,
ten posledny prispevok som si ani nevsimol, sry
v tom pripade aj ja suhlasim...na GG by sa d1 hodil...
//proste tam hodit mapy ktore sa hravaju na puboch, DM a podobne...gg mapy ktore su priamo pre tento mod vytvarane mi nie su moc pochuti...pre HNS,DM a ine je XY map ktore su priamo vytvorene pre tieto mody, no nikde sa nehravaju...vsetci maju proste radsej klasicke "obohrate" mapy
//proste tam hodit mapy ktore sa hravaju na puboch, DM a podobne...gg mapy ktore su priamo pre tento mod vytvarane mi nie su moc pochuti...pre HNS,DM a ine je XY map ktore su priamo vytvorene pre tieto mody, no nikde sa nehravaju...vsetci maju proste radsej klasicke "obohrate" mapy
-
Betarik
Professional
jj uz som dal aj assault , pridam aj dalsie ale musim zistit ako vypnem tu pokakanu bombu nevie niekto ?