Windows 7 a Ventrilo
Windows 7 a Ventrilo
Zdravíčko mám na Vás jednu otázočku ohľadom tejto kobinácie Windowsu a Ventrila. Ked si najinštalujem Ventrilo pod týmto OS tak mi strašne pozadu ide zvuk ( delajujeho ) ostatnych čo kecaju atd. musim sa disconnectnut z kanala aby sa to zas napravilo. Na bežnom OS ( XP, VISTA ) mi to nikdy nerobilo. Mal niekto taký problem ako ja už niekto a dalo by sa to nejako vyriešiť ?
Re: Windows 7 a Ventrilo
Spustas ho ako admin? Skus spustit v rezime kompatibility s Win XP/VistakEndros napísal:Zdravíčko mám na Vás jednu otázočku ohľadom tejto kobinácie Windowsu a Ventrila. Ked si najinštalujem Ventrilo pod týmto OS tak mi strašne pozadu ide zvuk ( delajujeho ) ostatnych čo kecaju atd. musim sa disconnectnut z kanala aby sa to zas napravilo. Na bežnom OS ( XP, VISTA ) mi to nikdy nerobilo. Mal niekto taký problem ako ja už niekto a dalo by sa to nejako vyriešiť ?
V nastaveniach VT si skús dať Misc/Priority/HighkEndros napísal:Zdravíčko mám na Vás jednu otázočku ohľadom tejto kobinácie Windowsu a Ventrila. Ked si najinštalujem Ventrilo pod týmto OS tak mi strašne pozadu ide zvuk ( delajujeho ) ostatnych čo kecaju atd. musim sa disconnectnut z kanala aby sa to zas napravilo. Na bežnom OS ( XP, VISTA ) mi to nikdy nerobilo. Mal niekto taký problem ako ja už niekto a dalo by sa to nejako vyriešiť ?
nene pingy pohodička na vt do 10 čiže tak, skúsím to ešte ponastavovať ako mi napisali chalani a potom tu napíšem...Sapo napísal:Co si pametam tak mne islo ventrilo pod Win 7 dobre. Nemas nahodov len vysoky ping?
Hej Čaute mne to robi tiež hrame cw a začnu mi sekať niekedy mi to spadne ale zajimave je ze oni ma počuju vkuse a mne oni lagnu niekedy dosť často . Prepáčte za slovosled. Skúsil som už všetko akurat som na ventrile a skusil som tu kompatibilitu a zatial v pohode. Fakt by ste mi pomohli diky. Mam w7
aj mne to robilo a vyriesil som to najnovsou verziou VT
no hej ale na servery na ktorom kazdy den mixujeme a blbosti su vela ludi ktoy nemaju 2.3.0 protocol je problem
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 1:39)
No na niečo som sa dočítal vždy ked zapneš ventrilo zrob toto :
1. Správca úloh
2. Procesy -> Ventrilo.exe Klik pravým a "Nastaviť prioritu" - Vysoká
Zatiaľ to funguje :]
Keby ti to nahodov laglo podrž dlhšie tlačítko pre rozpravanie
°;Enro°;
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2010, 1:39)
No na niečo som sa dočítal vždy ked zapneš ventrilo zrob toto :
1. Správca úloh
2. Procesy -> Ventrilo.exe Klik pravým a "Nastaviť prioritu" - Vysoká
Zatiaľ to funguje :]
Keby ti to nahodov laglo podrž dlhšie tlačítko pre rozpravanie
°;Enro°;