oska na motorku ( zavitovy svornik alebo zavitova tyc )

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

oska na motorku ( zavitovy svornik alebo zavitova tyc )

Príspevok od používateľa gego »

zhanam osku zadneho kolesa ( svornik zavitovy, stary sa mi zlomil za jazdy ) hlupy taliani tam dali nejaky divny zavit M11 ( podla sublery ) stupanie je normalne metricky ale nikde som to nemohol zohnat ani ujo kubasky v poprade nema vo fabory prezeral katalog ties nemaju a nemam sajny kde by sa to dalo vyrobit ... ak by som chcel prejst na M12 musel by som zohnat nove konusy a to ties nemam sajny ci by bolo cize kto by mi poradil co je lepsie bud novy svornik alebo prerobit vsetko na M12
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: oska na motorku ( zavitovy svornik alebo zavitova tyc )

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kup si nejaky kvalitny matros (aj ked vo ferone asi na centimetre rezat nebudu :-D) a nechaj si to vysustruzit podla originalu - ako fusku to zmakne skuseny sustruznik za par minut popri inej robote :-)

alebo ak to chces hned a bez problemov, tak kup od hlupych talianov :-)
Juicy
King
King

Re: oska na motorku ( zavitovy svornik alebo zavitova tyc )

Príspevok od používateľa Juicy »

Denne sa stretavam s podobnymi problemami v podniku kde teraz brigadujem. Ako na beziacom pase do firmy chodia ludia co potrebuju vyrobit nejaku suciastku. Vcera dedusko, ktoremu sa zdrelo centralne koleso v prevodovke, kazdy tyzden sa robia rozety z tych cinskych skutrov atd. Ak to nie je velka suciastka da sa co to spravit aj z odpadoveho materialu. Sustruznici denne robia taketo fusky pocas obeda a cena sa pohybuje niekde okolo 0,5l palenky az po 10€. :-D Nasledne sa taky matros tepelne spracuje aby sa dosiahli potrebne vlastnosti a je to. Ked tak pozeram, vidim ze si z Popradu. Zajdi do tatravagonky tam by si mal uspiet. :)
Napísať odpoveď