Porblém s počítačom - windowsom
Porblém s počítačom - windowsom
Mám taký problém, že keď si zmenim pozadie, tak sa kolonky prefarbia na modro, akokeby boli označené, a ďalší problém, že keď sa hrabem v mojích dokumentoch ( serialy, obrazky, a filmy ) zmizne mi lista a vsetko z pracovnej plochy a zostane len ta modra bez listy bez nicoho, opravy sa to do 5 sekund, akurat zase ked si pozeram tak do 15 sekund sa mi to stane, o robiť? mam windows xp home premium 32 bit 
-
vikko78
Medium Professional
Re: Porblém s počítačom - windowsom
reinstal windows je asi najlepšia ponuka
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak to podfarbnie to je preto, ze sa ti tzv. uzamknu polozky internetu ci ako sa to vola, uz si to nepamatam presne a nwm ti povedat, lebo ficim na Viste (ako tiez kravina, ale co spravim). Najdes to ak kliknes PTM na pracovnej ploche a niekde sa pohrab, nwm ci to je v zarovnani alebo v usporiadani alebo len tak. A s tou listou...tak to ti nwm a nechcem spekulovat.
Naj riesenie fakt reinstal windows
Naj riesenie fakt reinstal windows
ptm/vlastnosti/zalozka pracovna plocha/prisposobit pracovnu plochu/zalozka web/a tam zrus zamknut pracovnu plochu a OK
To s tou lištou vyzerá ako keby si mal málo pamäte alebo nejaký silno fragmentovaný HDD. Alebo kombinácia oboch.
Koľko máš pamäte ?
Defragmentuj si HDD a nejakým programom napr. strun povypínaj tie programy , ktoré ti bežia na pozadí a nepotrebuješ ich.
http://www.hojko.com/spustanie-procesov ... 33811.html
A ak nemáš , tak skús nastaviť v Ovládací panely -- Systém -- Upresnit -- Výkon -- Nastavení -- Upresnit -- Virtualni pamet -- Zmenit -- Velikost urci system -- Nastavit -- OK -- Pouzit -- OK -- Pouzit -- OK -- vypnut PC.
Ak nepomôže , tak ako ti radia preinštalovať Win.
Koľko máš pamäte ?
Defragmentuj si HDD a nejakým programom napr. strun povypínaj tie programy , ktoré ti bežia na pozadí a nepotrebuješ ich.
http://www.hojko.com/spustanie-procesov ... 33811.html
A ak nemáš , tak skús nastaviť v Ovládací panely -- Systém -- Upresnit -- Výkon -- Nastavení -- Upresnit -- Virtualni pamet -- Zmenit -- Velikost urci system -- Nastavit -- OK -- Pouzit -- OK -- Pouzit -- OK -- vypnut PC.
Ak nepomôže , tak ako ti radia preinštalovať Win.
ne ne nepochopili ste ma
ako urobil som vsetko a nic nepomohlo... ta lista je vlastne s tym... ako, proste hrabem sa v mojich dokumentoch a do 15 sekund vsetko zmizne aj s listou... fest ma to hneva :)ale ma to daco s netom, s internetom explorerom, aspon daco take pise... a ked to zopakujem , tak sa stane to ze s pracovnej plochy sa stane biela a hore napisane active desktop recovery .... fakt nechapem co to je a potom su tam rady ohladom netu, ty kokos normalne mam nervy
... a fakt neviete co mam robit s tymi polozkami? aby sa mi nefarbili
ale reinstal fakt nerad robim, to uz si kupim windows 7 ultimate a budem mat pokoj ( dufam)
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Mno pocuj, tak to s tym podfarbenim, tak nic ine okrem toho uzamknutia webovych poloziek ma nenapada...
Raz sa mi stala taka vec, ked som si dal Vysoky Kontrast, ze ked som to zmenil s5, tak vsetko ostalo podfarbene a neslo to zmenit s5 aj ked som mal to uzamknutie nastavene spravne.
A s tym padom:
Tak to ti pada explorer.exe, to je nativna aplikacia windows, vlastne prehliadac (vsetky okna, nwm ti presne povedat co to este zahrna). Tak si vsimni, kedy sa ti to stava, lebo je mozne, ze v nejakej zlozke/zlozkach mas subor/subory, ktore zhadzuju explorer.exe. Ja som raz stiahol jeden film a robilo mi to to iste a robil to ten film, nwm, kde bola chyba. Ked som ho prehnal cez kodek a stary zmazal len cez cmd, tak to prestalo robit. Ale to si si musel vsimnut, ked si tam nieco dal. No skus pozorovat, ci to nahodou nerobi v tej istej zlozke/zlozkach.
A este jeden problem som mal, kedy mi zhadzovlo explorer.exe. Mal som vela hudby v OGG a ked to na liste reindexoval kodek, tak sa z toho zblaznil explorer.exe. Tak ze moj tajny tip je problem s nejakym filmom alebo hudbou.
Raz sa mi stala taka vec, ked som si dal Vysoky Kontrast, ze ked som to zmenil s5, tak vsetko ostalo podfarbene a neslo to zmenit s5 aj ked som mal to uzamknutie nastavene spravne.
A s tym padom:
Tak to ti pada explorer.exe, to je nativna aplikacia windows, vlastne prehliadac (vsetky okna, nwm ti presne povedat co to este zahrna). Tak si vsimni, kedy sa ti to stava, lebo je mozne, ze v nejakej zlozke/zlozkach mas subor/subory, ktore zhadzuju explorer.exe. Ja som raz stiahol jeden film a robilo mi to to iste a robil to ten film, nwm, kde bola chyba. Ked som ho prehnal cez kodek a stary zmazal len cez cmd, tak to prestalo robit. Ale to si si musel vsimnut, ked si tam nieco dal. No skus pozorovat, ci to nahodou nerobi v tej istej zlozke/zlozkach.
A este jeden problem som mal, kedy mi zhadzovlo explorer.exe. Mal som vela hudby v OGG a ked to na liste reindexoval kodek, tak sa z toho zblaznil explorer.exe. Tak ze moj tajny tip je problem s nejakym filmom alebo hudbou.