Chcem kúpiť auto
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
ratz..no preco sa asi priklonil k nafte..aby to malo zralo..ach.. normalne sa vykasli na naftu.. kup si corsu, punto, 323, civic, facko, felfu, bar co.. aj tak sa vsetko pokazi aj tak bdue vsetko zrat 6-8l.. zaklezi len na tom ako vyberies..ake budes mat stastie na predchadzajuceho majitela..len prosim ta neber tipo
-
RATZINGER666
Darca
... a ani tico 
no ak si zoidberg nejako ten vyber dizla obhaji, tak kludne, ale kupit ropu za hentake peniaze je samovrazda...
no ak si zoidberg nejako ten vyber dizla obhaji, tak kludne, ale kupit ropu za hentake peniaze je samovrazda...
-
Sovjet
Expert
Keď také staré auto tak môžem odporučiť len R21 2.1 hladký (turbá sa srali) a môžeš jazdiť do zodratia
. Aj keď záleží na aký kus narazíš a to myslím o hocijakom aute. Od takého starého auta nič moc nemôžeš čakať.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
len koli spotrebe , aj silnejsie dizle zeru dost malo ... benzin co malo zere som nenasiel , mozno kupim ten accord 2.3 aj ked to nebude na spotrebu
musim si vsetko nechat v hlave ulezat lebo stale len auta pozeram mam toho plnu hlavu a neviem co skor
// vlastne ak kupim accord budem si srat do huby a pojdem proti sebe lebo to auto je snad vyrobene na to aby z tejto zeme vysalo vsetok benzin alebo co
ale je to predsalen honda , to auto ma nieco do seba
// vlastne ak kupim accord budem si srat do huby a pojdem proti sebe lebo to auto je snad vyrobene na to aby z tejto zeme vysalo vsetok benzin alebo co
Ja som dneska jazdil po dvoch rokoch od soferovania autoskoly a nebolo to bohvie co. (hlavne cuvanie a parkovanie), dufam ze sa dotoho dostanem mozno po tyzdny aj viac ak budem kazdy den jazdit aspon hodinku, musim si hlavne zvyknut na dlzku auta lebo mam BMW compacta...Neviete mi odporucit nejake rady na to parkovanie a cuvanie..
-
Fabo
Hardcore addict
majo: skusat skusat skusat... prax to spravi.
Zoidberg: No to je sice pekne ze chces jazdit za malo, ale kukni sa na par argumentov v teme benzin vs nafta
V konecnom dosledku sa ti IMHO najviac oplati benzin na plyn.
Zoidberg: No to je sice pekne ze chces jazdit za malo, ale kukni sa na par argumentov v teme benzin vs nafta
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ahoj, takze situacia je takato: idem kupovat auto, nema to byt nove ale ojazdene od znameho z bazaru. Vec sa ma tak, ze jedine schopne co som tam nasiel bol
Opel Astra 1.6 2001, najazdene 133 232 km
Alfa Romeo 147 1.6 2002, najazdene 141 240 km
Hyundai Coupé 2.0 2000, najazdene 137 031 km
Alfa Romeo 147 1.6 2001, najazdene 135 189 km
Vsetko su to 3 dverove, nakolko 5 nepotrebujem. Najviac sa prikladam k tej alfe 2002, dobra vybava, pekne to vyzera. Bohuzial som tieto znacky nikdy nemal tak by som potreboval poradit ako su natom pri tomto pocte km ktory maju. Problem je taky, ze mam dva metre a do hociakeho auta sa nezmestim. Preto by som potreboval poradit aj co sa tyka tohto.
Opel Astra 1.6 2001, najazdene 133 232 km
Alfa Romeo 147 1.6 2002, najazdene 141 240 km
Hyundai Coupé 2.0 2000, najazdene 137 031 km
Alfa Romeo 147 1.6 2001, najazdene 135 189 km
Vsetko su to 3 dverove, nakolko 5 nepotrebujem. Najviac sa prikladam k tej alfe 2002, dobra vybava, pekne to vyzera. Bohuzial som tieto znacky nikdy nemal tak by som potreboval poradit ako su natom pri tomto pocte km ktory maju. Problem je taky, ze mam dva metre a do hociakeho auta sa nezmestim. Preto by som potreboval poradit aj co sa tyka tohto.
-
Francek
Star
Nie je Ti divne, ze vsetky auta maju +- rovnaky pocet km ? 
-
RATZINGER666
Darca
zoidberg: ako uz spomina fabo - skus si najst na fore nejake prispevky o spotrebach benzinov a ropakov... naozaj si myslis, ze auto do 1000e v rope bude chodit za 4l na 100? pride prvy servis, ktory urcite bude v dohladnej dobe a s financiami padnes na hubu...
hellboy: alfu budes mat trosku drahsiu na udrzbu a bude ti viacej papat, ale s tym musis u alf pocitat... tu jednasestku ber ale jedine 88kw, nad 77kw ani nerozmyslaj...
hellboy: alfu budes mat trosku drahsiu na udrzbu a bude ti viacej papat, ale s tym musis u alf pocitat... tu jednasestku ber ale jedine 88kw, nad 77kw ani nerozmyslaj...
-
Hellboy248
Guru wannabe
RATZINGER666: viac by ma zaujimalo ako su tieto auta natom pri tom pocte km, ci mi neodide o tyzden nejaka pi*ov*** a vymena ma bude stat viac ako cele auto 
-
RATZINGER666
Darca
mozno bude, ako vravim, je to talian, za eleganciu a za tie krasne interiery sa plati
ale ak by ta to zaujimalo, najvacsi drzak bol 2,0 benzin, hned po nom ta 1,6l 88kw... naftu urcite nie...
-
Hellboy248
Guru wannabe
ako prave pozerm, obi dve su 77kw ...ide mi hlavne o to aby som nemusel do toho auta okrem benzinu nic vrazat
-
RATZINGER666
Darca
kolko na tom rocne nalietas? kratke alebo dlhe trasy?
-
Hellboy248
Guru wannabe
bude to vyuzivane prevazne do mesta, obcas niekde mimo mesta ale to bude fakt prilezitostne ..najviac to budem potrebovat do skoly, co mam 24km tam aj spat ..samozrejme aj na ine cesty ale do tych 50-60km den sa zmestim
-
RATZINGER666
Darca
no to by mala alficka zvladnut v pohode, pokial ju kupis v dobrom stave... kolko si ochotny investovat?
-
Hellboy248
Guru wannabe
ono ja ju mozem mat do 2ooo€ nakolko to je znamy a spravi mi cenu ...po kupe fakt len ten benzin, vymena oleja a tie samozrejme veci ..ale viac fakt nic, zbytocne do toho vrazat budem ..
-
RATZINGER666
Darca
147 za 2000e? no ja ti neviem... nemas fotky alebo inzerat?
-
Hellboy248
Guru wannabe
mas SS, nechcem robit reklamu nech nejakemu modovi nejebne v hlavicke 
-
RATZINGER666
Darca
aha, no tam uz su ceny normalnejsie, pochopil som, ze tie sa budu zjednavat na tie 2 litre po znamosti
pridu mi to ako bezne alfy v socialnej vybave, kilometrom by sa este dalo verit, ale nic ine ti ku konkretnym inzeratom povedat neviem, kedze su tam fakt miniaturne nahlady... kazdopadne k danej motorizacii som sa uz vyjadril, bude zrat trochu viac benzinu a oleja a nebude mat nejaky prebytok vykonu...
-
Hellboy248
Guru wannabe
toho viac benzinu by som este prezil, skor by ma zaujimalo ako je natom s nahradnymi dielmi ta alfa a ten opel ..teda ake su ceny apod.