Pro Evolution Soccer 2010
Re: Pro Evolution Soccer 2010
Keď dobre viem pri výbere týmov máš poslednú voľbu Master League, máš to úplne napravo keď zájdeš, niekde kde máš U21, Extra Teams a za tým by si mal mať "Load Master League Data" niečo také. 
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Aaaa tak dnes som normálne zapol PES-ko, zapol somnormálne BaL, dal som normálne další zápas, začalo načítavať, zrazu to padlo a vyhodilo hlášku odoslať/neodoslať vraj je niečo s pes10.exe, okej dám druhý krát zase, mám tam patch najnovší PESEdit 4.0 a dva dni som s ním hral, všetko v poriadku a dnes nič. Neviem skúsil som vymniť aj pes10.exe a nič stále to padá, neviete čo s tím ? Bude to v cracku ?
Tento problém som mal aj ja, ale pokiaľ dobre viem reinstall Microsoft Visual C++ pomohol.
-
IamMartinQo
Star
Aha vdaka, skúsim potom dám vedieť, pre istotu si idem zálohovať v kite veci lebo sú pre mňa veľmi dôležité 
//btw ako to mám reinstalovať ?
a môžem tam dať aj Microsoft Visual C++ 2008 ?
//btw ako to mám reinstalovať ?
Áno, skús dať najnovší. Nemusíš nič zálohovať, ten soft slúži ti len prepíše starú verziu na novú a PES by ti malo ísť, nemá to nič spoločné s hrou.
-
IamMartinQo
Star
Nepomohlo, nič skúsim reintall pes-ka potom napatchujem a pravdepodobne začnem všetko odznovu...
// takže nepomohlo ani tak neviem či som stiahol zlú verziu alebo čo, ale nejde to
zapnem BaL a vyhodí mi tú istú chybu ako predtým...
// takže nepomohlo ani tak neviem či som stiahol zlú verziu alebo čo, ale nejde to
Mám win7 a ked hrajem PESko tak trha obraz, grafikou to nie je FPS mám 60. čo to spôsobuje ?
Čeknite si prílohu, odpadnete, proste takýto Offside a rozhodca nič, ja, že však po góle odpíska offside ne, a nič, tak toto sa mi za celú moju PES kariéru nestalo
Ešte dodávam, že na krajoch nebol nikto.
-
IamMartinQo
Star
Tak takéto niečo za zavše podarí aj mne, alebo odpíska ofside ked vôbec nebol, alebo ked prihrávam spoza čiary lopta trištvrte za čiarou, niekedy aj celá a sem-tam to víde, ale iba málokedy 
PES 2010 + gamepad speedlink Thunderstrike
zdravim vsetkych,
mam gamepad Speedlink THunderstrike : http://www.speed-link.com/?p=2&cat=312&pid=3182&paus=1
da sa na nom prepinat medzi dvoma režimami, v prvom ak svieti zelene tlacidlo, sluzi lava analogova packa na pohyb hraca a prava ma tie iste funkcie ako tie štyri tlacidla, cize dole- prihravka, doprava-stretla, dolava-center....
a v druhom režime ked svieti cervene, lava opäť pohyb hraca, a prava bola vzdy na finty.. starsie PES napr 06, 08, a v kazdej fife 09 aj 10.
ale v tomto PES pravou davam smer a silu prihravok.
neviem ci to tak mate vsetci alebo ja mam nejako nastavene, ale ako mam potom robit finty?
prosim o radu
dakujem
mam gamepad Speedlink THunderstrike : http://www.speed-link.com/?p=2&cat=312&pid=3182&paus=1
da sa na nom prepinat medzi dvoma režimami, v prvom ak svieti zelene tlacidlo, sluzi lava analogova packa na pohyb hraca a prava ma tie iste funkcie ako tie štyri tlacidla, cize dole- prihravka, doprava-stretla, dolava-center....
a v druhom režime ked svieti cervene, lava opäť pohyb hraca, a prava bola vzdy na finty.. starsie PES napr 06, 08, a v kazdej fife 09 aj 10.
ale v tomto PES pravou davam smer a silu prihravok.
neviem ci to tak mate vsetci alebo ja mam nejako nastavene, ale ako mam potom robit finty?
prosim o radu
dakujem
Re: PES 2010 + gamepad speedlink Thunderstrike
ak sa nemýlim, tak finty sa robia tým analógom, ktorým ovládaš pohyb hráča, len ide o rôzne kombinácie...
Re: PES 2010 + gamepad speedlink Thunderstrike
Na youtube máš toho milión tutoriálov ako robiť rôzne finty v PES 10.
Ja mám problém so šípkami v tejto hre.
Keď držím hornú a zároveň pravú/ľavú šípku, tak s hráčom nemôžem vystreliť ani prihrať. Neviete v čom môže byť problém?
Keď držím hornú a zároveň pravú/ľavú šípku, tak s hráčom nemôžem vystreliť ani prihrať. Neviete v čom môže byť problém?
To robí aj mne, vždy keď hráme s kamošom proti sebe vždy sa na to vyhovára 
Neviem ako to fixnúť, máme už 2 ovládače, tak to je už easy.
Neviem ako to fixnúť, máme už 2 ovládače, tak to je už easy.
Prosím Vás neviete niekto ako vyriešiť môj problém? PES hrám z X-boxvým ovladačom a pri replay mi ukazuje tlačítka ako na PlayStatione a pri nastavovani ovladaca (Controller settings) mi tiez ukazuje PS-ovy ovladac, je to iba taký detail a zdá sa že som puntičkár... viem aj v čom je chyba, v kitservery ktory mam nainstalovany pre zmenu mien a tymov, nemate niekto prosim nejaky patch na tymi a mena ktory to nezmeni a je dobry ?? Vopred ďakujem
Ahoj asi to tu uz bolo ale pls potreboval by som navod ako do hry pes 2010 vlozit kopacky a ako sa robia poriadne klucky na klavesnici.
Dakujem
chcem sa spytat kedy pridu ponuky z nejakej inej ligy?Hram 2.sezonu vHolandsku a cakam na nejaku lakavu ponuku a ono nic 
cawte prosim vas ako sa da v pes 2010 demo filmovať??
a dajte nejake specialne triky pls
a dajte nejake specialne triky pls
-
andrejss77777
Novice
Re: Pro Evolution Soccer 12 ps3
mam pes 12 ps3 01407 chcem sa vas opitat ci sa da nove scorebord ale lopty ak hej tak ako lebo som stoho smutni ze na pc je to mozne