CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Re: CS 1.6 Server hojko.com
hlasovanie máte na www.hardwar.sk
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
e.x.t.r.e.m.e p.r.o - wh...(demo len preistotu, ban uz dostal od Beta)
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2010, 17:22)
no to je uplne v <> dnes...
kias - wh,ab...
//demo je tocene z mojho pohladu kedze sme hrali poolday 1vs1...ale haxy vobec neriesil, proste si ma daval hned od spawnu cez 2 steny na naboj
//inak nebolo by mozne nahodit PsychoStats ?? takto su tie dema na dve veci ked k nim nie je IP
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2010, 17:22)
no to je uplne v <> dnes...
kias - wh,ab...
//demo je tocene z mojho pohladu kedze sme hrali poolday 1vs1...ale haxy vobec neriesil, proste si ma daval hned od spawnu cez 2 steny na naboj
//inak nebolo by mozne nahodit PsychoStats ?? takto su tie dema na dve veci ked k nim nie je IP
- Prílohy
-
- extreme.rar
- (3.57 MiB) 32 stiahnutí
-
- kias.rar
- (3.52 MiB) 32 stiahnutí
-
KaptMichal
King
Je to tam samy cheater, neda sa hrat... Na public-u
Co tak uvies nick, alebo este lepsie, demo?
Takto s tym nic nenarobime...
Takto s tym nic nenarobime...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
jak zistim IP?
(hraca na servery)
(hraca na servery)
-
Red_Scorpion
Amateur
Psychostats riesim su z polovice dokoncene na http://cs.profihost.sk. Je tam myslim nahodeny Classic /nemam pri sebe svoj komp neviem iste/, bohuzial teraz idem na tyzden prec tak potom sa opät na to vrhnemPigesko napísal:
-
Pigesko
King
super
thx...klasik tam este zrejme nie je, inak by som bol na prvom mieste
(joke)
//este by som mal prosbicku....trosku mi vadilo ked som chcel ist niekoho nahrat a chlapec vedel ze ma prave vypnut kedze mu tam blikalo ze sa na neho v specte cely cas pozeram
...nebolo by mozne nejako "deaktivovat" tento plugin pre spectatorov?? a neviem ci je to aj na klasiku, ale rovno prosim vypnite spectate kick, alebo nastavte dobu na aspon 10min ak to bude mozne 
//dalej, nominacie asi nefunguju este na 100%, nominoval som snow, no pri votovani v zozname nebol...stalo sa to asi 3x takze zrejme bude niekde chybicka, ked bude cas tak sa na to pls pozrite, thx
//este som zabudol, opat zakazte stity a rychlopalky...zrejme sa to hodilo do defaultu ked Beto na klasiku nieco skusal (vtedy na snow, co sme pindali
)
//ArkanoviTigrovi: cez consolu "status" (ale iba ak ma hrac steam, to jest zistis iba jeho steam ID...ak je NS tak zistis iba LAN ID ktore sa mu neustale meni, takze je nepodstatne)...alebo cez amx, myslim ze "amx_showip" , no neviem ci nemusis mat prava
...
//nebolo by zle nahodit plugin na zistenie IP hracov...aby sa mohli davat bany aj dodatocne
//este by som mal prosbicku....trosku mi vadilo ked som chcel ist niekoho nahrat a chlapec vedel ze ma prave vypnut kedze mu tam blikalo ze sa na neho v specte cely cas pozeram
//dalej, nominacie asi nefunguju este na 100%, nominoval som snow, no pri votovani v zozname nebol...stalo sa to asi 3x takze zrejme bude niekde chybicka, ked bude cas tak sa na to pls pozrite, thx
//este som zabudol, opat zakazte stity a rychlopalky...zrejme sa to hodilo do defaultu ked Beto na klasiku nieco skusal (vtedy na snow, co sme pindali
//ArkanoviTigrovi: cez consolu "status" (ale iba ak ma hrac steam, to jest zistis iba jeho steam ID...ak je NS tak zistis iba LAN ID ktore sa mu neustale meni, takze je nepodstatne)...alebo cez amx, myslim ze "amx_showip" , no neviem ci nemusis mat prava
//nebolo by zle nahodit plugin na zistenie IP hracov...aby sa mohli davat bany aj dodatocne
-
krtko42
Medium Expert
ja by som este pridal ze by sa zislo nieco na sposob PTB co sme mali na starom serveri... i ked sme nanho niekedy nadavali ale aspon nieco robilo
tu ked je over tak aj zostane do konca mapy a to dokaze slabsich hracov odohnat
-
aviceN
Guru
rychlopalky su fajn, stity by sa mali zakazatPigesko napísal:superthx...klasik tam este zrejme nie je, inak by som bol na prvom mieste
(joke)
//este by som mal prosbicku....trosku mi vadilo ked som chcel ist niekoho nahrat a chlapec vedel ze ma prave vypnut kedze mu tam blikalo ze sa na neho v specte cely cas pozeram...nebolo by mozne nejako "deaktivovat" tento plugin pre spectatorov?? a neviem ci je to aj na klasiku, ale rovno prosim vypnite spectate kick, alebo nastavte dobu na aspon 10min ak to bude mozne
//este som zabudol, opat zakazte stity a rychlopalky...zrejme sa to hodilo do defaultu ked Beto na klasiku nieco skusal (vtedy na snow, co sme pindali)
//ArkanoviTigrovi: cez consolu "status" (ale iba ak ma hrac steam, to jest zistis iba jeho steam ID...ak je NS tak zistis iba LAN ID ktore sa mu neustale meni, takze je nepodstatne)...alebo cez amx, myslim ze "amx_showip" , no neviem ci nemusis mat prava...
// a ano, suhlasim s tym plguinom, ktory ukazuje kto sa na vas pozera
napr vcera mna, ked pigesko a krt boli spolu.. no mna to riadne dosieralokrtko42 napísal:ja by som este pridal ze by sa zislo nieco na sposob PTB co sme mali na starom serveri... i ked sme nanho niekedy nadavali ale aspon nieco robilotu ked je over tak aj zostane do konca mapy a to dokaze slabsich hracov odohnat
-
Pigesko
King
cozeeee ??
sak ale ty si mal pri sebe chesterka a betarika tak kde bol potom over ?
(teda ak myslis ten snow) a krtek je ajtak na obtiaz...bud rad ze si ho nemal v teame, je to haaaaved
(cmuq krtek)
d2 
uz som z toho vysiel
uz som z toho vysiel
-
Pigesko
King
_|LHDP|_Benks_Paco_Miranda_ - wh...
- Prílohy
-
- neporazitelny.rar
- (2.39 MiB) 30 stiahnutí
-
Betarik
Professional
pridal som na Gungame spawn editor na normal mapach ... cize je to ako DM ... myslim ze taky gungame nema nikto 
fajn a uz mas odlisny server od inych a mozes tam kludne nahodit single mod
Betarik hráš na gungame celkom dobre , ale stále som lepší
... ale na tom gungame sa mi nepáči že keĎ jeden hráč z 1 týmu bude mať napr. ak47 tak potom to má celý tým ... mohli by to pozmeniť tak že keĎ mám ak47 tak ho mám iba ja a ešte niekto kto si ho tiež vybojuje
-
Pigesko
King
p3pan: a co riesi sharky nad tebou ??

-
KaptMichal
King
Prd s tým narobíte/me ak tam nie sú admini... Ja tu niesom žiadny nováčik čo nevie ako postupovať, ale mne nejde o to usvedčiť cheatera ale zahrať si čistú hru... 
-
ABzV
Medium Expert
konečne doma
, už sa teším jak si zahrám
-
Pigesko
King