Dôveruj, ale preveruj

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dôveruj, ale preveruj

Príspevok od používateľa uplink »

Verí len ten, ktorého nikdy viacnásobne nesklamali ľudia. Tí ktorí si touto skúsenosťou prešli neveria a nikdy nebudú. Ale to neznamená že by si to mal dávať svojej polovičke nejako pociťovať. Jednoducho buď nad vecou, tým to hasne. Úplne veriť niekomu Ťa totižto raz môže stáť život - a ver mi, viem až moc dobre o čom píšem ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

uplink napísal:Verí len ten, ktorého nikdy viacnásobne nesklamali ľudia. Tí ktorí si touto skúsenosťou prešli neveria a nikdy nebudú. Ale to neznamená že by si to mal dávať svojej polovičke nejako pociťovať. Jednoducho buď nad vecou, tým to hasne. Úplne veriť niekomu Ťa totižto raz môže stáť život - a ver mi, viem až moc dobre o čom píšem ;)
tak potom som asi naivny, lebo sklamani som zazil kopu a stale verim.... a skus zadefinovat co rozumies pod pojmom "uplne verit"
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Tak tu zlu skusenost , vie dobre vykompenzovat laska ...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ak mi bude klamat, ze vsetky kabelky su uz ponicene a nemoze ich uz pouzivat a preto si kupila novu, tak to jej verim, lebo treba mat dost kabeliek pripadne kremikov alebo topanok alebo ...
ak ale potrebuje klamat o inych veciach, tak je zle. a preverujem. ale ono sa to da zvacsa vycitit. aj ked vzdy to posledne, pride uplne necakane.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

javatar napísal:tak potom som asi naivny, lebo sklamani som zazil kopu a stale verim.... a skus zadefinovat co rozumies pod pojmom "uplne verit"
úplne veriť znamená to, keď sa otočíš chrbtom ku danej osobe a môže Ti doň vraziť nôž. Tzn. že si neni absolútne nijako krytý. Čiže sa plne oddáš povedzme dievčaťu, tým myslím na 100% nenecháš si zadné vrátka a nezostaneš nad vecou a ona Ťa bodne do chrbta nožom [nejakou lžou, podvodom, to je fuk] a Teba to zraní tak, že sa z toho ledva vylížeš a budeš rád že žiješ, ak to prežiješ.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

uplink napísal: úplne veriť znamená to, keď sa otočíš chrbtom ku danej osobe a môže Ti doň vraziť nôž. Tzn. že si neni absolútne nijako krytý. Čiže sa plne oddáš povedzme dievčaťu, tým myslím na 100% nenecháš si zadné vrátka a nezostaneš nad vecou a ona Ťa bodne do chrbta nožom [nejakou lžou, podvodom, to je fuk] a Teba to zraní tak, že sa z toho ledva vylížeš a budeš rád že žiješ, ak to prežiješ.
Uplnik mas pravdu, a to co si napisal neplati len vo vztahu ale aj hlavne v kamaratstve medzi ludmi :) .
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja neverim ani vlastnemu zadku, lebo sa posra cize je to len na tebe ci sa budes podla toho spravat a zavisi od situacie, ak sa ti nieco take stalo je viacej pravdepodobne ze druhu takmer identicku situaciu si uz overis a nenaletis
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

uplink napísal: úplne veriť znamená to, keď sa otočíš chrbtom ku danej osobe a môže Ti doň vraziť nôž. Tzn. že si neni absolútne nijako krytý. Čiže sa plne oddáš povedzme dievčaťu, tým myslím na 100% nenecháš si zadné vrátka a nezostaneš nad vecou a ona Ťa bodne do chrbta nožom [nejakou lžou, podvodom, to je fuk] a Teba to zraní tak, že sa z toho ledva vylížeš a budeš rád že žiješ, ak to prežiješ.
ano, aj take sa mi uz stalo, dokonca som to bol schopny odpustit a prekonat to (aj ked to nebolo lahke)
niekedy jednoducho treba ignorovat pocit nedovery a otvorit sa naplno, riziko k tomu jednoducho patri (vlastne ako k zivotu)
osobne sa snazim drzat viac rozumu ako citov a rozum mi hovori, ze mam verit, ze aj tak mi nik nikdy neda 100% istotu ze ma nezrani, ale to nie je dovod neverit
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

zelovoc to myslím povedal dosť dobre. Asi sa aj dá vycítiť, kedy daná osoba klame... Hlavne keď sa tak trochu zamotá do tých svojich menších lží, potom už treba preverovať lebo nikto nikdy nevie kam tieto drobné klamstvá vedú. Ale nie tie "kabelkové" ale tie druhé...
Napísať odpoveď