vyhotovenie vodicskeho preukazu
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: vyhotovenie vodicskeho preukazu
plusminus: blbost, stvrtok kamarat spravil vodicak, stredu ho mal v ruke, aj to si mohol ist prenho utorok len nestihal .)
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
mne policajt povedal ze 7 az 10 dni , dnes som bol na fizlarni , uvidime kolko to bude
ja dva dni ale priplatil som si 
v pondelo ziadost, v stredu vodicak, vo stvrtok STK, piatok a pondelok prepis auta a v stredu cesta z Kosic do Prahy
v pondelo ziadost, v stredu vodicak, vo stvrtok STK, piatok a pondelok prepis auta a v stredu cesta z Kosic do Prahy
-
johny541
King
Kolko sa priplaca za taketo rychle vybavenie VP?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
toto som nasiel cez google za sekundu na porade je tam skoro vsetko mozno sa to tu niekomu niekedy zide. ide o hodnoty potrebnych kolkov
Vodičský preukaz 6,50 eur
Vodičský preukaz vybavený do 2 dní 26,50 eur
Strata vodičského preukazu 13 eur
Pas – občan starší ako 13 rokov 33 eur
Pas – občan starší ako 13 rokov (do 2 dní) 132,50 eur
Pas – deti 5-13 rokov 13 eur
Pas – deti 5-13 rokov (do 2 dní) 53 eur
Pas – deti do 5 rokov 8 eur
Pas – deti do 5 rokov (do 2 dní) 33 eur
Strata a poškodenie pasu 132,50 eur
Odcudzenie, strata a zničenie OP 16,50 eur
Vodičský preukaz 6,50 eur
Vodičský preukaz vybavený do 2 dní 26,50 eur
Strata vodičského preukazu 13 eur
Pas – občan starší ako 13 rokov 33 eur
Pas – občan starší ako 13 rokov (do 2 dní) 132,50 eur
Pas – deti 5-13 rokov 13 eur
Pas – deti 5-13 rokov (do 2 dní) 53 eur
Pas – deti do 5 rokov 8 eur
Pas – deti do 5 rokov (do 2 dní) 33 eur
Strata a poškodenie pasu 132,50 eur
Odcudzenie, strata a zničenie OP 16,50 eur
preco ? ako inak vysvetlis, ze jeden caka 3tyzdne, druhy par dni ? asi to nebude v systeme kedze maju vsade rovnaky.. dovolenky, pocet zamestnancov, velkost okresu a podobne veci ma to vplyvaju.. ci mas iny napad ?Hellboy248 napísal:plusminus: blbost, stvrtok kamarat spravil vodicak, stredu ho mal v ruke, aj to si mohol ist prenho utorok len nestihal .)
viem ze je to dost stara tema ale chcem sa spytat za kolko by mi mohol dojst vodicsky preukaz viem ze maju na to 30 dni ale nikde som nenasiel kolko to zvycajne trva typujem ze len vynimocne to je naozaj 30 dni. 6.5 som spravil skusky v autoskole a hned na druhy den som bol na DI vybavit vodicsky pytal som sa tam ale dozvedel som sa len ze maju na to 30 dni co som vedel predtym. Ake mate skusenosti kolko to zvycajne trva?zajtra bude tyzden co som bol na DI ale sms mi nedosla stale je mozne ze dojde zajtra
dakujem za odpovede
dakujem za odpovede
-
Andi_Cibula
Addict
U mňa týždeň.
-
hojko
Site Admin
mato1168: Nauc sa pisat zrozumitelne. Ked pride, tak pride. Vsetko predsa zalezi od toho kolko tych vodicakov musia vybavit, niekedy je ich viac, inokedy menej.
Co je na tom nezrozumitelne.každopádne dakujem.za odpoved dnes je tyzden co som bol na polícii skusim sa ist spytat kamaratovi nedošla ani sms a vodicak mal za.tyzden ale v inom okrese bol mohli mat toho menej
Doklady sa robia v Bratislave, takze je jedno z akeho okresu si ty a kamarat.
-
audiotrack
VIP
http://www.minv.sk/?stav-spracovania-dokladov
tam si môžeš na základe čísla žiadosti čo ti dali overiť v akom stave je vybavovanie tvojho dokladu. Zbytočne im tam budeš vypisovať maily a vyvolávať, vždy dostaneš odpoveď že majú na to 30 dní a máš čakať na sms
tam si môžeš na základe čísla žiadosti čo ti dali overiť v akom stave je vybavovanie tvojho dokladu. Zbytočne im tam budeš vypisovať maily a vyvolávať, vždy dostaneš odpoveď že majú na to 30 dní a máš čakať na sms
Nechapem tu nedockavost. 17 alebo 18 rokov si minimalne bez vodicaku a chces ho uz rovno dnes.
-
audiotrack
VIP
a keď ho dostane, bude v peňaženke nevyužitý
Nevyuzity nebude stav sledujem za spytanie nič nedam ta sms nie vzdy pride ako som pisal kamaratovi sms nedosla
Čize je mozne ze na policii uz je ale sms neposlali ..lebo ja som si dal zaroven z vodickym robit aj obcianku lebo som men pobyt a obciansky mi prisiel pred dvoma dnami a vodicky stale nic a uz cakam 14 dni.....
-
Fabo
Hardcore addict
Co nechapes na cisle 30?
Je mozne ze na policii je ja tam idem dnes kamarat co robil skusky ked ja a boli sme to aj vybavovat spolu o uz ma.a sms nedoslabunny48 napísal:Čize je mozne ze na policii uz je ale sms neposlali ..lebo ja som si dal zaroven z vodickym robit aj obcianku lebo som men pobyt a obciansky mi prisiel pred dvoma dnami a vodicky stale nic a uz cakam 14 dni.....
-
RATZINGER666
Darca
heker: ...no a ked ho uz aj konecne po 17-18 rokoch ma dostat, je pochopitelne, ze je nedockavy
kazdy, kto ma vztah k soferovaniu alebo k autam caka na tento den velmi netrpezlivo, tak ho nechajme, nech si to uzije 
mato1168: standard je tyzden, obcas sa to vie natiahnut na dva... ak si nedockavy, mozes sa ist na policiu presvedcit, boli aj pripady, ze sms vobec nedosla alebo dosla s niekolkodennym meskanim... verim vsak, ze do konca tyzdna ho uz budes mat
gratulujeme 
mato1168: standard je tyzden, obcas sa to vie natiahnut na dva... ak si nedockavy, mozes sa ist na policiu presvedcit, boli aj pripady, ze sms vobec nedosla alebo dosla s niekolkodennym meskanim... verim vsak, ze do konca tyzdna ho uz budes mat
Bol som sa spýtať a nemali ho tam ani mi nevedeli vysvetliť ze kamarát ktory tam so mnou a vybavoval aj on ho uz ma akurát som sa dozvedel ze teraz to moze trvat 3 tyzdne no dufam ze ta sms dojde v piatok a v pondelok si ho mozem ist zobrat som nedockavy ale preto ho chcem.co najskor lebo na.3 týždne budem.mimo domu najprv.2 tyzdnova.prax to by som teoreticky mohol.ho.ist.zobrat ale potom tyzden v tatrach a to nebudem.moct kedy zvykne prist ta sms asi o koľkej?