Mám problém nabrať

O športe...
xXxdrakexXx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Mám problém nabrať

Príspevok od používateľa xXxdrakexXx »

Čaute, mám menší problém, som dosť šľachovitý tip, a aj keď posilujem, tak ani za pána nabrať. Nepozná niekto nejaký tip, steroid, proteín, alebo hocijakú chu**** čo mi pomôže nabrať:) Vďaka:)
jarabi
Medium Star
Medium Star

Re: Mám problém nabrať

Príspevok od používateľa jarabi »

Takýto problém som mal aj ja, ale vyriešili to tieto články :wink:

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171
xXxdrakexXx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXxdrakexXx »

Ďakujem kámo:)
jarabi
Medium Star
Medium Star

V pohode :smt006
ventilare
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ventilare »

gainer gainer gainer
jarabi
Medium Star
Medium Star

Dá sa to aj bez gaineru :wink: Prečo hned kupovať nejaké vyživové doplnky ??? Aby si ich mohol brať potrebuješ mať najprv jedálniček v pohode čo chalan zrejme nemá :wink: A navyše aj ušetrí nejaké tie prachy ktoré môže investovať do posilky
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

doplnok vzdy vide lacnejsie ako normalne jedlo za predpokladu ze ho bude kupovat sam
jarabi
Medium Star
Medium Star

Ale neviem ako ste na tom s vekom vy ale mne ešte varí mama :lol: Takže pre mňa je gainer ( doplnok ) určite drahšie riešenie :D

Aha sorry nevšimol som si
za predpokladu ze ho bude kupovat sam
....
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Začnem asi faktom, že na pribratie dajme tomu z 80 na 85kg potrebuješ prijať o Y viac živín. Ale na udržanie 85kg už ti bude stačiť dajme tomu Y-x živín, takže najdôležitejšie je prekonať sám seba, čo tým myslím. Zamysli sa, čo si urobil pre to aby si bol väčší ? Čo si dnes preto urobil ? Ako pribrať je jednoduché, koľko zješ na ranajky pečiva alebo koľko zješ vajíčok alebo koľko si dáš vločiek? Dávaš si 3 rohlíky ráno ? Tak si začni dávať 4. Dávaš si 3 vajíčka začni si dávať 4. Dávaš si 100g vločiek tak si začni dávať 150g vločiek. Nikde inde cesta nevedie a všetky tie skvelé objemové jedálničky nestoja na ničom inom ako riadny príjem stravy. Ty nepotrebuješ mať totálne nalinkované, že zajtra mám kuracie mäso 2x250g a k tomu 2x150g ryže medzitým 150g ryby ráno vločky s pomarančovým džúsom, potom desiatu gainer + dáky objemový recept. Neplánuješ to brať nejak brutálne vážne a aj za predpokladu, že ti varí stále mama sa to dá, čistým systémom ako som písal vyššie. I keď daktoré dni môžu byť riadne naprd, čo sa týka stravy, keďže o nej nerozhoduješ sám ale čo ti bráni na prilepšenie si kúpiť tvaroh a cestoviny, za 15 minut maš hotové jedlo. Alebo si slabšie jedlo v daný deň vykompenzovať nejak podobne, si chytím kuracie prsia nasolím ich nakorením drbnem na panvicu a medzistým si spravím dáku oblohu k tomu, americke zemiaky, hranolky, ryžu, bars aj pečivo. Nič svetoborné.

Vo väčšine gainerov je použitá sladká srvátka + dextoza a maltodextrin to sú myslím hlavné zložky gainerov. Alebo rôzne pokutne domiešanie s 80% a viac percentnými proteinami aby dvihli množstvo bielkovín, o chuti ani nehovorím. Kvalitné gainery sú na tom aj cenovo inak a výhodnejšie objem prípravku vs. cena sa ti oplatí kúpiť protein a k tomu si nakúpiť maltodextrín.
jarabi
Medium Star
Medium Star

Dávaš si 3 rohlíky ráno ? Tak si začni dávať 4. Dávaš si 3 vajíčka začni si dávať 4. Dávaš si 100g vločiek tak si začni dávať 150g vločiek.
Ano, preste o tomto sa písalo aj v článkoch uvedených vyššie
2dEv2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

heh :D vy mate problem nabrat ja zhodit :D nechapem tomu metabolizmu :D
jarabi
Medium Star
Medium Star

Tak si ho zrýchli :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

jarabi ty radsej uz mlc a nepis nic, lebo poslednych ... vlastne vsetky tvoje prispevky co sa tykali posilovania, naberania, chudnutia a veci stym suvisiacich stali za <> a mali vypovednu hodnotu asi ako strana 15 najnovsieho slabikaru
jarabi
Medium Star
Medium Star

Ježíín nechápem čo som zasa povedal zle :shock: Tak nech si ho jednoducho zrýchli ked potrebuje, to je také tažké ??? :?:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja som kedysi davno tiez velmi dlho nechapel, preco nenaberam a cely problem bol v tom ze prijem energie som mal rovnaky ako vydaj, z coho sa samozrejme ziadne nove svaly vytvorit nedaju.. Musis vela, vela jest, doplnky nie su pri takej nizkej hmotnosti aku mas, vobec nutne.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Zacni viac jest. Par dni sa budes citit plny, potom sa zaludok aj metabolizmus prisposobi a uz to pojde samo, lebo budes stale hladny :D
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

ja napr naberam ale stale si drzim vahu na mojich klasickych. ak priberem tak len "svalova hmota". a to maximalne tolko kolko telo vladze. a je pravda ze je to vsetko o jedeni ak jes spravne neni problem ak jes obcas je problem. viac vydas von ako pridas dnu. rozsirit zaludok. ja mam stabilnu vahu a som s nou spokojny. nejem brutalne, najem sa hlvane rano a na obed. vecer uz len nieco "lahke". kedysi som mal gainer, ktory mozem povedat ze pomohol ale s gainer som uz skoncil. no aby som nedristal tak mam doma este Dymatize Mega Gainer ale ten mam asi rok a mozo 3x som z neho usypal. inak Protein, aminace a maso.
Napísať odpoveď