R21 - diely Starline
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
R21 - diely Starline
Hodlám robiť údržbu na Renault 21 2.1 D. Všetky filtre, olej, platničky, remeň atď. Kedže nemám skúsenosti s poľskou značkou Starline potrebujem aby ste mi poradili. Vyšla by ma údržba podstatne lacnejšie. Oplatí sa mi to, či mám túto značku vynechať?
-
RATZINGER666
Darca
Re: R21 - diely Starline
kristepane, starline nie... to je horsie jak cina, maju to tusim u autokelly... jeden znamy zo servisu to dokonca odmieta objednavat a montovat ludom na auta...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na stary renault ? ja by som povedal uplne kludne do toho chod ... do takej sopy, ktora za 3 roky stejne pojde het by som znacku neriesil
na remeni od nich sa nema co pokazit, platnicky, a oleje som od nich nevidel a filter je cajk, tych 10000 km vydrzi akykolvek filter
...
-
Sovjet
Expert
Tá moja šopa má síce 20 rokov, ale na svoj vek maximálne zachovalá. Myslel som, že ten Starline je ako tak dobrý, ale ako som sa dočítal je to nanič. Tak či tak tých 40 € naviac ma nezabije.
-
klm16
Medium Professional
vyfuk starline-hneď po namontovaní zvuk ako keby som výfuk ani nemal, pri jazde po dialnici sa nedalo ani rádio počúvať a rozprávaní sa nikto ani nepomyslel...
po roku výfuk zhodený (dokonale skorodovaný),zošrotovaný, kúpený nový poľský za nižšiu cenu ako starline. Už na podľad výfuk mohutnejší (ťahší, hrubší) zvuk neporovnateľný zo starline....
nemám síce hlukomer, ale ako príklad uveniem že pri jazde 130km/h som počúval rádio na vol.22, po výmene výfuku pri rovnakej rýchlosti vol.13
záver: starline ani najhoršiemu priateľovi a ani na to najhoršie auto....
po roku výfuk zhodený (dokonale skorodovaný),zošrotovaný, kúpený nový poľský za nižšiu cenu ako starline. Už na podľad výfuk mohutnejší (ťahší, hrubší) zvuk neporovnateľný zo starline....
nemám síce hlukomer, ale ako príklad uveniem že pri jazde 130km/h som počúval rádio na vol.22, po výmene výfuku pri rovnakej rýchlosti vol.13
záver: starline ani najhoršiemu priateľovi a ani na to najhoršie auto....
Ani ja neodporucam starline a ani optimal... znacka je znama ale co sa tyka kvality tak ma moc daleko..
Jedine ak by si chcel predat auto a vela do neho neinvestovat tak starline je dobra volba
Skor by som siel do znaciek ako moog,febi,filtre bosh,alco,oleje castrol,divinol (nemecky), brzdy zasa mas rozne znacky,a zavisi od tvojej penazenky kolko chces dat za ne... mas Ate,Bosh,Brembo, NK (najlacnejsia volba)
Jedine ak by si chcel predat auto a vela do neho neinvestovat tak starline je dobra volba
Skor by som siel do znaciek ako moog,febi,filtre bosh,alco,oleje castrol,divinol (nemecky), brzdy zasa mas rozne znacky,a zavisi od tvojej penazenky kolko chces dat za ne... mas Ate,Bosh,Brembo, NK (najlacnejsia volba)
-
Sovjet
Expert
ok, chcel by som to kúpiť cez internet. Náhodou nepoznáte dáky fajn obchod?
Flepko skor by som preferoval osobny odber,..kedze filtrov su na kazdy typ auta niekolko a ked ti poslu ten nespravny tak zas posielat naspat,cakat na druhy atd
Urcite aj vo svojom meste mas nejaku predajnu ND.....
Urcite aj vo svojom meste mas nejaku predajnu ND.....