Spoiler!
Mafia 2
-
webmasterr
Medium Professional
Re: Mafia 2
a kto to nestihol a chcel by si pozriet tak cele video najdete tu:
Spoiler!
Spoiler!
Dnes mi updatovalo mafiu 2 demo.. Nevie niekto o aky update islo ?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
heh no som kukol to video a ze by hlavna postava inspirovana filmom krstny otec 
-
Space5800
Medium Professional
Updatlo sa mafia2.exe takže niektoré trainery nemusia fungovaťusbecko napísal:Dnes mi updatovalo mafiu 2 demo.. Nevie niekto o aky update islo ?
1) Download HxD and open mafia2.exe in it
2) Search (menu) -> go to -> type 005594C0
3) On that line look for 44 24 08 D9 56 4C
4) Replace with 44 24 08 90 90 90
5) Cracked, enjoy
-
typek61
Darca
aj tak mi to nejdeSpace5800 napísal:typek61: Buď použiješ prvý patch alebo príloha (Skopiruješ tam kde je mafia2.exe, hru spustiš cez m2dev.exe, v hre stlačiš F12 zapne sa konzola > cg_demotimer 0)
Ono ide takto "odomykať" zámok aj v deme. V hre je to označené ako "Přidržením vypáčiš zámek". Potom sa miesto radaru zobrazí taká "mini hra". Stlačením alebo držaním S-ka posuniete západku a keď bude zelená, treba stlačiť E a hodí vás to na ďalšiu (sprava doľava). Ak náhodou netrafíte zelenú, tak vás to hodí o západku dozadu.Space5800 napísal:Aj takto pekne sa dá otvárať auto, už aby tu bola plná verzia
-
Space5800
Medium Professional
Updatlo sa demo takže už to možno ani nepôjde... nechce sa mi skúšať
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2010, 15:31)
Prisaham že som to v deme nevidelrados915 napísal: Ono ide takto "odomykať" zámok aj v deme. V hre je to označené ako "Přidržením vypáčiš zámek". Potom sa miesto radaru zobrazí taká "mini hra". Stlačením alebo držaním S-ka posuniete západku a keď bude zelená, treba stlačiť E a hodí vás to na ďalšiu (sprava doľava). Ak náhodou netrafíte zelenú, tak vás to hodí o západku dozadu.
//Ja to tam nemám...neupravoval si niečo?
Ono to v deme neni povolene, len upravov nejakych suborov.
-
Space5800
Medium Professional
Pascalwb: Tak potom rados nenašiel žiadnu novinku
pretože tie screeny čo som postol ja boli tak isto z dema... 
V deme urobili nejaky update co zvysuje fps? ako to ze mi zrazu ide mafia z 5-15 fps na stabilnych 40 aj v benchmarku ? (x1950pro)
-
aviceN
Guru
jj, ale ajtak si pockam na cesku, nechce sa mi to hrat po anglicky i ked by to pre mna nebol problem 
-
typek61
Darca
ach jaj akosik sa mi to zacina pacit bitka,nahanacka z fizlami
nech to je uz cele :DD vsak to demo je uz ceske nie? 
uz su rozbehnuty na deme
mozno uz v deme boli nejake indicie 
mmm to demo ma nejak nepresvedcilo aby som to kupil hned ako to vyjde. Ale kazdopadne si nato raz cas najdem 
Diskusiu o warez verzii som premazal, zbytocne sa pytate na to, kde to stiahnut, ako cracknut, atd. tu to nepodporujeme. Tiez sa nemusite vyjadrovat o tom co kto stiahol, ked bude crack, tak bude a najdete ho na prislusnych forach, tu sa ma diskutovat o hre.
-
skajlerko
Medium Star
odkiaľ si takto informovaný Sphinx? 
rozmyslam ze si hru predobjednam, ked ju preodbjenam tak mi dojde do 27., alebo to pride az po nom?
-
AXO
Professional
Predobjednas odkial ? Krabicovu verziu, alebo digitalnu ?z3t napísal:rozmyslam ze si hru predobjednam, ked ju preodbjenam tak mi dojde do 27., alebo to pride az po nom?
no chcel som krabicovu, ale nasiel som toto: http://www.g2play.net/store/Mafia-2-Ste ... Bonus.html je to normal full hra nie? to my len daju key a ja ho dam do Steamu a mi stiahne hru, ked tomu dobre chapem. bude aj k tejto verzii cestina tak ako pri deme?
Od 2K bolo potvrdene ze na steame bude aj cesky jazyk. A ano, dojde ti key na email a ten zaregistrujes na steame.z3t napísal:no chcel som krabicovu, ale nasiel som toto: http://www.g2play.net/store/Mafia-2-Ste ... Bonus.html je to normal full hra nie? to my len daju key a ja ho dam do Steamu a mi stiahne hru, ked tomu dobre chapem. bude aj k tejto verzii cestina tak ako pri deme?