kamaratstvo na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lory
Novice
Novice

kamaratstvo na dialku

Príspevok od používateľa Lory »

stalo sa vam uz, ze ste si niekde daleko v zahranici nasli vyborneho kamarata, strasne ste si rozumeli, ale obaja ste sa museli vratit po istej doby do svojej krajiny..vydrzalo vam to kamaratstvo aj po dlhsej dobe ked ste si pisali a podobne?? ja som si nasla kamarata z Mexika, cize je to riadna dialka..dik za odpovede
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: kamaratstvo na dialku

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Pokiaľ je to len kamarátstvo, určite vám vydrží ;-)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak..kamaratstvo vydrzi..ale nebude to to prave..Kedze po case pisania a nevidenia rok/dva to zacne byt trochu stereotypne a clovek by rad toho kamarata aspon videl..
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

po case si prestanete pisat.. kamaratsvo upadne..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som si písala s jedným kamarátom z Bulharska maily, ale nebolo to nejaké skutočné priateľstvo, tak to celkom rýchlo upadlo. Len sme sa spoznali na dovolenke, potom sme si chvíľu písali a potom sme prestali. Inak myslím, že sa to udržať bude dať, len by som sa bála toho, že začnete postrádať nejaké spoločné zážitky a časom to bude stereotypné a zistíte, že si už nemáte toľko čo písať. Lebo témy sa časom začnú opakovať...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja som sa vracat nemusel, dotycna ano. aj ked len na kamaratstvo to za ten tyzden nevyzeralo. ale pravdupovediac, nema to velky zmysel. staci fcbk na tieto veci. ale ak sa raz vyberiem do istanbulu, tak sa urcite zkontaktujeme.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Najlepsi kamarat, teda prietl na SLovensku, spolu sme vyrastali a pred 4oma rokami som musel odist do UK. Som tu do teraz, a priatel zostal stale, je to stale clovek s ktorym si najviac rozumiem a ktoremu poviem vsetko, a naopak. Ale pocity ma clovek kadejake, je tu ine ako stretavat sa s nim kazdy den, ne raz som si aj poplakal, ked som bol tu sam v srackach a on mi nevedel ako pomoct cez telefon alebo cez net...je to na pisulu dost casto, ale zivot sa nas proste nepyta.
Napísať odpoveď