Novo kúpený pc sa reštartuje......
Re: Novo kúpený pc sa reštartuje......
Vyskusaj najnovsiu verziu.
Disk je v poriadku, takze pricina je niekde inde.
Nemôže to byť spôsobené OS? Mam windows vista home premium.Ale neviem že či nestratím záruku keď preinštalujem win.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to vyzera ako keby ten disk bol externy
toto mne robi ked mam ako externe pusteny disk
nemas ako kuknut do vnutra pc???mozno aj to je sposobene vypinanim pc
typek61: Podla coho usudzujes, ze je to externy HDD? A preco by mal by vo vnutri takyto HDD?
quartz: Vista toto urcite nesposobuje (jedine nejaky ovladac, ale pochybujem, ze by to sposobovalo restarty).
Prebehni pc antivirakom aby si vylucil tuto pricinu. A potom uz jedine servis lebo po HW stranke si neporadis sam, kedze nemozes otvarat skrinku.
quartz: Vista toto urcite nesposobuje (jedine nejaky ovladac, ale pochybujem, ze by to sposobovalo restarty).
Prebehni pc antivirakom aby si vylucil tuto pricinu. A potom uz jedine servis lebo po HW stranke si neporadis sam, kedze nemozes otvarat skrinku.
-
typek61
Darca
teraz uz nemam pochybosti lebo ten sken bolo prazdne pole.mne to robi ked mam disk pusteny ako externy
ale teraz je to uz v pohode 
A vy si čo myslíte v čom môže byť chyba?
-
typek61
Darca
vyskusaj test hdd,ramky a kukni teploty v reverest ultimate ak nic tak fakt neviem 
-
tomaxx_199
Medium Professional
a preinstalovat windows mozes?
Praveze to neviem lebo ked preinstalujem win tak asi stratim zaruku.
A este som si vsimol ze ked hram hry tak mi nejak cudne nieco asi hdd ale asi to je normalne...
A este som si vsimol ze ked hram hry tak mi nejak cudne nieco asi hdd ale asi to je normalne...
-
typek61
Darca
jasne ze mozes preinstalovat to nema nic spolocne zo zarukou
vsak preinstalovat win musis niekedy 
Neviem ci mam asi ho dam do servisu aj ked budem musiet platit neva nech to len opravia a ja sa do toho pozret nemozem lebo su tam este zarucne plomby kebize nesu tak idem nato.....
Však ale normálne si preinštaluj Windows, k PC si určite dostal DVD s Windows Vista-ou, takže ho vlož reštartni PC, sformátni HDD a pri inštalácii zadaj kód z počítača k aktivácii Windows Vista, keď to bude robiť aj potom tak jedine servis.
Síce musím ti povedať, že môj známy mal tiež PC od HP, mal k nemu ešt ak dobre viem Nvidiu 8800 GT, PC sa mu neustále reštartoval, nič mu nepomohlo ani reinštal proste nič, zaniesol do servisu a tam mu povedali, že ten PC nemá žiadny problém. Keď došiel domov vymenili sme grafiku a od vtedy nemá žiadny problém.
Síce musím ti povedať, že môj známy mal tiež PC od HP, mal k nemu ešt ak dobre viem Nvidiu 8800 GT, PC sa mu neustále reštartoval, nič mu nepomohlo ani reinštal proste nič, zaniesol do servisu a tam mu povedali, že ten PC nemá žiadny problém. Keď došiel domov vymenili sme grafiku a od vtedy nemá žiadny problém.
Akurat som si snim pisal stym predajcom a on povedal ze ho kludne mozem preinstalovat a este ze zaruku by som stratil vtedy kebyze tam je nejaky hardwarovy zasah ci co take neco..
-
typek61
Darca
ja som ti dobre radil
hod si tam napr. xp a uvidis ak bude hadzat modre obrazovky alebo restart vies ze to je hardwerova chyba.alebo uz rovno win 7 64 bit to je uz podla teba 
Ja viem diky ale radsej xp...Ale mam len piratsku verziu xD
-
typek61
Darca
to nevadi
zakazes aktualizacie a ides
alebo si rozdel disk na 2 casti a budes mat xp a tu vistu 
Uz vista nikdy je to uplne pomale aj ked ma niekto dost silny pc aspon podla mna ale ja som k tomu pc nedostal nic iba napajaci kabel...
-
typek61
Darca
ehhe zaujimave a skrytu particiu nemas na disku????ja si tiez myslim ze vista je pomala
ale win 7 ide plynule ani raz ma nesklamala