mam taky problem ze poslednu dobu pri zapinani notebooku mi zapnut proste nejde.aj ked ventilator sa spusti, blikaju controlky pri caps a num locku ale mam ciernu obrazovku , obcas sa mi stane ze mi obrazovka preblikne ale opat je cierna a pri zapinani sa nedostanem ani k logu firmy ci nacitavani windowsu. Mam HP pavilion dv6-1299ea Windows Vistu Home premium.Ak mi dokaze niekto povedat v com je problem a ako ho vyriesim bol by som stastny
Problem s Notebookom
Problem s Notebookom
Ahoj,
mam taky problem ze poslednu dobu pri zapinani notebooku mi zapnut proste nejde.aj ked ventilator sa spusti, blikaju controlky pri caps a num locku ale mam ciernu obrazovku , obcas sa mi stane ze mi obrazovka preblikne ale opat je cierna a pri zapinani sa nedostanem ani k logu firmy ci nacitavani windowsu. Mam HP pavilion dv6-1299ea Windows Vistu Home premium.Ak mi dokaze niekto povedat v com je problem a ako ho vyriesim bol by som stastny
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s Notebookom
Myslím, že si práve ďalší spokojný majiteľ K.O. Pavilionu od HajzelPapieru (HP).
-
vikko78
Medium Professional
mal som hp dv 6840ec a tento istý problem. vyriešila to reklamácia, teda výmena displaya. aspoň to teda písali v rekl. papiery.
Ja som ties kvoli tomuto reklamoval HP Pavilion dv5-1070ec a bolo toho viac na reklamaciu.....HP Pavilion is shit
P Pavilion nieje len shit je to aj prenosný radiátor
strašne doje*** rada notebookov