Browser Games - Prehliadačové Hry

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Teune
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Browser Games - Prehliadačové Hry

Príspevok od používateľa Teune »

Ahoy, Zaujímalo by ma či tu niekto vie tvoriť alebo vie to, ako na vytvorenie vlastnej prehliadačovej hry? Myslím že je to dačo cez skripty a java atd. prosím poradte. :smt017
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Browser Games - Prehliadačové Hry

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak si vymyslíš o čom tá hrá má byť, a ako má byť hraná, tak ti to každý schopný programátor (cháp programátor na zmluvu, ktorý je oficiálne programátorom a nie decko čo to o sebe hovorí na forach) dokáže spraviť. Nejaká skupina čo chcela robiť hru sa formovala aj tu, skús im napísať: http://www.hojko.com/jednoducha-interne ... 43216.html
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ani nemusí, predpokladám jeho vek (vzhľadom an tú otázku) max 14 rokov, a bude len chceť vedieť ako sa robia také hry, a nech nejakú spravíme a zadarmo, to len môj skromný odhad :) PS: skupina sa už rozpadla, ale keby si mal nejaký konkrétny nápad a presne rozpracovaný (čo nepredpokladám) tak zaplať ako vraví audiotrack skúseným programátorom alebo si nájdi takých akí tu boli, že to srpavia z dlhej chvíle a zo zábavy, možno sa niekto nájde GL
Teune
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Teune »

Noo , mňa len zaujímalo že v čom sa to robíí pretože viem že to dosť dlho trvá kým sa niečo také podarí ale nad vlastnou som rozmýšľal - niečo v štýle °1 Gladiatus alebo °2Travian.

Ak ešte niekto niečo chce dodať tak súkromnou správou prosím. :!: Dávam LOCK. :!:
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

No, ty asi LOCK nedáš :) Ak si si pozrel odkaz, ktorý ti dal Audiotrack vieš, že to nie je len tak niečo vymyslieť. Ide o to, že je potrebné zohnať si nielen človeka, ktorý by to naprogramoval ale aj grafika. Ďalej si spomenul Gladius a Travian. Ja som tie hry nikdy nehral a poznám ich iba z počutia, ale z určitosťou viem tvrdiť, že tie hry sa vôbec nepodobajú, ani po grafickej stránke a ani pravidlami, či štýlom ich hrania. Tak si myslím, že si nevymyslel nič nové aj keď neviem nad čím si premýšľal. Proste nemôžeš okopírovať štýl hry, pravidlá alebo dokonca časť grafiky. K tvojej otázke, že "v čom sa to robí" odpoviem takto: Dá sa to aj v poznámkovom bloku.

//audiotrack: ... a skicári
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ale bude lepšie ak ty ostneš len pri hraní tých hier :) poprípade skús pohľadať niekoho pre koho ich budeš testovať ;) možno sa aj niečomu priučís
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

nwm preco vzdy odrovanavate deti :? , ja mam tiez 14 a uz som urobil dve hry v C++ sice nic moc, mozte si ich kuknut v prog. kutiku posledne dve strany ale co byste cakali, viem ake to aspon trochu je, aj ja som hentak snival ked som este nevedel vobec nic o programovani sice som hentie hry vzdy zavrhoval ako aj teraz, ale urobit si nejaku jednduchu hru si mozes aj sam, aspon uvidis ake to je :wink: :)
Napísať odpoveď