Krvacanie z nosa
Krvacanie z nosa
Uz si neviem dat rady.Niekedy dlho nic a potom pride obdobie,ze sa mi pusta krv kazdy/kazdy druhy den.Uz dopredu,samo ze som vyhladala lekara,spravili mi vysetrenia od vymyslu sveta.A nic,nizky tlak/chudokrvnost,resp trochu dostara imunita,ale inak..V novembri min roku som mala havarku,ale ze vraj nema suvis..Tak ja neviem,ma niekto/pozna niekoho s pod pataliou.Nemoze to byt stres?Totiz vecsinou sa deje vo viac stresovych obdobiach..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Krvacanie z nosu
Malo vitaminu B, pripadne problemy s mandlami (casta angina a pod.)???
hej hej presne ..v kuse zapalene hrdlo/chytene mandle/vecsinou vyrozy/..A co z toho vyplyva,dat si vybrat?lenze to mi potom poputuje rovno na priedusky..hojko napísal:Malo vitaminu B, pripadne problemy s mandlami (casta angina a pod.)???
Naucit a s tym zit. Ja s tym mam problemi u od kedy si pamatam, postupne sa to ale stracalo, alebo krvacal som iba ked som mal imunitu napadnutu, teda bol som chory. Teraz sa mi to ale vratilo, kedze pracujem v chemickom prostredi
Tiez som skusal kadejake lieky, napriklad Ascorutin, trosku pomoze, ale trepat do seba lieky stale, tiez nepokladam za vyhru. Tak isto som obehal aj lekarov a podobne...proste asi sa s tym treba naucit zit.
Tiez som skusal kadejake lieky, napriklad Ascorutin, trosku pomoze, ale trepat do seba lieky stale, tiez nepokladam za vyhru. Tak isto som obehal aj lekarov a podobne...proste asi sa s tym treba naucit zit.
-
aughostino
Medium Professional
ja tiez, napriklad aj dnes rano som sa zobudil na to ze ma nieco stekli v nose a vankus bol cely od krvi, doktor mi povedal ze to moze byt sposobene psychickymi problemami, stresom a podobne. skus tieto problemy odstranit a mozno to pomoze 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
toto mam tiez - vacsinou v zime, ked sa moc streiedaju suche a vlhke studene a teple prostredia ... mne povedala na ORL ci jake to je oddelenie, ze je to krehkostou ziliek v nose ... mam na to nejake lentilky Ascorutin myslim, ale to je skor placebo jako nejaky realny help ((mozno aj preto ze si dam dve ked mi tecie krv a potom zas na ne zabudnem, az kym sa mi znova nepusti
)) ... je to problem na nasranie, ale da sa s tym zit pokial clovek zvlada divne pohlady ludi ked ide po ulici s papierovou vreckovkou v nose

//autoeditácia príspevku (21 Aug 2010, 15:18)
este ma napada, ze mi tie zilky v nose aj nejak leptala, ale to nepomohlo ani nic
... ale mozes skusit, mozno ti to pomoze 
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2010, 15:18)
este ma napada, ze mi tie zilky v nose aj nejak leptala, ale to nepomohlo ani nic
Dik za reakcie vsetkym,
a tak ano,zijem s tym,co ine mi zostava..fakt nord papier.verckovky povinna vybava lol..
Aughostino,presne ..ani by nebol taky problem ze cakam niekde na urade a zacne mi veselo kvapkat z nosa,skor ked sa rano zobudim a vyzera to ako na jatkach a ze mi je potom cely den na houby,strasne slaba,to ma prave strasne stve..resp sa mi strieda silne krvacanie,ze pol dna stravim v kupelni ..no otras,to mi je potom tiez pekne soufel..asi zacnem seriozne odburavat ten stres,len neviem ako ..a tu imunitu ako napisal lubos
a tak ano,zijem s tym,co ine mi zostava..fakt nord papier.verckovky povinna vybava lol..
Aughostino,presne ..ani by nebol taky problem ze cakam niekde na urade a zacne mi veselo kvapkat z nosa,skor ked sa rano zobudim a vyzera to ako na jatkach a ze mi je potom cely den na houby,strasne slaba,to ma prave strasne stve..resp sa mi strieda silne krvacanie,ze pol dna stravim v kupelni ..no otras,to mi je potom tiez pekne soufel..asi zacnem seriozne odburavat ten stres,len neviem ako ..a tu imunitu ako napisal lubos
Ja sa vždy stihnem zobudiť skôraughostino napísal:ja tiez, napriklad aj dnes rano som sa zobudil na to ze ma nieco stekli v nose a vankus bol cely od krvi...
Stres odburavaj sexom 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mozno ma stresy prave z toho, ze nema s kym

// aje ... post s cislom 5000 ... som rad ze je, ako inak, k veci a prospechu dalsej diskusie
... jako hárdkór edikt by som mal dostat pristup do nejakych tajnych sekcii fora za trvaly prinos

// aje ... post s cislom 5000 ... som rad ze je, ako inak, k veci a prospechu dalsej diskusie
-
vendo
Guru
moc som to asi nepochopil, ale to "vsetko" ti zistili? ci nic z toho?ithory napísal:A nic,nizky tlak/chudokrvnost,resp trochu dostara imunita,ale inak..
neviem skusil by som odbornika na hematologiu, pripadne sa s nim poradit cim sa da zvysit zrazanlivost krvi alebo za niekym inym spytat sa ako spevnit zilky v nose
neviem niesom odbornik, a ten stres, to skor zvyseny tlak/pulz pri nom to spusti
-
hojko
Site Admin
ithory: Tiez som mal problemy s krvacanim z nosu, potom som si dal vytiahnut mandle kvoli castym anginam a neni problem, za tych par rokov co ich mam von, tak mi krv tiekla sama od seba mozno 3x. Pred vyberom mi tiekla aj 5x za mesiac. To, ci ti to prejde na priedosky, tak to su mozno famy, opytaj sa na to odbornika, ktory ti poradi co a ako.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mandle nemam od asi piatich rokov a aj napriek tomu mi tecie krv pomerne casto a aj na anginy som ostal pomerne velmi nachylny, takze to asi tiez nemusi pomoct uplne vzdy
... alebo iba doktori zas nieco zdrbali v mojom pripade 
Ja neviem hojko,okrem toho ze musia mat/tie mandle/nejaku funkciu,ako vsetko v nasom tele-na nieco sluzit.Nie su to famy,ja som pred casom schytala taky fajny zapal priedusiek co zasiel az na pluca,ze neprajem ani najvecsiemu nepriatelovi..ale zasa ked pises ze pomohlo,tak hned v pondelok si spravim termin,a ked odporuci asi ich obetujem,lebo toto fakt prestava byt sranda..Plus na tu hematologiu,tiez asi skusim,ale teraz ineho lekara..aj ked v tomto to asi nebude,mne sa rany zaceluju vzdy velmi rychlo..to pri zlej zrazanlivosti byva naopak..si teda myslim..A dik za podnetne rady samozrejme este..hojko napísal:ithory: Tiez som mal problemy s krvacanim z nosu, potom som si dal vytiahnut mandle kvoli castym anginam a neni problem, za tych par rokov co ich mam von, tak mi krv tiekla sama od seba mozno 3x. Pred vyberom mi tiekla aj 5x za mesiac. To, ci ti to prejde na priedosky, tak to su mozno famy, opytaj sa na to odbornika, ktory ti poradi co a ako.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2010, 2:23)
Hej chyba mi zelezo,nizky tlak v poslednej dobe..a s tou imunitou to uz dlhsie,ale zase nijak katastrofalne,co ineho telo telo/rozne virusy sa s nimi vysporiada zeby o tom clovek vobec vedel..ja citim,ze sa mnou nieco prehana..ale lepsi sa ..bolo aj horsie..vendo napísal: moc som to asi nepochopil, ale to "vsetko" ti zistili? ci nic z toho?![]()
neviem skusil by som odbornika na hematologiu, pripadne sa s nim poradit cim sa da zvysit zrazanlivost krvi alebo za niekym inym spytat sa ako spevnit zilky v nose
neviem niesom odbornik, a ten stres, to skor zvyseny tlak/pulz pri nom to spusti
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2010, 2:24)
Potom mas stigro jak les lolShwollo napísal: Ja sa vždy stihnem zobudiť skôrnašťastie. Potom si dám 3x za den Ascorutin a mám pokoj. Mne to pomáha Kebyže si ho nedám tak krvácam aj viac krát za deň.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2010, 2:33)
nord,jednemu zaberie,inemu nemusi..sme individualni:) Ale ja osobne som ochotna vyskusat aj diabla certa..len nech mam pokoj ..nordkapp_pb napísal:mandle nemam od asi piatich rokov a aj napriek tomu mi tecie krv pomerne casto a aj na anginy som ostal pomerne velmi nachylny, takze to asi tiez nemusi pomoct uplne vzdy... alebo iba doktori zas nieco zdrbali v mojom pripade
Ked som bol maly chlapec tak som sa velmi casto vrtal v nose aj napriek zakazu od rodicov. Jedneho dna sa mi spustila krv z nosa a vtedy som si asi riadne natrhol zilku. Za par hodin prestala ale dalsich 10 rokov sa mi pustala kedykolvek. Nie raz som sa zobudil v krvavom vankusi. Alebo idem v buse a kamos ma upozornil ze mi tecie krv z nosa. Doktor povedal ze by sa to dalo zaleptat. (ta zilka) nato som nepristupil kedze som mal strach s takych operacii. Musim si zaklopkat lebo dnes ma to uz netrapi. Asi mi to uz poriadne zrastlo. Takze jednym riesenim by mohlo by to co mi doktor spominal.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
strach z leptania ? preco ? ... je to bezbolestne 
-
vendo
Guru
ale znie to jak
ved vies...
-
Mek
Addict
Maval som casto tieto problemy, ked som bol mensi (na zakladke, na strednej), a to najma v lete. Asi to suvisi s alergiou. No teraz uz sa to samo upravilo a nejake prejavy su len sem-tam, raz za mesiac-dva?...
bol som mlady, nevedel som co to obnasa. keby ma to este dnes trapilo tak asi uz pristupim ku zakroku.nordkapp_pb napísal:strach z leptania ? preco ? ... je to bezbolestne
Nie kazdemu to ale pomoze.
Ja mam kamarata, ktory neviem ci este ma tieto problemy ale on bol extrem, krv sa mu spustala asi tak casto ako mne, ale on mal problem ten, ze on to svojpomocne v domacom prostredi nemohol zastavit, a kolko krat sa mu spustila krv tak behal k lekarovi leptat. A niekedy behal aj 2krat do tyzdna...
Ja mam kamarata, ktory neviem ci este ma tieto problemy ale on bol extrem, krv sa mu spustala asi tak casto ako mne, ale on mal problem ten, ze on to svojpomocne v domacom prostredi nemohol zastavit, a kolko krat sa mu spustila krv tak behal k lekarovi leptat. A niekedy behal aj 2krat do tyzdna...