Parndorf

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Parndorf

Príspevok od používateľa skajlerko »

sú v parndorfe momentálne nejaké zľavy? si pamätám keď som tam bol pred dvora rokmi bolo to koncom augusta a boli tam 50% až 70% zľavy v každom obchode. jednalo sa o výročie
punky66
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa punky66 »

chlapec10: diky moc za info :)

skajlerko: hm.. http://www.nakupovat.sk/bratislava/Obch ... ner_Outlet
neviem co je na tom pravdy, ale mozno as tam zajtra aj chystam .. verim ze z Vans shopu odidem o 100 kg tazsi :DD
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skajlerko »

pekne neviem či sa tam zajtra nevyberiem aj ja
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

Ježis to tam zas bude Slovákov, ale tiež zvažujem, že pôjdem :D
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Napisal som to davnejsie a napisem znova kedze som sa dnes vratil z dovolenky.

Chcete ist poriadne nakupovat(je jedno ci elektronika, handry, topanky, parfemy alebo kozmetiku) tak kaslite na cely Parndorf a uz uplne na cele slovensko, chodte bud Anglicko alebo USA. Nakupite tam ovela lacnejsie a lepsie.
Naklady na ubytko + letenky sa vam velmi rychlo vratia(+ urobite si aj dovolenku)
Odchadzal som z polkou kufra a prisiel som s 4 plnymi.

Par prikladov co som kupil ja: Kozena Calvin Klein vetrovka - 70 Eur, Tommy Hilfiger tenisky 30 eur, Armani tricka 25 eur, znackove vonavky priemerne 20-30 eur za 50-75ml a takto by sa dalo rozpravat na dlho.
PS: nebavime sa o fakeoch :)
Blekota
Expert
Expert

Parndorf

Príspevok od používateľa Blekota »

hosi neviete ako je to zajtra v parndorfe? myslim 24.12 ze ako maju otvorene ci od 9:00 do 12:00 alebo ako v sobotu?

neviete poradit?
millhauZ
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa millhauZ »

na stranke je pisane, ze do 19tej, ale pochybujem.. asi max. do obeda. ale nesiel by som tam byt tebou, velky naval ludi bude a urcite nic moc vyber.. naj akcie su v januari
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nechem byt blby chlapci, ale co je toto?:
PS: Ani nahodou by som zajtra nesiel, bude tam po ko*ot ludi, najvyssie ceny v roku, a aj tak tie najlepsie veci uz davno vypredane
Prílohy
parn.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pred tyzdnom som bol v Designer Outlete v Salzburgu, je to nieco podobne ako Parndorf, hadam este niekolkokrat vacsie a nemam pocit, ze by tam bolo nieco zaujimave, akcne, zlavnene. Asi nestava nic ine, len si pockat do januara a verit, ze budu zlavy a vypredaje.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

chlapec10 napísal:Napisal som to davnejsie a napisem znova kedze som sa dnes vratil z dovolenky.

Chcete ist poriadne nakupovat(je jedno ci elektronika, handry, topanky, parfemy alebo kozmetiku) tak kaslite na cely Parndorf a uz uplne na cele slovensko, chodte bud Anglicko alebo USA. Nakupite tam ovela lacnejsie a lepsie.
Naklady na ubytko + letenky sa vam velmi rychlo vratia(+ urobite si aj dovolenku)
Odchadzal som z polkou kufra a prisiel som s 4 plnymi.

Par prikladov co som kupil ja: Kozena Calvin Klein vetrovka - 70 Eur, Tommy Hilfiger tenisky 30 eur, Armani tricka 25 eur, znackove vonavky priemerne 20-30 eur za 50-75ml a takto by sa dalo rozpravat na dlho.
PS: nebavime sa o fakeoch :)
to som nevedel o tom, ze v Anglicku je to dost lacne. nikdy som tam nebol, poznam par ludi co tam bolo, ale nespominali, ze by tam bolo prave nejak extra lacne.
a k USA. to je jasne, o dost lacnejsie. bol som tam rok, a nakupil som dost veci. ale zas ta letenka, sa pohybuje od 500 eur a vyssie si myslim(dokonca som platil az 1000 eur za letenku), takze by som tam musel hodne vela veci nakupit, aby sa mi vratili peniaze naspäť. a plus este, ked som isiel Delta airlines, tak som mal len jeden kufor zadarmo, ale dalej 1 extra kufor- 50 dolarov. a kufre 3 az 10- 200 dolarov. ale mal som len dva kufre. ale teraz neviem, keby mam 4 kufre, tak platim za 3. aj 4. kufor 200 dolarov? sorry za OT :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

master23: letenku do USA kupis uz od 6000Sk, neviem kde si ty nabral 500 az 1000e ...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

hojko napísal:Pred tyzdnom som bol v Designer Outlete v Salzburgu, je to nieco podobne ako Parndorf, hadam este niekolkokrat vacsie a nemam pocit, ze by tam bolo nieco zaujimave, akcne, zlavnene. Asi nestava nic ine, len si pockat do januara a verit, ze budu zlavy a vypredaje.
Minulý rok som tam bol okolo 2.1. a všetko bolo vypredané. Ľudia tam chodili od Štefana a vybrakovali všetko schopné. Takže som si spravil výlet zbytočne. Ani si nechcem predstaviť ako to tam vyzerá na Štefana, to tam radšej pôjdem vo februári/marci keď sa to trocha ukľudní.
master23
Light Professional
Light Professional

Hellboy248 napísal:master23: letenku do USA kupis uz od 6000Sk, neviem kde si ty nabral 500 az 1000e ...
tak mi teda posli prosim ta nejake linky na letenky za 200 eur, Vieden-JFK, odlet koniec juna, odchod 2 tyzdne od prichodu.
// dam ti k+ ak najdes taku letenku do NY, 2k+ ak este najdes Vieden-Indianapolis tiez lacno, t.j. do 400 eur, ked uz teda vieden-NY je za 200 eur, tak potom vieden-indianapolis nemoze byt viac jak 400eur.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to som nevedel o tom, ze v Anglicku je to dost lacne. nikdy som tam nebol, poznam par ludi co tam bolo, ale nespominali, ze by tam bolo prave nejak extra lacne.
UK sa priznam nemam z osobnej skusenosti, ale uz mi to hovorili asi 10 ludia, co tam bud zili alebo isli na predlzeny vikend na nakupy
a k USA. to je jasne, o dost lacnejsie. bol som tam rok, a nakupil som dost veci. ale zas ta letenka, sa pohybuje od 500 eur a vyssie si myslim(dokonca som platil az 1000 eur za letenku)
skor by som povedal tak 400-700 menej ked je akcia viac ked to je vzdialena destinacia alebo atypicka destinacia
takze by som tam musel hodne vela veci nakupit, aby sa mi vratili peniaze naspäť.
no, ja som tam nakupil 3 plne kufre + hand luggage veci :D a takisto som to spojil s dovolenkou, lebo som tam bol na cca 2 tyzdne
a plus este, ked som isiel Delta airlines, tak som mal len jeden kufor zadarmo, ale dalej 1 extra kufor- 50 dolarov. a kufre 3 az 10- 200 dolarov. ale mal som len dva kufre. ale teraz neviem, keby mam 4 kufre, tak platim za 3. aj 4. kufor 200 dolarov? sorry za OT :)
ja som letel tusim Austrian + US Airways, a za 3 kufre som doplatil spolu okolo 100 eur(bola myslim nejaka akcia, nepamatam si presne)
Hellboy248 napísal:master23: letenku do USA kupis uz od 6000Sk, neviem kde si ty nabral 500 az 1000e ...
200 eur si myslim ze je extrem, ak sa teda bavime o letoch do USA z Bratislava/Vieden/Budapest ale takisto je extrem 1000 eur, ak to neni top sezona, last minute, absolutne odveci destinacia
master23 napísal: tak mi teda posli prosim ta nejake linky na letenky za 200 eur, Vieden-JFK, odlet koniec juna, odchod 2 tyzdne od prichodu.
// dam ti k+ ak najdes taku letenku do NY, 2k+ ak este najdes Vieden-Indianapolis tiez lacno, t.j. do 400 eur, ked uz teda vieden-NY je za 200 eur, tak potom vieden-indianapolis nemoze byt viac jak 400eur.
Indianapolis :D :D :D presne o tom vravim, tam to nebude lacne len tak, co som pozeral, tak v predistihu cca 600-700. a v Jun je uz zaciatok sezony...
ale napr NYC sa da v akcii najst za 350-400 eur, rovnako ako aj ine destinacie so direct spojenim s europou

a na komenar z karmy:
ty si nejaký múdry kamarát, nie každý má čas sa len tak odsrať do EN/US
Prepac, si dovolim ist raz za rok na dovolenku potom ako makam 7 dni v tyzdni zvysok roka
V UK som na nakupoch este nebol, ale myslim si ze neni problem najst si lacnu low-cost letenku a ist na predlzeny vikend do UK
master23
Light Professional
Light Professional

Indianapolis :D :D :D presne o tom vravim, tam to nebude lacne len tak, co som pozeral, tak v predistihu cca 600-700. a v Jun je uz zaciatok sezony...
ale napr NYC sa da v akcii najst za 350-400 eur, rovnako ako aj ine destinacie so direct spojenim s europou
tak ten NY do 400 eur sa da nejako, ked natrafis na nejaku akciu. a ked nie je akcia,tak cca 450-500 eur.
tak vidis, 700 eur do Indianapolisu, ja som platil dokonca 900 eur, lebo som si ju ja priamo nevybavoval, ale agentura(to som spravil chybu, mohol som usetrit 200-300eur). a este v Amerike som si musel prebookovat letenku, a vyslo ma to 285 dolarov.takze cca 1100 eur.
uvidis, daj si do pelikan.sk odlet na august 2011, prichod hocikedy. a daj letiet cez Delta Airlines. a teraz mi najlacnejsiu vyhodilo za 927 EUR.
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

master23 napísal: tak ten NY do 400 eur sa da nejako, ked natrafis na nejaku akciu. a ked nie je akcia,tak cca 450-500 eur.
tak vidis, 700 eur do Indianapolisu, ja som platil dokonca 900 eur, lebo som si ju ja priamo nevybavoval, ale agentura(to som spravil chybu, mohol som usetrit 200-300eur). a este v Amerike som si musel prebookovat letenku, a vyslo ma to 285 dolarov.takze cca 1100 eur.
uvidis, daj si do pelikan.sk odlet na august 2011, prichod hocikedy. a daj letiet cez Delta Airlines. a teraz mi najlacnejsiu vyhodilo za 927 EUR.
tak to by ma zaujmalo, kde ponukaju tie lacne letenky Vieden- NY ..ja som pod 500 nenasiel

inak neviete ci a kedy byvaju v parnodrfe povianocne vypredaje ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Letenky do USA idu aj za 350 eur, len treba kupovat mimo sezony a par mesiacov vopred.
master23
Light Professional
Light Professional

heLLhole napísal: tak to by ma zaujmalo, kde ponukaju tie lacne letenky Vieden- NY ..ja som pod 500 nenasiel

inak neviete ci a kedy byvaju v parnodrfe povianocne vypredaje ?
to cez co hladas?letenky do NY su cca 500 eur, dokonca aj 450eur. ja som nikdy nepisal, ze existuju letenky za 200 eur jak to tu jeden chalan spominal. daj si pelikan.sk. teraz som len tak dal pre zaujimavost odlet na 2. februar, prichod 8. februar a naslo mi letenku dokonca za 428 eur- Viedeň-Newark.
a ked by si chcel pristat na JFK z Viedne, tak mas za 478 eur.
a mas jeden prestup, co je v pohode.
// presne ako test pise, letenky je najvyhodnejsie kupovat vtedy, ked neni sezona. a este som cital, ze letenky su lacnejsie ked letis v utorok alebo stredu. menej busy dni. a vacsina ludi pracovne leti pondelky a piatky. a tie dni su zas najdrahsie.
//schvalne som teraz dal odlet na pondelok, a prilet v piatok. moje tvrdenie sa potvrdilo, najlacnejsia letenka 639 eur, a dalej uz isli za 700 eur.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

[quote="heLLhole"][/quote]
Uz zacali..... najlepsie veci vypredaju najblizie dni/tyzdne

Nakupy v USA,
Takisto treba napisat, ak sa vydate na nakupy do USA, tak by som sa oblukom vyhol New York City. Vsetci to ospevuju ako modnu mekku, a NYC tou mekkou aj je. Sice tam nakupite dost, ale aj najdrahsie a nehovoriac ze tam je jedno z najdrahsich ubytovani v USA.
Ja by som radsej odporucal Floridu

co sa tyka leteniek, tak v prilohe par prikladov co mam v maily, NAJLACNEJSIE letenky su ked medzi odletom a priletom je noc zo soboty na nedelu, a neletite v Pondelok alebo piatok(obe veci ale nemusia vzdy platit). Veci ako sezona a predstih netreba spominat. Takisto absolutne najlepsie letenky nikdy v akciach ako pelikan.sk neobjavite. na to su speci stranky co to sleduju, jedna sa o chyby resp kombinacie akcii(vtedy neni problem najst letenku aj o 50% nizsiu ako standard, ale clovek musi rychlo bookovat)
Vieden je pomerne draha, ak chcete absolutne setrit, tak letiet low-costom do Londyna alebo niekam do Nemecka a odtial USA(batozina ale bude problem). Budapest dokaze tiez niekedy usetrit.
Takisto najlepsie letenky som nikdy zatial nevidel na slovenskych weboch (napr pelikan) ale na zahranicnych, ak je zaujem, mozem napisat.

EDIT: Nedavno bola chyba/akcia, a Budapest-NYC-Budapest bola za 311 eur vratane poplatkov
Prílohy
VIE_USA.JPG
master23
Light Professional
Light Professional

chlapec10 napísal: Uz zacali..... najlepsie veci vypredaju najblizie dni/tyzdne

Nakupy v USA,
Takisto treba napisat, ak sa vydate na nakupy do USA, tak by som sa oblukom vyhol New York City. Vsetci to ospevuju ako modnu mekku, a NYC tou mekkou aj je. Sice tam nakupite dost, ale aj najdrahsie a nehovoriac ze tam je jedno z najdrahsich ubytovani v USA.
Ja by som radsej odporucal Floridu

co sa tyka leteniek, tak v prilohe par prikladov co mam v maily, NAJLACNEJSIE letenky su ked medzi odletom a priletom je noc zo soboty na nedelu, a neletite v Pondelok alebo piatok(obe veci ale nemusia vzdy platit). Veci ako sezona a predstih netreba spominat. Takisto absolutne najlepsie letenky nikdy v akciach ako pelikan.sk neobjavite. na to su speci stranky co to sleduju, jedna sa o chyby resp kombinacie akcii(vtedy neni problem najst letenku aj o 50% nizsiu ako standard, ale clovek musi rychlo bookovat)
Vieden je pomerne draha, ak chcete absolutne setrit, tak letiet low-costom do Londyna alebo niekam do Nemecka a odtial USA(batozina ale bude problem). Budapest dokaze tiez niekedy usetrit.
Takisto najlepsie letenky som nikdy zatial nevidel na slovenskych weboch (napr pelikan) ale na zahranicnych, ak je zaujem, mozem napisat.

EDIT: Nedavno bola chyba/akcia, a Budapest-NYC-Budapest bola za 311 eur vratane poplatkov
prosim ta posli mi tie stranky. 2k+.
a ako by bol problem s tou batozinou v Londyne?
// ked pozeram to chicago, tak to by mi vyhovovalo . lebo z tade nema daleko moja rodina. takze by ma prisli vyzdvihnut.
velmi dobra cena to chicago.
// cez tuto stranku http://www.cheapoair.com/ som nasiel celkom dobre lety. co hovoris na tu stranku?
nie som si isty, ale ked som dal bookovat, tak billing address nebolo mozne dat slovensko.
Napísať odpoveď