Poprosim o zmazanaie mojho Uctu
Tema ktora sa ma riesit lebo evidentne blbo hodnotite warez sa zamkne dakujem nemusim
Nevedel som kam to napisat dufam ze tu je to ok
Dufam ze sa to neda spravit aj tak ze sam si mozem zmazat ucet lebo som nic take nenasiel
a príspevky čo si napísal čo keby ťa zmažeme? Zmiznú a kopec diskusii stratí kontext? Alebo budú uvádzané ako od anonyma? Alebo čo ty múdrak? Proste sa účty nemažú. Ukáž mi jedno forum kde ti účet zmažú na tvoju žiadosť. Nezadával si žiadne osobné údaje, tak neviem prečo "si nepraješ tu byť evidovaný". Takých ľudí ako ty tu bolo kopec. Že zmažte ma lebo sem nechcem už chodiť. Dáme im ban aby mali dušu na mieste a o mesiac alebo dva sa znovu registrujú
Tak jak si napisal ako anonym alebo by sa zobrazovalo ze dany ucet uz neexistuje prispevky mozu ostat to je mi jedno. Ban nechcem nemam mat ban za nic nechcem aby bola zbytocne zabanovana ip. Neboj sa mna tu uz neuvidis
Nadavat na seba nenecham to je moc toto. Kvoli Plasmonovi sa sem zase dotrepat do retardov hovor svojej rodine dik tak isto aj Filipito.
Filipito jasne ze nevies kto som lebo som si vsetky udaje zmazal uz aj mail dal uplne vymysleny. Islo mi o to si predstav ze mne ludia aj pisali vies ohladom nejakej rady alebo pozvanky na tracker a ked mi budu zase pisat chcem aby vedeli ze dany account uz neni pouzivany aby si nemysleli ze ich ignorujem lebo som slubil este aj nejake pozvanky ale to ty asi nepochopis to je ok. A samozrejme ze sem dojdem ak zistim ze na moju adresu smeru nadavky. Same - ale vysvetli danu temu ohladom davania pozvanok a davania linkov do ss nikto achh
Vsak to som aj chcel spravit uz vsetko som zamzal a nechcel sem ist ale nenecham na seba nadavat. A prislo mi vhodne ak by tu ta mozno bola zmazat moj ucet no neni ok berem to
Aha, tak pre beznych uzivatelov to ostane skryte ak si pri prihlaseni vyberies moznost "skryt online stav pre toto prihlasenie" alebo tak nejak. No ten filipitov sposob je jednoduchy a ucinny, stacilo diskusie