Notebook HP
Notebook HP
Mam taky jeden velky problem chcel by som preinštalovať windows na svojom notebooku , ale predajca my povedal že windows na mojom notebooku je napaleny na hardysku skušal som tipicky preinštalovať windows ale daleko som sa nedostal sformatovalo my hardysk a vyhodilo chibu a ostal som bez windowsu a dal som ho do predajne a 20€ za opravu
vedel by niekto pomvocť ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notebook HP
V prvom rade by s sa mal ucit slovencinu, lebo je to na polutovanie ako pises.
To, ze ta predajca poblaznil ako male 8-rocne dieta, tak to je taktiez na polutovanie..., navyse ak niekomu tvrdi, ze Windows je napaleny na disku, tak je to klamar a podvodnik. To co mozes napalit, tak su akurat tak media ako je CD ci DVD, pripadne mu mozes vypalit facku. Kedze nepises aku chybu ti pisalo, ani aky Windows tam bol a aky si chcel dat ty, tak sa tazko pohnut dalej. Nevyse neviem s cim chces pomoct, kedze uz je v predajni a za 20 eur ti to spravia.
To, ze ta predajca poblaznil ako male 8-rocne dieta, tak to je taktiez na polutovanie..., navyse ak niekomu tvrdi, ze Windows je napaleny na disku, tak je to klamar a podvodnik. To co mozes napalit, tak su akurat tak media ako je CD ci DVD, pripadne mu mozes vypalit facku. Kedze nepises aku chybu ti pisalo, ani aky Windows tam bol a aky si chcel dat ty, tak sa tazko pohnut dalej. Nevyse neviem s cim chces pomoct, kedze uz je v predajni a za 20 eur ti to spravia.
Nie mám ho doma teraz je tam windows vista home premium a chcel by som tam windows XP profesional
-
hojko
Site Admin
Tak si najdi temy na fore, kde sa tato problematika riesi. Je to tu riesene uz tisic krat ako sa to robi. A vzhladom na to, ze je to novy notebook a zrejme aj vykonnejsi, tak nevidim dovod prechadzat spat na XP.
Fakt horši widnows ako windows vista home premium som ešte nevidel veď to všetko zakazuje a ku všetkemu pýta povolenie maximalna hluposť
-
hojko
Site Admin
Hlupost su tvoje prispevky, pretoze staci vypnut UAC a je po probleme. To, ze si nevies precitat manual, prirucky alebo pohladat na internete, to je uz tvoj problem.
-
G0lDiER_
King
hojko: priznaj ze by si nechcel vistu:)
Btw dost ludi z okolia prechadza v poslednom case na sedmicku..moj brat ju ma tiez ale stale sa mi nevie dostat pod kozu..je to len moj pocit alebo stale nieje vaznejsi dovod prechadzat na w7?
Btw dost ludi z okolia prechadza v poslednom case na sedmicku..moj brat ju ma tiez ale stale sa mi nevie dostat pod kozu..je to len moj pocit alebo stale nieje vaznejsi dovod prechadzat na w7?
Je pravdou že veľa ľudi prechádza na w7 ale ty hojko porad my jak mam vypnúť UAC buď taky dobrý
Presne tak aj ja hovorím je na h**no.Eman80 napísal:Fakt horši widnows ako windows vista home premium som ešte nevidel veď to všetko zakazuje a ku všetkemu pýta povolenie maximalna hluposť