Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Drake
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
nabuduci rok je na plane Starcraft 2 a dalsi datatdisk na Wow: Cataclysm a tak Diabla odsunuli na 2011 aspon dovtedy bude masinka na tofikotek napísal:->slavo<-
kde si prisel na to ze az v roce 2011??
-
xXPAINKILLERXx
Star
To je Blizzard. To je kategória s náročnosťou sama o sebe. Povedz mi jedinú hru od Blizzardu ktorá bola náročná? Žiadna, aspoň čo ja viem. Podľa mňa tí ľudia majú filozofiu: Urobiť čo najmenej náročnú hru aby sa na ňu mohlo chytiť čo najviac ľudí a to hlavne takí, čo majú slabý PC a išlo im to super aj tak. Veď WoW je aké veľmi nenáročné, Warcraft 3 taktiež a podobné. Diablo 2 a 1 tiež, ale to sú už extrémne staré hry, aj keď stále úžasné. 
-
Royalflush
Guru wannabe
keby spravia warcraft 4 to by bola dalsia super hra...Grond napísal:ja si myslim ze to bude oznamenie open bety WOTLK alebo nieco spojene s datadiskom ale potesilo by ma nove diablo alebo warcraft 4 ten tu nikto nespomenul
to mas pravdu-=wolf=- napísal:No na warcraft 4 si pockame este minimalne 3-4 roky kedze blizzard nie je taky ze by vydal naraz niekolko hier, on to radsej pomalicky bude vypustat a kedze Wow: cataclysm maju na plane na zimu 2010 tak diablo 3 mozno niekedy v 2011 a warcraft 4 minimalne v roku 2012
Tempo blizzardu je fakt pomale...
tak na warcraft budeme cakat dlho...
Tak ale ak by to urobili s neakou dobrou grafikou a pribehom atd. tak by som nato kludne pockal...
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak u wow: wotlk sa dostali do patchu 3.3 co je icecrown citadela, nemaju v com dalej pokracovat, takze mojho nazoru je ta zima 2010 realny datum a jednak potrebuju troska tu hru prerobit na co im bude cataclysm dobry lebo koli wotlku im dost hracov odislo, neni to uz to co byvaloAdry napísal:Pochybujem, že si dovolia vypustiť skôr expansion WoW ako diablo 3. A tomu winter 2010 neverte, cataclysm tu skôr ako o 2 roky nebude, pretože blizzard sa drží vzorca: dátum vydania + 1, 2 roky = dátum vydania (irony) ...
edit: pre toho karma onanovaca: 20.05.2010 - datum vydania WoW Cataclysm
-
AXO
Professional
Re: Diablo 3 oficiálne!
Nejake nove info:
Info a video
Skopirujem prispevok aj sem, tu je to predsa len prehladnejsie ako na tiscali. Hadam, ak nejake nove info ohladom mojich otazok bude, da niekto vediet.
Info a video
Skopirujem prispevok aj sem, tu je to predsa len prehladnejsie ako na tiscali. Hadam, ak nejake nove info ohladom mojich otazok bude, da niekto vediet.
LAN tam nie je koli tomu, aby to odradilo pripadnym piratom, ktori dokazu hrat v MP aj cracknutu hru. Cize o nieco vyssie zisky. Mne osobne tam VOBEC nechyba, preto kedykolvek sa na battle.nete mozem najst s kymkolvek a hrat s nim v party rovnako. Chcel by som vediet ako tito artisani funguju v multiplayeri - ci ich moze pouzivat kazdy, nezavisle od jeho treningu(ako bolo ukazane na konci ta zmena toho celeho obchodu). Ku grafike sa nevyjadrim, mohlo to byt tmavsie a detailnejsie spravene, nie len ako sekerou osekane postavy. Ale nejako to uz prezijem, stiahnem gammu v hre, alebo co, mozno casom pribudne patch na nejaky alternativny farebny raster. To budem riesit az pri predobjednavke. Dufam, ze to bude na steame, nechcem dalsiu krabicu doma.
Aj mna by potesilo keby sa dali hry od blizzardu kupit na steame,ale otom mozme len snivatDufam, ze to bude na steame, nechcem dalsiu krabicu doma.
A naco by to davali na steam ked maju blizzstore kde su tiez digital downloady.
-
AXO
Professional
Mne osobne vyhovuje mat jeden program kde mam hry, ako jeden program kde mam hry a k tomu dalsiu registraciu na blizzstore, gog, eastore a neviem ci nie aj bioware ci nema dalsiu digitalnu distribuciu.Waldo napísal:A naco by to davali na steam ked maju blizzstore kde su tiez digital downloady.
Mno ja sa urcite chystam do krabicovej verzii Diabla, tento kusok si hold treba uchovat v hmatatelnej forme ...
To video ma moc potesilo, vidiet fsetky tie vychytavky. Hold uz treba len vydrzat kym to vyjde
To video ma moc potesilo, vidiet fsetky tie vychytavky. Hold uz treba len vydrzat kym to vyjde
http://www.sector.sk/novinka/56993/diab ... _arene.htm vyzera to bohovo podla clanku tam ma byt aj coop cize je sa naco tesit.