mam dost velku izbu a k tomu pocitac v rohu izby. Oplati sa sem kupovat nejake 5.1ky? Rozmyslal som nad nejakymi lacnejsimi napr. http://www.alza.sk/genius-speaker-sw-n5 ... 109600.htm . mam ocakavat kvalitu podla ich nizkej ceny? velmi sa nevyznam v tych wattoch a podobne.
alebo radsej kupit nejake lepsie 2.1 za tu cenu. poradite nejake? najlepsie drevene
s premiestnovanim pc by som moc neratal nakolko sietovy kabel je dost blbo ulozeny a nerad by som ho vyberal.
kym nezasiahne Makovnik, len poznamenam, ze repraky sa kupuju nie kvoli vyzoru, ale kvoli zvuku. Ale hra to omnoho lepsie ako integrovane repraky v notebooku/LCD.
KoCi - a hlavne sa kupujú aspoň na rok a nie na pár týždňov, kde sa lúbia geniusy vyhúliť, že moj. Dúfam že tu nezačnú múdrovať nejaký hlupáčikovia ktorým sa nepokazili, navštívte veľkosklady reklamačné oddelenia a kochajte sa krabicami s nápisom genius, lebo creative a logitech tam moc neuvidíte.
Zainvestoval by som radsej do Creative ako do Geniusov. Genius su sice lahodnejsie na pohlad, ale ako uz bolo spomenute, repraky sa kupuju kvoli niecomu inemu. A ci 5.1 alebo 2.1? Nezalezi ani tak na velkosti izby, ale skor na tom ci ich mas ako rozlozit okolo PC. Sam som Mal problem isty cas umiestnit 4.1 (Take starsie Cambridge Soundworks) na PC stolik a nakoniec skoncili dva a dva vedla seba (cize uplne nevhodne). Na isty cas boli pri DVD v obyvacke kde boli rozlozene korektne a bolo to o dost lepsie. neskor ich tam vystriedali Genius no bol to skor downgrade...
5.1 za tú cenu ee. Ak ich potrebuješ na hry a filmy, resp. väčšinu času presedíš priamo pri PC postačia 2.1 aj pri veľkej izbe, ak na hudbu alebo budeš ich počúvať aj na opačnom konci izby než je PC tak výkonnejšie 2.0 - nestratia sa tak vo veľkej izbe. Do tých HF1200A b y som nešeil, skôr by som na tvojom mieste pohľadal niekde vo výpredaji Genius Sp-HF1250X, už sú málo dostupné ale je to od nich asi najvydarenejší model. Ak nie tak potom HF1255A alebo nejaké Redstar. Do Creative by som nešiel cenový rozdeol neodpovedá rozdielu v kvalite zvuku.
uplink - viem že Genius nepatria medzi najspoľahlivejšie ale predáva sa ich myslím podstatne viac než Creative či Logitech tak aj ten podiel reklamácii bude vyšší
no ja ked som ich hladal vybral som najlacnejsie nie preto ze by boli genius alebo logitech alebo co. rozhodnem sa asi pre tie 2.0 nejake lepsie, pretoze 5.1 fakt nemam ako rozmiestnin po izbe vzhladom na umiestnenie pocitaca. mna asi najviac zaujali tieto http://www.alza.sk/genius-sp-hf2-0-500a-d140080.htm maju prijatelnu cenu a snad by aj na moje pouzivanie stacili, resp. tieto http://www.kupujem.sk/zbozi/repro-2-0-e ... p=z:185213 . neviem, vy sa vyznate viac.
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2010, 19:19)
tak som sa bol dneska spytat v obchode a predajca mi ihned odporucil tieto reproduktory: http://www.kupujem.sk/zbozi/speaker-gen ... p=z:111069 . boli tam este jedny asi o 10 € drahsie, zn. philips. presny model osm si nezapamatal . teda sa asi oplati priplatit si za tie philipsy?
Oplatí sa Ti priplatiť za Creative, alebo Logitech, v tej cenovej kategórii nič iné a lepšie nezoženieš. Čokoľvek kúpiš do ceny 40 evri bude šrot, pri ktorom riskuješ že sa Ti po pár týždňoch, alebo mesiacoch používania pokazí.
Zo života. Známi a zákazníci čo majú genihnusy 2.0, 2.1, 5.1 atp. ma neustále otravujú že im to chrčí, nehraje, jeden reprák vypadol, tamto vypadlo, niečo vo vnútry zhorelo, alebo syčí, etc. Ľuďia čo som im odporučil Creative, tak sa mi už nikdy neozvali, max ma pozvali na kávu a keď sa ich opýtam ako fičí PC a repro. tak ukážu len #1. Jeden jediný krát v živote čo som mal problém s Creative bolo keď odišiel potenciometer na merači hlasu (a to tiež pravdepodobne preto, lebo zákazníkovi padol do pohára s fantou). S Genihnusmi by som Ti tu mohol dať celý zoznam.
A na rovinu, je mi ukradnuté že sú drevené a väčšie, nič to nemení na fakte že Genihnus je odpadová značka, ktorá sa kazí niekoľko násobne viac ako Creative, alebo Logitech.
no stare dobre surfsoundy mam ich uz asi 3-4 roky a maju spickovy zvuk a nemam s nimi ziaden problem. no co sa tyka vzhladu ano, ked som ich cistil trichlorom zmiesanym s peroxidom a nedopadlo to velmi dobre ale predsa treba zmenu uz.
krankenwagen napísal:no stare dobre surfsoundy mam ich uz asi 3-4 roky a maju spickovy zvuk a nemam s nimi ziaden problem.
surfsound...toto keď si napísal, tak si vezmi Genihnusy, tie budú pre Teba ako B&W Natilus tipujem že frekvenčný rozsah vnímania Tvojich sluchových orgánov je niekde na úrovni tých surfsoundov [500 Hz - 10 Khz] takže to bude akurát
krankenwagen napísal:no stare dobre surfsoundy mam ich uz asi 3-4 roky a maju spickovy zvuk a nemam s nimi ziaden problem.
Neviem, ci sa mam smiat, ci plakat pri takychto hodnoteniach.
5.1 repro za 30ecok je nieco takmer neuveritelne, co dokaze zmastit len cinan, co sa napchava ryzou a nic viac k zivotu nepotrebuje. Z pohladu materialov a technologii potrebnych na vyrobu niecoho takeho je to priam umelecke dielo a hrdinsky vykon, tak lacno predat a aj zarobit.
Este vacsia fantazia je vsak, ked niekto ocakava z takeho produktu slovo "kvalita", lebo v tomto pripade by to musel byt antonymum.
uplink napísal: Ľuďia čo som im odporučil Creative, tak sa mi už nikdy neozvali, max ma pozvali na kávu a keď sa ich opýtam ako fičí PC a repro. tak ukážu len #1.
Toto ma tiez pobavilo a pripada mi to ako z Alicinej rise snov, ze ma niekto pozve na kavej a tam budem rozoberat ako mu hraju dake smiesne repra.
Neviem preco sa tu stale rozoberaju len 3 znacky dokolecka? Asi ta reklama fici nielen na Genihnus.