Zdravim, z dovodu nedostatku miesta na disku, som sa rozhodol zadovazit si externy disk o kapacite 320GB cisto len na hudbu. Mam dve otazky, prva: Rozdiely v cenach medzi 320GB a 500GB verziami nie su az take velke, no casto na hranici kde koncia velmi kvalitne 320GB disky, zacinaju menej zname 500GB. Mohli by ste mi, prosim Vas, poradit znacku alebo aspon opisat skusenosti so znackou ktoru pouzivate alebo ste pouzivali? (samozrejme len v ramci externych diskov) Druha: Je vobec rozdiel v znackach?

Nelysi sa to len kvalitou spracovania vonkajsieho puzdra a pripadne dodavanymi utilitami? Som ochotny do toho investovat 60€, max 70€ ak sa najde dobry kus.
Prosim, ak by ste mohli, pozerajte len webove stranky
http://www.datacom-ke.sk - z alzy nechcem, pretoze zaplatim len za postu skoro 10eur, co pri takej cene je dost, to si radsej priplatim za lepsi a zoberiem ho tuto v kamennom obchode.Ale naozaj, strop max 70eur.
P.s.: Keby sa niekto vedel vyjadrit k rychlostiam 2,5" diskov, bol by som velmi rad, aj ked mi o to velmi nejde, pretoze to tam raz nakopirujem a raz do tyzdna na to budem dodavat len novu hudbu.
Dik vopred