Zdravim.
Co vsetko potrebujem k pripojeniu satelitneho prijmaca, ktory prijima obraz v hd kvalite k pc ?
Nasiel som jednu kartu, len neviem ci to s nou bude fungovat
TV tuner hybridný AVerTV Capture HD H727, PCI-E interný
dakujem
Prepojenie satelitu s PC
Re: Prepojenie satelitu s PC
Aký je to satelit ?
Ak má HDMI výstup tak ti stačí HDMI kábel. V tom dodávanom prehrávači v PC nastaviť zdroj signálu a môžeš pozerať a nahrávať.
Ak má HDMI výstup tak ti stačí HDMI kábel. V tom dodávanom prehrávači v PC nastaviť zdroj signálu a môžeš pozerať a nahrávať.
Ano, ma hdmi vystup, takze s tou TV kartou by to malo fungovat cez hdmi kabel? A ako nastavim v PC ten zdroj signalu?
/dik
/dik
Výrobca dodáva ku každej TV karte CD s ovládačmi a programom na pozeranie televízie. Ten zdroj si nastvíš v tom programe. Antena alebo Cabel.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
zdroj siginalu zrejme nebude treba nastavovat...ja mam magio sat v pc cez tv kartu a trebalo len prepnut na CVBS alebo S-Video...no nevravim ze to tak bude aj v tvojom pripade 
Tak zdravim. Akurat som prepojil ten satelit s PC cez hdmi , zozaciatku takch par sekund ide normalne a ptm to zacne stale nacitavat (ide nacitava, ide, nacitava v sekundovych intervaloch) pustam to cez Avermediacenter co bol k tej karte vyssie, skusal osm aj najnovsie ovladace, chcel som aj avermediacenter updatnut len najnovsia verzia je len pre win7 32bit...Neviete co s tym moze byt?