chcem sa este spitat,ze ten patch:ver.23 prerobi aj grafiku?server123 napísal:ja v23b.
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 13:50)
mam otazku takze mam linux najnovsi 10.04 a ked spustim counter strike 1.6 nonsteam v23b. tak sa mi dlho otvara kliknem nanho 2 krat a musim asi 1 alebo 2 minuty cakat dokym sa mi otvori neviete co s tym ?
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
nevim, a nechapem to na 9.04 ani jeden jediny lag na ziadnom serveri na 10.04 na vsetkych serveroch lagy

//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 18:36)
a 72 max fps
som mal vtedy 100

//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 18:36)
a 72 max fps
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
server123: fps_max 101
.... a preco si nieco menil, ked bolo vsetko v poriadku ?? 
Leslie10: nie...
Leslie10: nie...
hojte 
Vopred sa ospravedlnujem ak sa tu taky problem riesil, ale nic som nenasiel.
nainstaloval som si nonsteam verziu CS1.6 a nejde mi pripojit na ziadne servery. Viete vobec preco? neviem kde mam hladat chybu. ďakujem
Vopred sa ospravedlnujem ak sa tu taky problem riesil, ale nic som nenasiel.
nainstaloval som si nonsteam verziu CS1.6 a nejde mi pripojit na ziadne servery. Viete vobec preco? neviem kde mam hladat chybu. ďakujem
Musis si stiahnut tzv. patch.
Odporucam tento
A jedna otazka z mojej strany - povie mi niekto, aky je v steame rozdiel pri kupe "Counter-Strike" a "Counter-strike: Condition zero".
Tiez by som rad vedel, co je "Counter-strike Complete" a "Counter strike - Anthology 1"
Dakujem, k
ista...
Odporucam tento
A jedna otazka z mojej strany - povie mi niekto, aky je v steame rozdiel pri kupe "Counter-Strike" a "Counter-strike: Condition zero".
Tiez by som rad vedel, co je "Counter-strike Complete" a "Counter strike - Anthology 1"
Dakujem, k
-
Pigesko
King
martinko:
"Counter-Strike" = CS 1.6
"Counter-Strike Condition Zero" = CS 1.6 + CS CZ Deleted Scene
"Counter Strike 1.6 Anthology" = CS 1.6 + Day of Defeat + Deathmatch Classic + Ricochet + Counter-Strike: Condition Zero
"Counter-Strike Complete" = CS 1.6 + Day of Defeat + Deathmatch Classic + Ricochet + Counter-Strike: Condition Zero + Counter-Strike: Source
cize rozdiel je len v tom, co konkretny "pack" obsahuje...a samozrejme v cene...keby si ty kupil CS Complete za 22,99€ a kamarat by si chcel kupit zvlast vsetky hry ktore "Complete" obsahuje, tak by samozrejme tvoj kamarat zaplatil omnoho viac...a v tom su vyhody tychto "packov"
"Counter-Strike" = CS 1.6
"Counter-Strike Condition Zero" = CS 1.6 + CS CZ Deleted Scene
"Counter Strike 1.6 Anthology" = CS 1.6 + Day of Defeat + Deathmatch Classic + Ricochet + Counter-Strike: Condition Zero
"Counter-Strike Complete" = CS 1.6 + Day of Defeat + Deathmatch Classic + Ricochet + Counter-Strike: Condition Zero + Counter-Strike: Source
-
Betarik
Professional
ja mam anthology a day of defeat nemam
jak je to mozne ?
Takze, ak si mam vybrat medzi CS 1,6 a CS 1,6 CZ, tak si vyberiem to druhe, (kedze su za rovnaku cenu), a budem mat len tie zmazane sceny?
-
Pigesko
King
to netusim
no niekde uvadzaju ako sucast anthology nejake "Tour of Duty"...co to je zac neviem...pritom Day of Defeat alebo Ricochet vobec neuvazdaju...napr. ja som mal v Anthology aj HL1 a HL Opposing Force...takze zrejme sa tie sucasti Anthology menia...
//martin: Deleted Scene je nazov tej hry
neber to doslova...
Counter-Strike: Condition Zero je pokračovaním úspešnej on-line hry Counter-Strike, ktorú si kúpilo cez milión fanúšikov taktických akčných hier po celom svete. V hre je tento krát zastúpený nielen vylepšený multiplayer ale i singleplayer. Ako veliteľ elitnej protiteroristické jednotky máte k dispozícií rôzne manévre a bojové vedomosti aby ste dokončili všetky nové misie.
V multiplayeru spolu budú môcť hrať spoločne hráči Counter Strike Condition Zero i hráči štandardného Counter Striku.
# singleplayer umožňuje hru i úplným nováčikom a hráčom, ktorý nemajú pripojenie k internetu
# 6 epizód s úžasným príbehom, 75 scenárov, napr. záchrana uväznených, sprievod VIP osoby, vyhľadávanie a zneškodňovanie bômb a pod.
# nové misie a realistické prostredie (džungle, ľadové pláne, púšť, mestské ulice...)
# veľký výber nových zbraní
# vylepšený multiplayer, všetky levely sa dajú hrať ako v multiplayeri tak i v single
# hra beží na engine Half-Life
//v kratkosti Condition Zero je to iste ako 1.6 len ma v sebe nejake "featurky" naviac + samostatnu hru CS 1.6 + samostatnu hru CS Condition Zero: Deleted Scene - (cisto len singleplayer misie, kde je zmenena grafika, skiny/modely...)
cize v baleni su 3 samostatne hry - CS 1.6, CS Condition Zero, CS Condition Zero: Deleted Scene.
//btw teraz neviem ci je sucastou Condition Zero aj normal CS 1.6...nie som si isty, no na steam store pisu, ze sucastou je
zrejme sa nemusis bat, kedze klasicka 1.6tka je prakticky sucastou vsetkych packov ktore sme spomenuli hore...
//martin: Deleted Scene je nazov tej hry
Counter-Strike: Condition Zero je pokračovaním úspešnej on-line hry Counter-Strike, ktorú si kúpilo cez milión fanúšikov taktických akčných hier po celom svete. V hre je tento krát zastúpený nielen vylepšený multiplayer ale i singleplayer. Ako veliteľ elitnej protiteroristické jednotky máte k dispozícií rôzne manévre a bojové vedomosti aby ste dokončili všetky nové misie.
V multiplayeru spolu budú môcť hrať spoločne hráči Counter Strike Condition Zero i hráči štandardného Counter Striku.
# singleplayer umožňuje hru i úplným nováčikom a hráčom, ktorý nemajú pripojenie k internetu
# 6 epizód s úžasným príbehom, 75 scenárov, napr. záchrana uväznených, sprievod VIP osoby, vyhľadávanie a zneškodňovanie bômb a pod.
# nové misie a realistické prostredie (džungle, ľadové pláne, púšť, mestské ulice...)
# veľký výber nových zbraní
# vylepšený multiplayer, všetky levely sa dajú hrať ako v multiplayeri tak i v single
# hra beží na engine Half-Life
//v kratkosti Condition Zero je to iste ako 1.6 len ma v sebe nejake "featurky" naviac + samostatnu hru CS 1.6 + samostatnu hru CS Condition Zero: Deleted Scene - (cisto len singleplayer misie, kde je zmenena grafika, skiny/modely...)
//btw teraz neviem ci je sucastou Condition Zero aj normal CS 1.6...nie som si isty, no na steam store pisu, ze sucastou je
-
ABzV
Medium Expert
ja mam Anthology a mam tam kopu hier zdarma, Ricochet, Day Of Defeat, CS:CZ, CS: CZ Deleted Scenes, Death Macth Classic, Half-Life 1, CS 1.6, CS 1.6 steamworkbeta
-
Most Wanted210
Novice
Nejde mi Counter strike ani jedno ani star wars jedi academy co mam robit
daj si dokopy drivery na grafiku
//ach jo. stratený prípad
//ach jo. stratený prípad
-
Pigesko
King
Curuj: to uz mu bolo povedane TU...len on si neda povedat a zrejme za chvilku vytvori temu star wars 
Prosím vás ako sa dá natáčať DEMO na serveri ????
+ malá podotázočka ... ked si diem instalovať steam ... mám vymazat staré CS ... ??? nainstaluje sa mi nové že ???
+ malá podotázočka ... ked si diem instalovať steam ... mám vymazat staré CS ... ??? nainstaluje sa mi nové že ???
Napíšeš do konzoly "record demo1" a nahráva, keď chceš ukončiť tak "stop".
Ideš si inštalovať Steam? Máš aj CS-ko k tomu? Máš Anthology DVD či ako? Lebo keď nemáš účet steam a nainštaluješ Steam CS-ko ti nepôjde. Ale inak nemusíš odinštalovať nič.
Ideš si inštalovať Steam? Máš aj CS-ko k tomu? Máš Anthology DVD či ako? Lebo keď nemáš účet steam a nainštaluješ Steam CS-ko ti nepôjde. Ale inak nemusíš odinštalovať nič.
A kde sa mi to uloží ???SSemteXX napísal:Napíšeš do konzoly "record demo1" a nahráva, keď chceš ukončiť tak "stop".
A tomu CS : pozri ja teraz hrám CS non steam a mám patch 32 ... klasika ... A chcem si kupiť Counter Strike 1.6 Anthology CD-key ..... TAk že ked budem isntalovat ten STEAM .. tak ze si máám staree CS nonsteam odinstalovat ....lebo sa mi zda ze kao nahle nainstalujem STEAM automaticky mi zacne stahovat CS 1,6 multiplayer .. potm zero a vsetko co to obsahuje
-
G0lDiER_
King
C:/Program Files/Valve/cstrike
Ale ja tam ziadny priecinok VALVE nemaam
... a este sa prosiim vyjadri k tomu STEAMU
-
G0lDiER_
King
no teraz si este na nonsteame ne?
ak ano, tak klikni na ploche na ikonku pravym tlacitkom, vlastnosti Najit cil (neviem ako je to v slovencine) a malo by ti otvorit priamo zlozku kde je ulozene demo..
a k tomu steamu, neviem ako je to presne, ale ssemtexx sa ti k tomu uz vyjadril;)
ak ano, tak klikni na ploche na ikonku pravym tlacitkom, vlastnosti Najit cil (neviem ako je to v slovencine) a malo by ti otvorit priamo zlozku kde je ulozene demo..
a k tomu steamu, neviem ako je to presne, ale ssemtexx sa ti k tomu uz vyjadril;)
čo sa týka toho dema .... tak mne vipisuje ze taky prikaz nepozna