T-Mobile paušál

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

T-Mobile paušál

Príspevok od používateľa Maro. »

Takže, chcel by som sa poradiť ohľadom paušálu, ktorý zobrala moja (polo inteligentná) sestra.
Sestra vybavila paušál v T-Debile, vraj nejaká akcia, mesačne sa platí 10€, má 19r. paušál vybavila bez súhlasu rodičov, potom vybehla na rodičov, vraj je jedno či jej dajú každý mesiac na kredit, alebo zaplatia paušál 10€, tak to nechali rodičia tak no prvá faktúra za paušál prišla 30€ rodičia to ešte predýchali no teraz prišla faktúra na 40€, takže zistili, že sa sestre nemôže nechať paušál lebo proste stále navolá strašne veľa minút, nevie si to ustrážiť.

Takže otázka je, dá sa nejako v T-Debile spraviť aby po prevolaní voľných minút ďalej nemohla telefonovať (podľa mňa nerealizovateľná možnosť), alebo proste zrušiť zmluvu (no je tam dosť vysoká pokuta myslím 300€)?
Alebo ak poznáte nejaké iné riešenie.
Ďakujem za každú radu.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: T-Mobile paušál

Príspevok od používateľa typek61 »

aky to ma pausal? :D ja mam podla seba 3 :wink: cize som si dal 400 sms,40 do inych sieti,1500 do t mobile vo vecernych hodinach a cez vikendy.bol kupon tak platim iba 10 evri.az na osodny den ked som volal o brigadu cislo bolo 0900 a dal :? ked som si precital ze cena hovoru 3 evri tak ma islo je*** :? krat 22 minut tak mi prisiel pausal 78 evri a mohol som si predat procesor s pc :lol: jedno co ti mozem poradit je prizerat kedy volas a kedy pises sms teda tvoja sestra.napriklad mojej byvalej prisiel pausal ze chodila cez mobil na FB a to 220 evro tak to neviem ako by som predychal :mrgreen: podla mna sa nedaju blokovat tie hovory.ja som kedysik volal do t debilu a chcel som to tak spravit ze ked sa mi minu minuty ze mi bloknu hovory ale povedali ze sa to neda :smt017 a zrusit zmluvu sa ti neoplati ked je tam velka palka :nono:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Pokial ma preboha niekto 19r a nevie si ustrazit pausal co dokazu 14rocne deti, tak ziadne ine riesenie nie je.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

alebo nech nevola len pise sms :D aj ked dost pochybujem :)
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Tipek nemám tušenie čo to má za paušál, no viem, že podľa paušálu má platiť 10€.

Kukiak keby sa malo podľa rozumu udávať vek tak by mala asi nejakých 13r. jednú hlúposť robí za druhou.

Tiež ma udivilo ako môžu dať paušál niekomu kto nieje zárobkovo činný, takže ak by nebola ešte závislá od rodičov nemala by ako platiť ten paušál.

//Tipek tak na FB určite cez tel. nechodí a taktiež predpokladám nevolala na nejaké také číslo, proste neviem kedy dosť musí sa asi vykecávať cez telefón. Najlepšie riešenie by určite bolo, to prvé no keď si vravel, že sa to nedá tak škoda.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

staci sa registrovat na t-debile s tym cislom a tam ti pekne napise co to je zac :wink:
alebo potom linka zakaznikov je zadarmo :wink:
veru je to onicom skoda ze sa nedaju blokovat hovory ale sranda ze na audiotextove sa da :roll:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nema nahodou toto http://www.t-mobile.sk/pausaly/podla-seba/podla-seba-1 ? to je trubka ta tvoja sestra :D mali ste jej kupit o2 kartu dobijaciu viac by mohla volat a tam je strop.
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Je mozne ze ma podla seba 1. Tam je 10€ len zakladny poplatok. Zalezi ako si to naskladala. Za tu cenu mohla mat 40min do vsetkych sieti, po prevolani by mohla mat minutu za 6 centov, co je super cena a k tomu mohla mat este 400 SMS. No ale zalezi ako si to naskladala a kolko pretelefonuje... Pokial si dobre pametam tak si bude moct tie baliky aj vymenit. Cize ak nema ten 6 centovi balik, tak ten odporucam si dat :)
Napísať odpoveď