navigacia v N97 mini

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Marcelooo
Expert
Expert

navigacia v N97 mini

Príspevok od používateľa Marcelooo »

Zdravim. Chcel by som sa opytat. kupil som si nokiu n97 mini. teraz davaju nokie tie zadarmo navigacie. mam v obale aj vsetko prislusenstvo. chcem sa vsak opytat, ktore to je.... a ci za to musim platit. asi konkretne za navigaciu nie, ale tam musim mat asi pristup k internetu. alebo nie? prosim poradte. a uz ked sem pisem, ak niekto ma nejake dobre aplikacie odskusane, tak by ste mi mohli nejaku odporucit.... dakujem Velmi pekne vopred.....
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: navigacia v N97 mini

Príspevok od používateľa hojko »

Staci, ak spojis telefon cez USB kabel s pocitacom, potom nainstalujes prislusny software, tusim treba Nokia PC Suite a potom Ovi Maps, ale je mozne, ze uz je to spolu. Stiahnes si aplikaciu Ovi Maps zo http://store.ovi.com/ alebo priamo cez mobil sa tam preklikas, potom cez PC Suite/Ovi Maps si potahas mapy do telefonu, ked uz budes mat aplikaciu nainstalovanu.
Marcelooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcelooo »

Dakujem ti moc.....

Dalsi problem mam takyto: chcem vyuzivat ten office v mobile... ale pise mi, ze nemam licenciu... stiahol som si z netu iny a ked som spojil mobil s PC suite nejako to vymysla a pri instalacii ked je uz nakonci mi vypise ze zlyhalo spojenie..... celkovo mi nejako blbne ten suite..... dam tu ikonku, ze "instalacia programov" a vypise mi, ze nema pristup k mobilu.... ja neviem preco to robi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Office, ktory je v mobile je v dvoch verziach, ak ma pamat neklame. Starsia verzia je zadarmo, ta novsia sa plati.
Shifty
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Shifty »

Ak chces zadarmo, stiahni si cr@cked :mrgreen: alebo si zaplat. Ak chces instalovat, nemusis cez PC Suite staci ak to hodis niekde do mobilu a nainstalujes cez spravcu suborov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Aj to je jedna z moznosti, ale kedze ju davaju zadarmo, tak ani nie je dovod stahovat cracknutu verziu.
Napísať odpoveď