Poznate svoju "karmu?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poznate svoju "karmu?
k sebavedomiu ? wtf ? co ma sebavedomie s domom od rodicov ?
... nemyslel si sebestacnost ? 
clovek je to co urobil a co robi...nejaky ten sumar a malo by sa ti to vratit (aj v buducom zivote) a podla toho vedia Indi povedat, co si robil v minulom zivote.peterxxx napísal:Nie je karma o tom ze vsetko co spravis, sa ti rovnako vrati ??
Ah a ako to chceš dokázať ?nie je.
nijako, tam nie je co dokazovat. 
Podobna tema tu uz je.
http://www.hojko.com/verite-na-osud-t48 ... d&start=20
http://www.hojko.com/verite-na-osud-t48 ... d&start=20
-
KaptMichal
King
Môj životný údel je byť pilot. 
Jáj.TheMEMBER napísal:nijako, tam nie je co dokazovat.
-
peterxxx
Star
To bol argument? Tym si si len nalozil, ze ti kupia dom
toto je krasa, takeho curaka casto nestretavam
...Nie nemyslim si , ze sme od temy, tu je jasne vidiet kto ma aku karmu
...Ty ako pijavica, ktora len berie berie a berie a hovno dava, budes mat karmu tak na hovno , ze za par rokov sa ti budu diat dost strasne veci , ktore si ani nechcem predstavit, a tvoji rodicia, ktori ta sice takto vychovali , ale davaju ti toho tolko, tak ti si krasne doziju svoj zivot
Takto funguje karma v praxi.
peterxxx: To si kde čítal? Nebodaj to máš z nejakého komiksu typu Batman? To, že kto mi čo kúpi a za čo je čisto moja vec, za to, že niekto má na "Byt" to neznamená, že je nejaká pijavica. Proste keď máš na to si to kúpiš, niesom odkázaný na fyzickú prácu a keby som bol tak ju robím, noa? To, že mi závidíš, že ty žiješ s fotrovcami a zarábáš napr. 400€ mesačne je čisto tvoja vec. Mojim snom je vlastniť hotely na svete a viesť ich napríklad. Téma uzavretá.
-
peterxxx
Star
Nie tak si predstavujem spravodlivost .Nejde o to, keby bolo nieco ine tak sa spravas inak, ide o to , ze teraz sa o teba staraju tvoji rodicia a sam by si to nedokazal.Zavidiet ? To teda nie, mam 16, nezarabam zatial a nasi su tiez pekne v bavlnke, ale v ziadnom pripade nechem aby som si pekne nastupil do tatinkovej firmy, hovno robil a bral plat ako si to on predstavuje, radsej vybudujem nieco svoje.Ale to ty nepochopis, pretoze tyo to zaujem nemas, ty radsje budes vyciciavat svojich rodicov.
Mas jednoducho fantasticky udel"KaptMichal napísal:Môj životný údel je byť pilot.
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2010, 13:10)
Ako ta citam,ty uz si dost potrestany lol..SSemteXX napísal:peterxxx: To si kde čítal? Nebodaj to máš z nejakého komiksu typu Batman? To, že kto mi čo kúpi a za čo je čisto moja vec, za to, že niekto má na "Byt" to neznamená, že je nejaká pijavica. Proste keď máš na to si to kúpiš, niesom odkázaný na fyzickú prácu a keby som bol tak ju robím, noa? To, že mi závidíš, že ty žiješ s fotrovcami a zarábáš napr. 400€ mesačne je čisto tvoja vec. Mojim snom je vlastniť hotely na svete a viesť ich napríklad. Téma uzavretá.