www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní
nice 
Skusim este par levlov poriesit, nech nestojim na tej mojej biednej pode.
A ozaj, tie obrazkove sa daju riesit v PHP cez GD, vsak?
Skusim este par levlov poriesit, nech nestojim na tej mojej biednej pode.
A ozaj, tie obrazkove sa daju riesit v PHP cez GD, vsak?
-
audiotrack
VIP
napríklad aj v php
Chyba! Ked som na indexe, tak onmouseover pri 12 leveli vyskoci obrazok 11 levelu...
Inak v tej trojke je v súbore wordlist.txt za každým riadkom znak konca riadku (robím to v C, takže ako koniec riadku beriem znak '\n')? Lebo mne to pri niektorých riadkoch po načítaní zo súboru vypisuje aj ďalšie znaky za slovom. Vie niekto poradiť, v čom môže byť chyba?
dalsie znaky? mozno nemas spravne ukonceny string?
Hm, to by si sem musel hodit cely kod - a to by som asi nerobil, kedze by si pomohol tym, co to este nemaju.
-
DjBass
Darca
Napr. tebe.
Mne to v pohode rozdeľovalo po "\n".
Mne to v pohode rozdeľovalo po "\n".
Tak asi tú trojku budem robiť v Pascale, keďže cez to sa to dá urobiť najjednoduchšie. Len či si z neho ešte niečo pamätám
/Ha, konečne sa podaril aj 3. level v Pascale
Inak v PHP som nikdy nerobil, ale podľa mojej intuície a základov shellu som vyvodil, čo by približne mal vypísať ten kód v 14. leveli. Ako je však možné, že nič nevypíše, keď ho skopírujem do HTML kódu a zobrazím si stránku?
/Ha, konečne sa podaril aj 3. level v Pascale
Inak v PHP som nikdy nerobil, ale podľa mojej intuície a základov shellu som vyvodil, čo by približne mal vypísať ten kód v 14. leveli. Ako je však možné, že nič nevypíše, keď ho skopírujem do HTML kódu a zobrazím si stránku?
-
audiotrack
VIP
no asi to bude tým, že php nie je html
a nemôžeš php len tak zkopírovať do html kódu
a čo sa týka tej trojky, pošli mi cez ss tvoj kod na revíziu, máš zaznamených 51 nesprávnych odpovedí za sebou, tak ma systém upozorňuje na možné riešenie hrubou silou (navyše v odpovediach sú vraj série rovnakých odpovedí)
a čo sa týka tej trojky, pošli mi cez ss tvoj kod na revíziu, máš zaznamených 51 nesprávnych odpovedí za sebou, tak ma systém upozorňuje na možné riešenie hrubou silou (navyše v odpovediach sú vraj série rovnakých odpovedí)
audiotrack, máš SS.
A samozrejme som nekopíroval iba čisto PHP kód do HTML, našiel som príklady, ako sa tento kód do HTML kopíruje. Ale asi tam mám aj tak nejaký preklep...
/Aha, jasné, takže toto je návod tak na 2 veci
A samozrejme som nekopíroval iba čisto PHP kód do HTML, našiel som príklady, ako sa tento kód do HTML kopíruje. Ale asi tam mám aj tak nejaký preklep...
/Aha, jasné, takže toto je návod tak na 2 veci
-
audiotrack
VIP
tak tie návody boli asi divné, lebo php ti nikdy v html súbore nepôjde (pokiaľ teda nemáš apache nakonfigurovaný tak, aby interpretoval html ako php). Jediné čo treba, je dať ho do php súboru (s php príponou, nie do html súboru!!) a spustiť cez php interpreter (možností je viac ako to spraviť, najľahšia je cez nejaký wamp balík alebo hodiť na freehosting). Nezabudni ale že zkopírovať ho iba tak nemôžeš, lebo som do neho zámerne zaniesol nečistoty aby kopírovanie nebolo možné pre vyriešenie úlohy. Ak si ho prepíšeš ručne, alebo si tieto nečistoty odstrániš, tak budiž
-
DjBass
Darca
Ukáž tie príklady alebo aspoň tvoj "pokusný" kód, ktorý si sa pokúšal spustiť. Potom ti bude niekto vedieť povedať, čo robíš zle. 
ten delphi je za trest (lvl 12) ? aby som tu DLL-ku mohol spravit si musim nainstalovat delphi ? delphi je komerčný plati sa zaň fakt na p*** sa mi nedari najst nejaky free blby shareware delphi ktory by mi bezal na Win7 64bit .
mozeš prosim k tomu lvlu priloziť link kde stiahnut IDE? alebo to prerobit na C++ ?
inak pridavam sa k pochvalnym ohlasom
vsetky lvli pekne posledny osemsmerovka sa mi páči najviac a 12 najmenej
mozeš prosim k tomu lvlu priloziť link kde stiahnut IDE? alebo to prerobit na C++ ?
inak pridavam sa k pochvalnym ohlasom
-
audiotrack
VIP
dll nikdy nebolo závislé na jazyku v ktorom je naprogramované exe. Práve to je výhoda dynamických knižníc. Kľudne si ju naprogramuj v c++ ak chceš, nemusíš ju robiť v delphi. Aj tak ti ju to exe zoberie, napriek tomu že exe je robené cez delphi (Samozrejme ak bude tá dll knižnica správne spravená). Dôležité je iba dodržať prototyp funkcie. Všetko potrebné sa ale dá zistiť z fragmentu ktorý som uverejnil. Ďalšia vec je, že dokonca vôbec nemusíš robiť žiadnu dll. Prečítaj pár strán dozadu, niekedy nájdeš zaujímavé hinty na rôzne levely: http://www.hojko.com/post1453752.html#p1453752
btw: borland delphi je síce platené, ale pre nekomerčne účely je free
btw: borland delphi je síce platené, ale pre nekomerčne účely je free
hej stym disassemblerom bola moja prva myslienka ktorou som sa uberal presnejsie sa mi zdalo ze by sa na to mal nejak dat attachnut Visual studio ale to neslo ako som si predstavoval
A to dll som skusil spravit aj som ho spravil dobre len hadzalo chybu ze nevie najst entry point pre funkciu foobar ... tak som to zavrhol a myslel ze musim pouzit delphi...
tak som skusil cez IDA disassembler paradny nastroj tam som to nasiel len to dlhsie trvalo...
tak sa ponoril viac do toho ako sa tvori DLL a vygooglil to ze Visual studio tzv dekoruje nazvy funkcii tak som musel pridat nejaky subor lvl12.def ako module do projektu a buildnut tak to šlo uz spravne.
A jednu vec čo som nečakal ,ze ten program musim stiahnut znova po refreshe stranky lebo sa heslo mení
btw: hej chapem ze nieco free maju len sa mi nedarilo najst
na moj system...
A to dll som skusil spravit aj som ho spravil dobre len hadzalo chybu ze nevie najst entry point pre funkciu foobar ... tak som to zavrhol a myslel ze musim pouzit delphi...
tak som skusil cez IDA disassembler paradny nastroj tam som to nasiel len to dlhsie trvalo...
tak sa ponoril viac do toho ako sa tvori DLL a vygooglil to ze Visual studio tzv dekoruje nazvy funkcii tak som musel pridat nejaky subor lvl12.def ako module do projektu a buildnut tak to šlo uz spravne.
A jednu vec čo som nečakal ,ze ten program musim stiahnut znova po refreshe stranky lebo sa heslo mení
btw: hej chapem ze nieco free maju len sa mi nedarilo najst
-
audiotrack
VIP
jasné, všetky levely sa vždy menia pri každom reloade, inak by nemal ten časový limit zmysel
audiotrack, nemohol by si zvýšiť časový limit v 14. leveli na 35 sekúnd? Na správny výstup som už prišiel, ale môj najlepší čas bol zatiaľ 36 sekúnd a neviem, či by som svoje myšlienkové pochody spolu s písaním výstupu ešte dokázal stlačiť pod 30 sekúnd 
/Tak už netreba, podarilo sa
/Tak už netreba, podarilo sa
Kód: Vybrať všetko
<html>
<head>
<title>PHP Test</title>
</head>
<body>
<?php
$random = array(683,897,800,772,855);
function _a(){
global $random;
return $random[0];
}
function _b(){
global $random;
return $random[1];
}
function _c(){
global $random;
return $random[2];
}
function _d(){
global $random;
return $random[3];
}
function _e(){
global $random;
return $random[4];
}
$a_ = "c";
$b_ = "d";
$c_ = "b";
$d_ = "a";
$e_ = "e";
$a = "_a";
$b = "_c";
$c = "_b";
$d = "_e";
$e = "_d";
$$a_ = $d;
$$b_ = $c;
$$c_ = $b;
$$d_ = $a;
$$e_ = $e;
echo $e().$a().$d().$c().$b();
?>
</body>
</html>a je nespravny preco ? je tam nejaka ochrana ked bordel odstranim skriptom ? alebo sa proste ten kod neda spustit nechapem kde je problem ked si totu pisal ze staci do nejakeho php interpretera co predpokladam Apache server by mohol byt
c-ice, no keď som ja kontroloval výstup cez interpreter, tak mi vždy vyhodil správny výsledok. A aj ten výsledok, čo si sem hodil, je správny.
Môže byť v 10. leveli výsledok v tvare napr. 423.0;263.0;378.0 zaokrúhlenom na 1 desatinné miesto?
Môže byť v 10. leveli výsledok v tvare napr. 423.0;263.0;378.0 zaokrúhlenom na 1 desatinné miesto?