Aky WiFi router
Aky WiFi router
Momentalne mam doma takuto siet : Od Wifi anteny mi ide kabel do wifi karty ktoru mam v PC a z PC z RJ45 mi ide sietovy kabel k notebooku. Cize ak chcem mat net na NB musi byt zapnuty aj PC.Aky router mam teda kupit aby mi net na NB isiel nezavisle od PC?Je to vobec mozne?? dik za radu.
Re: Aky WiFi router
nejaky adsl modem...podla toho aky mas cenovy strop
kup si wifi router do ktoreho zapojis kabel z anteny a z wifi routera si zapojis kabel do pc a s nb chytis bezdrotovy wifi signal nezavisle od toho ci mas spustene pc
A je to vobec mozne? ako bude moj ISP vediet ze sa pripajam prave ja?on ma predsa zaregistrovanu moju MAC adresu co mam na PC nie ?? a ked sa budem pripajat z NB tak tam mam inu.A existuje taky modem co ma vstup na ten kabel co ide do tej wifi karty??Do tej wifi karty si chcem dat tu malu antenku co bola pri nej az mam wifi aj na PC ..pojde to tak ??mozno blbe otazky ale moc do toho nevidim.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
s mac adresami nieje problem, tie naklonujes.
v tvojom pripade potrebujes aj prijimat wifinu, aj vysielat, takze to musis riesit bud repeat modom na routri, alebo 2mi apckami.
ak ta moc netlacia peniaze, tak spolahlivejsie, pohodlnejsie a jednoduhsie by boli tie 2 apcka (jedno apcko na prijem a jeden router na vysielanie).
takze antenu od isp by si pripojil do apcka, z neho jeden lan kabel do wan portu routru. router by ti uz vysielal vlastnu wifi a pc by si pripojil do routru.
v tvojom pripade potrebujes aj prijimat wifinu, aj vysielat, takze to musis riesit bud repeat modom na routri, alebo 2mi apckami.
ak ta moc netlacia peniaze, tak spolahlivejsie, pohodlnejsie a jednoduhsie by boli tie 2 apcka (jedno apcko na prijem a jeden router na vysielanie).
takze antenu od isp by si pripojil do apcka, z neho jeden lan kabel do wan portu routru. router by ti uz vysielal vlastnu wifi a pc by si pripojil do routru.