Skusenosti s McVoice a McTaatoo

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Skusenosti s McVoice a McTaatoo

Príspevok od používateľa PC-Man »

Dnes sa mi pritrafil celkom zaujimavy eshop - www.elektrovyhodne.sk. Mate niekto skusenosti s nakupom v tomto e-shope? Teda ani nie tak s nakupom, ako s ponukanymi produktami. Jedna sa o obchod s reproduktormi a zosilnovacmi, pricom ceny su az podorivo priaznive. Vacsina produktov tam ma znacku McVoice alebo McTaatoo... nikdy som o tychto znackach nepocul, aj Google toho vela nenajde... podla toho, co som sa docital, malo by to byt vyrabane v Nemecku. Ak ste tam nahodou uz nakupovali, resp. mate doma nejake audio produkty od tychto znaciek, ako ste spokojni?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Skusenosti s McVoice a McTaatoo

Príspevok od používateľa uplink »

Nepoznám ich, stránka vyzerá pekne, ale odradilo ma že na PC majú len Genius a Teac. To je dosť katastrofa :) ináč to može byť fajn. Ako nemáš čo stratiť, platíš až po prevzatí tovaru, takže ak máš niečo vybraté, šup do toho. Navyše sídlia v Ba, takže nie je problém im rozmlátiť ciferník ak Ťa nejako podvedú. Ináč čo konkrétne si si vybral? Možno to má aj nejaký renomovaný a spoľahlivý portál v akcii.
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PC-Man »

chcel som si vybrat nejaku 2.0 sustavu k PC, predbezne som si tam vcera vybral http://elektrovyhodne.sk/sk/produkt/hifi--set-admiral/, ale ako som tak v noci cital rozne forma, zevraj je to dost nekvalitna znacka a aj zvuk je dost onicom :( vacsina, co to ma, to neodporuca... takze od toho asi radsej upustim.

Akurat sa mi pritrafil celkom fajn zosilnovac Yamaha AX-496 za dobru cenu, tak si k tomu este vyberiem nejake repro a radsej pojdem do toho, overenej kvality, aj ked za vyssiu cenu...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

S týmto Ti nehelfnem, ja som skôr na "malokalibrové" repro [rozumej menšie rozmery]. A potom už len HT, nech sa vyňadrí orechovník, to je jeho parketa.
Napísať odpoveď