Slovak Language Pack Win XP

Informácie o software, ankety...
sorcerer
Novice
Novice

Slovak Language Pack Win XP

Príspevok od používateľa sorcerer »

existuje slovencina do francuzkeho XP
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Slovak Language Pack Win XP

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Pekne napísané. Samozrejme, že áno. Stiahneš si SP3 s priloženou Slovenčinou, alebo keď sa dobre pamätám je niečo také, že SKMUI, je to čisto slovenčina do XP, google je tvôj kamarát.
eyeskiller
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eyeskiller »

Musím poopraviť. Slovenské LIP a MUI sú dávané buď ako lokalizáca s českého jazyka na slovenský, alebo k originál OEM Windowsom z anglického jazyka na slovenský. Celý tento balík, mám. Napíš SS a pošlem ti link. Tento balík mám na Windows XP Home 32bit.

Ale neručím že to pôjde aj z francúžštiny na slovenčinu...
sorcerer
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sorcerer »

SSemteXX napísal:Pekne napísané. Samozrejme, že áno. Stiahneš si SP3 s priloženou Slovenčinou, alebo keď sa dobre pamätám je niečo také, že SKMUI, je to čisto slovenčina do XP, google je tvôj kamarát.
SP3 tam uz je a slovencina ktoru mam ja, ide iba do EN verzii, a inu som v podstate ani nikde nenasiel. preto ma zaujima ci take nieco vobec Microsoft vydal

//autoeditácia príspevku (23 Aug 2010, 15:00)
udajne existuje nejaky 24 jazykovy pack, aj s SK, spolocny pre XP SP3 Home aj Profesional, ale nedari sa mi ho najst. malo by to mat 184 MB

//autoeditácia príspevku (23 Aug 2010, 17:14)
uz to asi mam, toto by tam mohlo ist. a zistil som ze slovencina do francuzskeho XP neexistuje

http://i34.tinypic.com/2i911xw.jpg
Napísať odpoveď